Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Ahojky maminky
Cele těhotenství mám chudokrevnost, dr mi předepsal prášky které nepomahali a teď při odběru krve v 3trim mi zjistili hodnoty 80 což je už vážnější anémie. Jsem momentálně na kapačkach abychom doplnili železo. Mám obavy o malou muže to na ni mít nějaký špatný vliv/vývoj. Mate někdo prosím zkušenost. Jsem prvorodicka tak se omlouvám jestli je dotaz hystericky, jen nemám zkušenost a mám strach. Děkuji 🌸
@Vanda923 píše: Více
Proc ses hned nezeptala, jaky vliv to muze mit na dítě. Doktora, ktery ti rekl výsledky.
@vokishka píše: Více
@vokishka zeptala:)) tak blba nejsem. Řekl mi ze to muže i nemusí mít vliv a jak jsi určitě četla píšu ze me pro uklidnění zajímají zkušenosti žen který anemii měly. Děkuji za odpověď, pěkný den
![]()
Ahoj muzu te uklidnit. Pri mem druhem tehotenstvi ubytek zeleza. Nejnizsi hodnota namerena 74
od zacatku jsem uzivala ruzne druhy zeleza ale NIC nepomahalo. Mela jsem navic hodne rizikove tehotenstvi ( zkraceny cipek). Hospitalizace a tam totalni propad zeleza. Nasadili Maltoder Fol ten jediny zabral. Jinak Pak uz aplikace do zily. Pomalu ale jiste se to navysovalo a pred porodem hodnota 124
. Anemii mame v rodine. A prave druha dcera ji ma taky. Takze zobeme obe. Jinak zadne jine nasledky to nezanechalo ![]()