Nemocná a kojím

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8877
14.2.13 14:55

Doporučuju si pročíst a případně i založit brožurku dr. Maxe http://www.drmax.cz/…_kojenim.pdf máš tam všechny léky na různé obtíže, které můžeš během kojení bez problémů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4151
14.2.13 14:57

Bioparox, ten se může i v těhotenství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
14.2.13 15:03
@zelenaprisera píše:
Bioparox, ten se může i v těhotenství

je to sice kekel, ale fakt pomůže :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
554
14.2.13 15:21

Děkuji za tipy, určitě z toho něco vyzkouším, nebo už nemůžu ani polykat jak mě to bolí :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2642
14.2.13 16:16

Ahoj, jestli je ti celkově mizerně a máš chřipku, tak paralen 500 a koj ať má prcek protilátky (ty přes pusu plínu). Jestli máš na mandlích čepy (bílé fleky) tak máš hnisavou angínu a utíkej k doktorovi pro antibiotika. Lepší na týden přerušit kojení a dokrmovat UM a vyléčit se, než riskovat nakažení prcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28294
15.2.13 07:14

Prosim vas pri kloktani bude salvej stavet laktaci… Neprehanite to trochu? :zed:

Příspěvek upraven 15.02.13 v 20:57

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.2.13 07:16
@Boudice23 píše:
Bioparox, je to lokální lék :-)

Lokální jo ale atb. Tak bacha.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.2.13 07:18
@kjhui píše:
Ahoj, jestli je ti celkově mizerně a máš chřipku, tak paralen 500 a koj ať má prcek protilátky (ty přes pusu plínu). Jestli máš na mandlích čepy (bílé fleky) tak máš hnisavou angínu a utíkej k doktorovi pro antibiotika. Lepší na týden přerušit kojení a dokrmovat UM a vyléčit se, než riskovat nakažení prcka.

Při atb které se mohou i při kojení může normálně kojit, nemusí zastavovat. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.2.13 07:20

Mě pomohl proimun. V tehu se mohou a je to vít. C a probiotika. Mě pomáhali plus paralen.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14871
15.2.13 07:55
@EvaG píše:
Lokální jo ale atb. Tak bacha.

nevím na co bacha, při kojení se může ;)
Pokud ho neužívá často, opakovaně tak v tom problém nevidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
15.2.13 08:43
@Boudice23 píše:

Dřív se mohl, v dnešním letáku už je napsáno po poradě s lékařem a málo kdo ví, že to je atb a jakmile přestane škrábání v krku vysazuje. Což není dobré. A já osobně v těhotenství bych si nikdy nenaordinovala atb sama od sebe. Vždy je lepší v těhotenství konzultovat s lékařem, protože si můžeš nasadit atb úplně zbytečně. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3115
15.2.13 09:27
@Boudice23 píše:

To jo, ale dávat na škrábání v krku atb mi přijde nerozumné. Nechávala bych to jako poslední variantu. Na škrábání v krku je dost přípravků, které se v těhu a při kojení můžou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dana R.
4.4.13 21:41

Z čistě přírodních možností je dobré: používat aromaoleje které čistí vzduch a desinfikují (borovice - jehličnany všechny) a pak taky eukalipt. Vytírat podlahu octem, a mít všude rozkrojenou cibuli. Kloktat mořskou solí, inhalovat horkou vodu s cibulí, a pít zázvorový čaj - hodně louhovaný, citron a med.

No a ruce si mýt třeba protexem mýdlem, a na obličej roušku. :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová