Německé UM - zkušenosti

619
13.11.12 09:36

německé UM - zkušenosti

Ahoj, nemáte někdo zkušenosti s německými UM? Manžel přivezl mléko: Milupa - dle složení je téměř stejné jako náš nutrilon, dále také přivezl: Milasan - a tam už je složení trochujiné… Takže pokud někdo nakupujete UM v německu, napšite sem prosím jaké a jaké s ním máte zkušenosti. Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7974
13.11.12 10:02

@vegous Milupa je stejně jako Hami a Nutrilon Danone, takže tam rozdíl budejen v obalu (i ten obal je stejný jako nový brand Hami, takže spíš jen v jazyce na obalu).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
275
13.11.12 10:24

Ahojky, v DE se Nutrilon jmenuje APTAMIL. My krmíme HIPPem. Vzhledem k tomu, že jsou v ČR k dostání trochu jiné výrobky, než tady (a Němcům věřím víc), tak bych si tipla, že v DE je to kvalitnější (třeba jako prášky na praní)… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
13.11.12 10:24

Táta mi občas vozí z německa od Nestlé Alete - naprostá spokojenost :potlesk: mlíčko je hustší konzistence - jsou v něm takové krupičky, obsahuje probiotika pro spokojené bříško ale u nás je docela drahé :,( malej mi spinkal od sedmy večer to se najedl do 5 do rána - za mě pohoda :mavam: ty mlíčka co píšeš neznám. Takže neporadím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511
13.11.12 10:25

Milupa je prvotridni UM v nemecku :kytka: Je to to same jako Nutrilon, Milasan je o trochu levnejsi a s tim zadne zkusenosti nemam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
13.11.12 11:15

Milupa je něco jako Sunar - tuhle značku znají už naše maminky a je to dobrá značka - já od ní v Německu kupuji nepřislazované obilné a ovocné kaše, malej je má rád.
Jinak v Německu mají i identická UM trochu jiné složení - kupovala jsem BEBA HA 2 a ta německá se ve složení mírně lišila od české.. Němci si bohužel nebo naštěstí oproti Čechům prosazují výrazněji kvalitu, takže jim se do krámů dávají poctivé výrobky, nám se balí odpad :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit
2708
13.11.12 11:17

Kupuju v Německu v Rossmannu Bebu a finančně je to za polovinu, co bych platila tady 600g za 7,45EUR2. Beba je tam i jinak věkově dělená, malý pije 1 rok plus (tady to je až od 16. měsíců, tuším). Milupa mám vyzkoušenou jen kaši a ta mi přišla dost sladká něco jako tady Sunarka, ale dávala jsem malému jen Hipp a Nestlé kaše bez přídavku cukru. Na to ses neptala, ale jinak masozeleninové příkrmy Bebivita 2×250g za necelé 2EUR očas dávám jako rychlovku, když nestihnu uvařit, a přijdou mi kvalitní a chutné. Taky tam kupuju malému kosmetiku Bübchen za super ceny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2708
13.11.12 11:18
@Amber_1977 píše:
Němci si bohužel nebo naštěstí oproti Čechům prosazují výrazněji kvalitu, takže jim se do krámů dávají poctivé výrobky, nám se balí odpad :zed: :zed: :zed:

Naprostý souhlas. :pankac: Kyž si člověk projede složení výrobků v Lidlu tady a tam, nestačí se divit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
619
13.11.12 13:11

Jo jo já právě taky věřím spíše němcům… a tomlíčko Milupa je za 10E… tedy 250,– a tady nutrilon 350,– a to už je sakra rozdíl… děkuji za názory, mám měsíční mimi tak jsem opatrná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Did
405
14.11.12 21:32

Já kupuji výhradně v Německu - BEBA vychází na polovinu, Aptamil je taky dobré, BEBIVITA, Milupa, Hipp - vyzkoušela jsem všechny značky, než jsme vybrali…po devítiměsíčním kojení mu jen tak něco nechutnalo :-)). Všchna mléka jsou dobrá až na tu Bebivitu - ta mi přišla, že jakoby krupičkovatěla. Nakonec kupuji jen Bebu, i když teď jsem pro změnu vzala 2× český Sunar - malému se prostě Beba najednou jakoby zajedla… Používám kosmetiku Bübchen a kupuji ta hotová jídélka - super cena a kvalita - jídlo ze skleničky vydlabávám lžičkou, tady od zn. Sunárek nebo Hami mi to kolikrát vykydnulo ze skleničky jako tekutá kaše :?. Sice jsou to momentálně informace navíc, ale zanedlouho je budeš řešit taky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7.6.13 12:59

A na kolik vyjde ta Milupa?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.14 19:03

Mám dotaz, chtěla bych se zeptat nevítě někdo jak přímo vypadá UM Beba 2 comfort, které samozřejmě chci z německa? Potřebuji obrázek aby mi ho známý koupil, ale nikde ho nemůžu najít nebo nevíte jak se přímo jmenuje?

• Citovat
  • Upravit
82
9.9.14 20:08
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.9.14 20:14

@Martina0 děkuji ale já prostě nevím, které to UM je tedy beba 2 comfort :nevim:

• Citovat
  • Upravit
82
9.9.14 20:17

Já si taky nejsem jistá, myslím že Beba Comfort je v papírové krabici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová