Nemocenská a pak peníze mateřská
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
nemocenská a pak peníze mateřská
Ahoj chtěla bych se zeptat byla jsem na nemocenské a 14.ledna se nahlásila na mateřskou.Nemocenská byla něco přes 10000kč,takže tenhle měsíc by mi měla dojít pulka mateřske a pul nemocenské je to tak zprávně?Dneska mi došla jedna z pulek ,je to zbývale firmy,to znamená že je to už ta mateřská nebo nemocenská?A došlo mi jen 2018 kč,nezdá se vám to nějak málo,neodrbali mě,já mam totiž pocit že jo,podle mě totiž pulka děla 5000kč a ne 2000kč? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Mateřská ti může přijít až za 3 měsíce,takže to může být zbytek nemocenské,a nemám na účtě nebo šeku z kama peníze jsou?
- Citovat
- Upravit
jsou to peníze z bývalé práce,a aji kdyby to byla nemocenská tak za 14 dní je to prostě podle mě málo,na to že nemocenská celá byla 10000.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
takže jsou tři možnosti? Buď je to z práce, nebo mateřská, nebo nemocenská?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
PPM ti nevyplácí zaměstnavatel. Nemáš náhodou místo mateřské hned rodičák?
Příspěvek upraven 08.02.12 v 08:24
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ještě mě napadlo,jestli si tam nezavolat o poslání dokladu kde to počítali a přepočítat si to,jde to?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já žádala o mateřskou,byla jsem tam od pulky unora takže i s nemocenskou by to mělo na tu mateřskou vyjít,otom že na to nemám nárok by mě snad informovali ne?Nebo si to mám někde pozjištovat a kde?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kdo ti doteď vyplácel nemocenskou? Zaměstnavatel, nebo sociálka?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
aha dovolená,tamě tam myslím zbyla…myslím 4,5 dnemyslíte že by to mohlo být ono?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vera111 píše:jak dlouho vyplací zaměstnavatel nemocenskou?jsu vtom nová sem nikdy dřív nemarodila......
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ano, pokud ti pracovni pomer skoncil, muze to byt dovolena. JInak se dovolena uz neproplaci
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo,pracovní poměr mě ukončili k poslednímu lednu.To stou dovolenou mě nenapadlo,sem pravě byla zviklá na to že ju neproplacej tak mě to nenapadlo…a řikáte že mateřska dojde klido až za tři metry?To je trochu moc ne?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
abby píše:Vera111 píše:jak dlouho vyplací zaměstnavatel nemocenskou?jsu vtom nová sem nikdy dřív nemarodila......
14 dní
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
abby píše:Vera111 píše:jak dlouho vyplací zaměstnavatel nemocenskou?jsu vtom nová sem nikdy dřív nemarodila......
3 týdny
- načítám...
- Citovat
- Zmínit