Nelíbí se mi nové lino

397
22.10.17 21:14

Nelíbí se mi nové lino

Nehledám radu, jen si potřebuju povzdechnout.

Rekonstruujem starý barák, šetřím každou korunu a dost rozmýšlím, co koupit a co ne. Vše co se dá, dávám bokem na barák.

Přítel krásně přebudoval škaredé místnosti na velký dětský pokoj. Lino jsme jeli kupovat spolu, plus batole. V obchodě se mi zdálo hezké, přítelovi to bylo jedno. Jen poukázal, že to druhé má víc vzor dřeva. Ale že mu je to fakt jedno. No teď vím, že to jeho by bylo ideální.

No a dnes nastal den D a místo, abych byla šťastná za dětský pokojík, jsem hrozně moc zklamaná. Jo asi v tom bude i únava a nevyspání, ale mě se to lino nelíbí :oops: stálo nás 8 tisíc a nehrozí, že bysme kupovali nové. V obchodě pod zářivkami vypadalo uplně jinak, světlejší, jiná barva.. I ten vzor parket v místnosti vypadá blbě, chtěla jsem míň výrazný :,( no co zbývá, zvyknout si. Jen mě to moc mrzí. A když si představím, že do ostatních místnosti musím časem dát stejné, protože chci všude stejné, uplně mě to deptá :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13755
22.10.17 21:19

Myslím, že teď je to nové, myslíš na to a pořád to řešíš… Jakmile tam bude nábytek, všude rozházené hračky, tak už ti to bude úplně jedno ;) A do zbytku bytu bych dala to, co se ti líbí. A možná radši předem vzít nějaký vzorek a doma vyzkoušet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2922
22.10.17 21:20

Tak do dětského pokoje bych dala nějaký kusový koberec s hezkým dětským vzorem. Do ostatních místností bych dala klidně lino jiný. Ten koberec to zakryje. Asi sem staromódní, ale dětský pokoj pro malé dítě jen s linem by se mi asi ani nelíbil, přišlo by mi to tak nějak studený. (a to máme lino všude, děti ale mají koberce)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2450
22.10.17 21:20

Casem na to hodis v pokojiku stejne koberec kusovej..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.10.17 21:24

@chuanita Já to znám. Takhle mě táta s manželem ukecali do dlažby do předsíně. Nesnáším jí, je lesklá, nepraktická, světlá, ale už jsem si na ní tak nějak zvykla. Taky si zvykneš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3394
22.10.17 21:26

Zvykneš si. Do pokojiku bych dětem stejně dala koberec, přece jen děti s hrají často na zemi. Do ostatních pokojů koupíš lino jiné. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
22.10.17 21:27

Tvoje starosti mít… :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
66815
22.10.17 21:30

Můj chlop koupil do baráku parapety se vzorem mramoru- měl na výběr mezi bílou a dekorem světlého dřeva :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14617
22.10.17 21:31

Chápu, já jsem na tohle strašnej jantar :-D neumím si vybrané materiály představit buď ve větší ploše nebo v konkrétní místnosti, prostě mi tenhle typ myšlení nějak chybí :-D Manžel ze mě vždycky roste v obchodě… Už jsem se taky za ty roky párkrát sekla, naposledy s tapetou v obýváku, zatím si na ni statečně snažím zvyknout :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
442
22.10.17 21:36

My jsme si zase nechali lino polozit firmou do celeho noveho baraku, stalo 65000kc a obyvak s kuchyni pekne zprasili, taky me to strasne stve, predelat uz to nejde, sice nam dali slevu, ale na co mi je, kdyz na ten hnusnej spoj budu koukam minimalne 20 let.Jo a nemusis davat vsude stejny, taky mame v pokojickach jiny nez chodbu atd. a je to prijemna zmena, kdyz nemusim porad koukat na to same.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6499
22.10.17 21:46

Neboj, to bude dobrý. Dáš tam kusový koberec, zastavíš nábytkem, rozházíš hračky, rozsypeš cereálie a budeš ho milovat :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
22.10.17 21:46

Taky máme jiné lino v pracovně, pokoji a obýváku, takže příště si vyber jinačí
@hapovab tomuhle taky rozumím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.10.17 21:53
Děkuji vám! :mrgreen:!
@Doe_Jane píše:
Tvoje starosti mít… :mrgreen:

No já vím, že jsou to prd starosti proti co řeší jiní, ale cosi mě to vzalo. Sice když jsem si teď přečetla zkušenosti některých z vás, tak se :D

Jo časem koberce budou, až zas na ně našetřím.

Jo a dole jsme předělávali kuchyň. Ta taky dopadla :) v tu dobu jsem měla nedonošence, hodinu jsem odsávala, hodinu krmila, hodinu volno a pořád dokola, a honem narychlo vše vybrat. Od podlahy po linku po okna po parapety. Jako popravdě mi nějaké zařizování bylo celkem jedno, kupodivu je celkem hezká, ale já vím, že mohla být mnohem hezčí. Ale to mě tak neštve, v té době jsem fakt řešila jiné věci než barvu obkladu za kuch. linku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
397
22.10.17 21:56

@hapovab to by mě kleplo. Mě stačilo, když nám firma montovala nové okna. No rámy odřené, doškrábané. Nereklamovali jsme to. Přítel se radoval z nových oken a nějaký šrám, bože no a? A já se nerada hádám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1128
22.10.17 22:01

Jak se rika, ten treti dum uz bude perfektni ;-)
Neves hlavu, ted je to cerstvy a venujes tomu moc pozornosti. Taky rekonstuujeme postupne a nekdy se mi to zda jako strasny slepenec. No lidi rikaji, ze je to tu utulne. Tak snad to neni jen nejaky kryci nazev pro hruzu. :mrgreen: Uz je to hotovy a nema smysl smutnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný