Porodnice Mladá Boleslav

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4526
15.4.14 07:09

@ninusska ja mela apartman (sama na pokoji) A stoji 1000,– za den. Nejlepe dopredu objednat (ja mrla planovaneho cisare, takze nebyl problem s terminem objednani). Nadstandarty jsou tam taky..ale jste dve na pokoji. U klasickych pokoju mas sprchu a toalety pres chodbu. Ja to mela na pokoji, po cisari jsem za to byla vdecna ze nemusim nekam na chodbu a mam to hned u postele.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
15.4.14 07:19

@ninusska a obleceni pro mimi si vezmi svoje. U prvniho porodu jsem nevzala a pak tam prepravala obleceni co mi dali oni. Kdyz si to poblinkal, tak mi rekli, ze mi dalsi oblecek dat nemuzou, ze je jeden na den, ze to nestihaji odvazet do pradelny atd.

Ale moc tu porodku neprozivej, jde cca o tri dny preci..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
myšák1187
15.4.14 07:36
@xjanik píše:
@ninusska a obleceni pro mimi si vezmi svoje. U prvniho porodu jsem nevzala a pak tam prepravala obleceni co mi dali oni. Kdyz si to poblinkal, tak mi rekli, ze mi dalsi oblecek dat nemuzou, ze je jeden na den, ze to nestihaji odvazet do pradelny atd.Ale moc tu porodku neprozivej, jde cca o tri dny preci..

no vidíš a já tam byla dní 15, celé těhotenství bylo v pohodě až na konci komplikace, fakt nikdy nevíš a proto bych si vybírala příjemnější porodnici, Jičín je od MB kousek a na mimino nepotřebuješ krom plín nic, pokoje po dvou s vlaství sprchou a záchodem a navíc úplně luxusní personál

• Citovat
  • Upravit
teckaa
15.4.14 07:45

@myšák1187 ahoj, jsem rada, ze tu byl zmineny Jicin. O boleslavske porodnici ani nepremyslim, pro me je prioritou Jicin. i kdyz v MB o me maji co se tyka hospitalizaci nejvice informaci, v Jicine zadnou, tak snad to nejak dopadne..
Vim, ze to do teto diskuze nepatri, chtela jsem se zeptat na Jicin, myslim treba nadstandart, seznam do porodnice a na tve celkove zkusenosti a poznatky s touto porodnici…? ;)

• Citovat
  • Upravit
myšák1187
15.4.14 07:46

@teckaa napíšu SZ bych to zakladatelce neplevelila

• Citovat
  • Upravit
869
15.4.14 08:16

Pokud jste velmi přizpůsobivé, chcete rodit na koze s nástřihem, platit nadstandart pro 2, ktery je horší než jinde standard zdarma, nechat se i na nadstandartu budit kolem šesté, pokud Vás budou po zpraseném nástřihu oteklá rodidla bolet i při ležení a lékař doporučí ledovat, pro led se budete po porodu pár hodin přes chodbu belhat sama, protože sestry od kafíčka nevstanou, aby obklad přinesly…Pokud tohle všechno nevadí a nemáte informace, že jinde to jde jinak, pak budete v MB spokojené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.14 08:20

Taky jsem měla zdravotní problémy a přístup profesionální a bezproblémový, ale asi je to fat o lidech, já hold pokaždé a každý den měla teda štěstí :lol: Uklizečka nerampovala do nábytku, sestřičky nelítali, ale v klidu a s usměvem vcházeli a že se oběvovali během dne, tak se na to dá koukat 2 pohledy: Jeden, jako že to otravuje v odpočinku a druhej, že se starají a chodí se ptát, zda něco nepotřebujeme ;)
Já byla i na nadstandartu. Pokoj je po 2 s vlastní sociálkou, TV, ledničkou a křesílkama u konferenčáku. Cena je rozdílná. Pokud řekneš, že chceš být na pokoji sama, stojí myslím 1000, pokud nahlásíš, že spolubydlícího ti mohou kdykoliv dát, je to myslím 500 i za cenu, že by si tam sama zustala. Normální pokoje jsou po 2 se sociálkou na chodbě (myslím společnou pro 2 pokoje) Na těch pár dní se to dá přežít. Záleží, kdo jaké má nároky :*
Rozhlas fakt je, hlásí jím, že bude vizita (tak aby maminky byli na svých pokojích) a hlásí jím taky že v jídelně je jídlo. Když ho nevyzvedneš zustává ti tam, nikdo ho do hodiny nesebere :lol: Je tam myslím i mikrovlnka, aby sisi to mohla ohřát ;)

Jinak o MB nepřesvědčiji, určitě jsou i lepší, ale i horší porodky. Já byla spokojená :palec:

Příspěvek upraven 11.08.15 v 21:37

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14552
15.4.14 08:26
@4family píše:
Pokud jste velmi přizpůsobivé, chcete rodit na koze s nástřihem, platit nadstandart pro 2, ktery je horší než jinde standard zdarma, nechat se i na nadstandartu budit kolem šesté, pokud Vás budou po zpraseném nástřihu oteklá rodidla bolet i při ležení a lékař doporučí ledovat, pro led se budete po porodu pár hodin přes chodbu belhat sama, protože sestry od kafíčka nevstanou, aby obklad přinesly…Pokud tohle všechno nevadí a nemáte informace, že jinde to jde jinak, pak budete v MB spokojené.

Nástřih není automaticky, porodila jsem bez něho a v Mladé Boleslavi, záleží na situaci, dohodě mezi lékařem a rodičkou. Ale automaticky nenastřihávají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9782
15.4.14 08:26

@4family no vidíš a mě poprvé nastřihávali až když to opravu jinak nešlo a podruhé nenastříhávali vubec a sestřičky naopak chodili a ptali se zda je vše v pořádku. A první porod jsem snadný neměla. Tak jsem si tam poležela jak před, tak po porodu :nevim: Asi fakt záleží na koho člověk narazí a jak kdo to prožívá. :think:

Kdybych měla rodit znova, jdu do MB, portože už vím do čeho jdu, ale taky znám maminy, které druhá dítka šla rodit raději někam jinam :nevim:

Příspěvek upraven 07.03.15 v 22:41

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13
5.7.14 19:13

Tak jak to dopadlo s tebou? Rodila jsi v Mladé Boleslavi nakonec?

Mě to čeká za týden plus mínus, tak mě zajímají čerstvé dojmy! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2043
19.8.14 23:18

@ninusska Ahoj zajímalo by mě jestli jsi nakonec rodila v MB nebo ne? Mě to čeká v listopadu tak sbírám dojmy :) díky za odpověď

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
414
17.12.14 22:08

Ja rodila v Mb pred 3 lety jajo orvorodicka, byla jsem na standartnim pokoji. koupelna s wc bylo pres chodbu a opravdu ma kazdy pokoj sve takze je pro ty dve co jsou na pokoji a bohate staci. nikdy sme se o koupelnu neprali:) porod probehl v klidu, s detskymi sestrami sem byla spojena, se vsim piradily, byli ochotny kdyz jsem si nevedela rady, vzali si ho na hlidani kdyz si potrebovala se prospat coz jsem potrebovala jeste druhou noc:) jinak byl pirad malej u me.ja si nemohla na nic stezovat, v lednu tam jedu rodit zas i kdyz nejbluzsi pirodnici mam 7 km a boleslav je 30 km urcite jedu tam:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
14.7.15 18:13

Ahoj holky, prosím vás jsou v MB ještě stále návštěvy mimo pokoj v tzv. návštěvní místnosti? Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
16.6.17 11:52

Ahjky, mam dotaz ohledně placeni služeb. Musí se platit hned pri prijmu nadstandard a otec u porodu nebo az pri odchodu z porodnice? Nebo je možné treba složenkou? Mate někdo zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4526
16.6.17 12:51
@romule1992 píše:
Ahjky, mam dotaz ohledně placeni služeb. Musí se platit hned pri prijmu nadstandard a otec u porodu nebo az pri odchodu z porodnice? Nebo je možné treba složenkou? Mate někdo zkušenost?

@romule1992 Platíš při odchodu z porodnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková