Nemám partnera - chybí mi sex
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Hodná mi teda moc nepřijdeš, když chceš jiné holce obtáhnout muže. A pokud jsi tak hezká, tak by asi neměl být problém si najít nějakého vlastního, co by tu byl jen pro tebe, ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Hele, s tím potkáním se v baru to bude teď asi dost problém. Být Tebou, tak se poohlídnu jinde…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dája K píše:
@akavi Psala jsem, že nechci. Jen že to vidím jako jedinou možnost.
A kromě ex jsem ještě jednoho partnera měla, ale tam to neklapalo v posteli. Jinak nejsem ten typ, co by vymetal všechny akce a tak, proto si mě kluci nemají kde všímat.
Nechceš, ale řešíš, zda by to bylo možné No nic.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už delší dobu nemám žádného partnera, takže ani žádný sexNemám ani žádného kamaráda, se kterým bych do toho mohla jít. Jediný, kdo mě napadá, je ex. S tím by to bylo fajn. Akorát problém je, že má holku, a to už delší dobu. Myslíte, že chlapi na určitý moment dokážou „zapomenout“ na tu svoji a flirtovat s jinou? Vím, že někteří to dokážou, protože si třeba vztahu neváží nebo si chcou užít i s jinýma atd. Ale je to tak aspoň u většiny chlapů? Tím nechci říct, že mu chci zkazit vztah, to rozhodně ne. Jen se ptám, jestli je nějaká naděje, že ho nějakým způsobem přitáhnu, když se spolu potkáme třeba v baru. Že si třeba vzpomene, jak to bylo fajn. Dřív nám to v posteli klapalo a ex byl ze mě vždy úplně „vedle“
Jsem hodná a hezká holka (aspoň mi to partneři vždy říkali), žádná puberťačka.
Jen chci podotknout, že seznamky vynechávám, protože do toho nechci jít s cizím mužem. A erotické pomůcky nebo sebeuspokojení není to pravé ořechovéMáte nějaké rady? Jak jste to řešili vy, když jste neměli partnery?
Buď jsem hledala někoho JEN na sex, nebo jsem byla jednoduše bez sexu. Na to se neumírá
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Dája K píše:
@akavi Psala jsem, že nechci. Jen že to vidím jako jedinou možnost.
A kromě ex jsem ještě jednoho partnera měla, ale tam to neklapalo v posteli. Jinak nejsem ten typ, co by vymetal všechny akce a tak, proto si mě kluci nemají kde všímat.
To je ten ex, co te pred peti lety nechal kvuli jine a ty na nej nemuzes zapomenout (dle tvych komentaru)? Zas tak dobry ten sex asi (pro neho) nebyl. Prijde mi to trapne a zoufale.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Byla jsem bez sexu. Nevidím v tom žádný problém ani nic těžkého být bez sexu do doby než si člověk najde partnera.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jsem na tom podobně. Teď přes tu koronu je seznamování celkem
zabité (online seznamky neberu) a už bych si taky s někým skočila, ale
nikdo na obzoru.
Nějaký ex by se stáhnout dal, ale nechci narušovat kamarádské vztahy,
které s nimi mám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj holky, už delší dobu nemám žádného partnera, takže ani žádný sexNemám ani žádného kamaráda, se kterým bych do toho mohla jít. Jediný, kdo mě napadá, je ex. S tím by to bylo fajn. Akorát problém je, že má holku, a to už delší dobu. Myslíte, že chlapi na určitý moment dokážou „zapomenout“ na tu svoji a flirtovat s jinou? Vím, že někteří to dokážou, protože si třeba vztahu neváží nebo si chcou užít i s jinýma atd. Ale je to tak aspoň u většiny chlapů? Tím nechci říct, že mu chci zkazit vztah, to rozhodně ne. Jen se ptám, jestli je nějaká naděje, že ho nějakým způsobem přitáhnu, když se spolu potkáme třeba v baru. Že si třeba vzpomene, jak to bylo fajn. Dřív nám to v posteli klapalo a ex byl ze mě vždy úplně „vedle“
Jen chci podotknout, že seznamky vynechávám, protože do toho nechci jít s cizím mužem. A erotické pomůcky nebo sebeuspokojení není to pravé ořechovéMáte nějaké rady? Jak jste to řešili vy, když jste neměli partnery?
Když jsme neměli partnery, tak jsme si je hledali
Hezká hodná holka, takovou by chtělo chlapů, na co se patlat s nějakým
bývalým…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Kutil Tom Bohužel nechce
Co nechce? Tebe nikdo nechce? Tak buď nejsi hezká a hodná nebo jsi zakopaná někde tak, aby tě nikdo
nenašel. To první by byl asi problém
ale s tím druhým se dá něco dělat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Kutil Tom No, asi to druhé. Mně přijde, že su taková ta „slušňačka“, co nikdy nebyla na žádné kalbě a vždy se jen učila. Teď studuju VŠ, takže se soustředím na to. A kromě školy nechodím nikam no. Takžei si mě nemají kde všimnout no
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Kutil Tom No, asi to druhé. Mně přijde, že su taková ta „slušňačka“, co nikdy nebyla na žádné kalbě a vždy se jen učila. Teď studuju VŠ, takže se soustředím na to. A kromě školy nechodím nikam no. Takžei si mě nemají kde všimnout no
Uprimne..jde ti o ten sex? Nebo premyslis, ze bys tim navazala znovu vztah s ex? Protoze jestli to druhe, jen si ublizis. At uz bude ci nebude chtit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
No jo, bacha na to, rčení „sedávej panenko v koutě, budeš-li hodná,
najdou tě“ akorát kecá, nenajdou
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Sex před dítětem
- Říkáte si s partnerem miluju tě?
- Nemam ovulaci - reseni?
- Pračka Whirlpool hlásí chybu E03
- Sex v 15 tt, je to v pořádku?
- Anální sex - máte?
- Sex ve vodě
- Miminko a manželský sex
Ahoj holky, už delší dobu nemám žádného partnera, takže ani žádný sex
Nemám ani žádného kamaráda, se kterým bych
do toho mohla jít. Jediný, kdo mě napadá, je ex. S tím by to bylo fajn.
Akorát problém je, že má holku, a to už delší dobu. Myslíte, že chlapi
na určitý moment dokážou „zapomenout“ na tu svoji a flirtovat s jinou?
Vím, že někteří to dokážou, protože si třeba vztahu neváží nebo si
chcou užít i s jinýma atd. Ale je to tak aspoň u většiny chlapů? Tím
nechci říct, že mu chci zkazit vztah, to rozhodně ne. Jen se ptám, jestli
je nějaká naděje, že ho nějakým způsobem přitáhnu, když se spolu
potkáme třeba v baru. Že si třeba vzpomene, jak to bylo fajn. Dřív nám
to v posteli klapalo a ex byl ze mě vždy úplně „vedle“ 

Jen chci podotknout, že seznamky vynechávám, protože do toho nechci jít s cizím mužem. A erotické pomůcky nebo sebeuspokojení není to pravé ořechové
Máte nějaké rady? Jak jste to řešili vy, když jste neměli partnery?