Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Na mytí mohu doporučit Ginexid pěnu, vyzkoušela jsem všechno a nakonec tohle je pro mě nejlepší. Je potřeba ale trochu sledovat akce na to ![]()
Ale chce to zjistit tu příčinu. Chce to chce čistý ruce, čistý ústa (stačí zánět dásní a orální sex a o zábavu máte taky postaráno).
Tak zkus Chilli gel
Nebo se zkus zeptat gynekologa/v lékárně, zda na tohle není nějaký speciální ![]()
Ahojky,
Mam stále se vracející intimní problémy, nejčastěji po sexu s partnerem. Nejsou to kvasinky, ale pořád nějaké bakterie. Používáme kodnom, i partner se vždy přelěléčí, I když jsem slyšela, že u bakterií to nemá smysl. S jinými partnery jsem tento problém nikdy neměla, a to jsme nepoužívali ani kondom. Jsme spolu skoro rok a od té doby tohle. Vždy jsem se umývala pouze čistou vodou, tak mě napadlo, jestli nezačít požívat nějaký krém na úpravu pH po sexu, nebo i na denní bázi. Taky mě napadlo, jestli mi nějak partner biologicky nesedl, ale to doufám, že snad ne, je skvělý. Nemáte nějaký dobrý tip? Jednou jsem zkoušela i speciální prebiotický Lactacyd, ale ten mi nesedl. Díky moc!