Nemá někdo recepturu nebo ČSN na výrobu bolševické sekané?

819
20.5.20 03:19

Nemá někdo recepturu nebo ČSN na výrobu bolševické sekané?

Měl být v učebnici pro obor řezník uzenář, druhý ročník, ale ta se nedá sehnat. Moc rád bych ochutnal tu šťavnatou věc z masa, se špekama uvnitř. Pravou sekanou, z masa, bez náhrad, ale že se nedá koupit za žádné peníze, nezbyde než si jí udělat doma. Když bude recept.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

82
20.5.20 17:24

Nic na tom není, nejtěžší bude upytlačit opravdového bolševika, osobně doporučuji tučnější kus. Pak vyvrhnout, rozbourat a pomlít přes trojku šajbu, na kilo masa 2 vejce, zhruba 2 hrsti strouhanky, lžičku soli, lžičku pepře a hrst petrželové nati nebo čerstvé majoránky. Kdyby se směs drobila, tak přilít trochu mléka. K podávání se nejlépe hodí pěkně rudá rajská omáčka.

  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit
819
20.5.20 18:31
@Radeck píše:
Nic na tom není, nejtěžší bude upytlačit opravdového bolševika, osobně doporučuji tučnější kus. Pak vyvrhnout, rozbourat a pomlít přes trojku šajbu, na kilo masa 2 vejce, zhruba 2 hrsti strouhanky, lžičku soli, lžičku pepře a hrst petrželové nati nebo čerstvé majoránky. Kdyby se směs drobila, tak přilít trochu mléka. K podávání se nejlépe hodí pěkně rudá rajská omáčka.
Čím topíš doma, že jsem tak smělý?
  • Nahlásit
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další podobná témata podle názvu

Další témata z kategorie

Reklama