Nemocnice Lochotín – gynekologické oddělení
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Záleží na lékaři, jak vyhodnotí tvůj zdravotní stav. Odložitelné výkony se odkládají. Nepíšeš, co máš konkrétně za problém, jestli je to doprovázené bolestí atd… nicméně nejjednodušší je zavolat tam a zkonzultovat zdravotní stav.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Zavolej tam kde tě mají operovat a zeptej se to je nejlepší tam už ti řeknou co a jak 😊
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Misasisi řekli mi že mám čekat do termínu zda se ozvou pro zrušení nebo ne. Budou mi dávat delohu výš k dutině břišní je to laparo operace bolesti trochu cítím ale v pohodě.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Někdy je možné že operaci zruší pokud není akutní. Ale uvidíš třeba to bude v pohodě a dockas se 😊kvůli covidu se teď operace ruší často
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Misasisi píše:
Někdy je možné že operaci zruší pokud není akutní. Ale uvidíš třeba to bude v pohodě a dockas se 😊kvůli covidu se teď operace ruší často
No právě ale nechci ji zrušit protože pak za další měsíc musím na další operaci a ta už vážná je a budu i na jipu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Těžko říct uvidíš… Pokud ti termín nezrusi tak se raduj 😊ale je to jak kde a v jaké nemocnici 😊hodně štěstí 🍀
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Misasisi já se jen ptala jestli někdo teď mě plánovanou operaci a jestli ji zrusili nebo se dockala.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Obézní ženy a gynekologické problémy
- 1x týdně antigenní test v nemocnici do zaměstnání
- Gynekologický zánět, infekce - co to může být?
- Porod v Podolí nebo Vinohradské nemocnici 2021
- Gynekologické alebo urologické problémy?
- Porod nemocnice Jeseník
- Nekončící gynekologické obtíže a vyzkoušeno milion léků
Zdravím prosím je tady někdo kdo teď byl na plánované operaci na gynekologii třeba s cystou nebo tak něco? a zda vám ji rušili kvůli covidu nebo nechali datum co zadali? ja mám jít 7.3 na plánovanou neměla bych být má jipce a nechci aby mi ji zrusili. potrebuji abych už ji měla za sebou.jak to tam vypadá berou příjmy normálně nebo ne? Děkuji