Nemohu zapomenout na bývalého
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nemohu zapomenout na bývalého
Ahoj holky, prosím vás, už nevím, co udělat. Před dvěma roky jsem se
rozešla s přítelem. Opravdu moc jsem ho milovala, ale byly tam veci, které
proste nemohly fungovat, tak jsem musela odejít. Našla jsem si přítele a už
přes rok s nim jsem. Bývalého jsem nesledovala, úplně jsem utla kontakt.
Hodně se na konci snažil mě získat zpět. Ale úplně jsem to musela
ukončit. Problém je, ze i po takové době na nej stále myslím. Vím, ze
má i přítelkyni a hrozne mě to uzira. Poraďte…myslela jsem, ze čas to
zahojí, ale už to jsou dva roky
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Reakce:
Zabav se něčím jiným. Energii věnuj svému nynějšímu vztahu. Je zbytečné se trápit, oba jste jinde. Oživ v sobě to, proč jste se rozešli, to taky pomůže. Čas má tendence ty špatné věci zahlazovat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Co současný partner? Toho miluješ? Tebe užírá, že má ex partnerku, vždyť sama máš partnera. Nechala bych to být, můžeš napsat dopis na rozloučenou, pak ho roztrhat, spálit. Vnitřně se rozloučit.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Podle mě je ve vetsine pripadu duvod ne zamilovanost nebo laska k ex, ale touha mít zase ty pocity, které jsi mela, když jsi byla s ním. Možná ti v současném vztahu něco chybí. Neco, co jsi tehdy měla…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Ahoj,
už jsem cca 2 roky sám od rozchodu a mám to podobný, co ty zde píšeš. Po 6 letech mě moje ex opustila, což jsem první měsíce těžce nesl. Udělal jsem špatné věci, půl roku před koncem vztahu. Tak teď vím, kdybych byl na druhé straně, asi bych s tím člověkem taky nechtěl být a plánovat život.
Ex si našla hned nového přítele, totální zamilovanost, což mě se** do teď. Za ty dva roky nebyl den, kdybych na to všechno nemyslel. Totálně jsem se zablokoval a vztah nechci. Taky jsem myslel, že čas to zahojí, ale ne. A to mám aktivit, skoro žádný volný čas, žádná komunikace s ex, smazal jsem všechny soc. Sítě a stejně to je k ničemu.
Občas si už připadám jak blázen vím, že tohle už mám asi do konce života.
Protože to byl člověk, kterého jsem si chtěl vzít. Ale zas to má
i druhou stranu, že z její strany to asi tak nebylo..
Jen, že v tomhle nejsi sama a držím palce!
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já jsem pomalu začala zapomínat až po 3 letech a to jsem tou dobou už
také měla delší vztah. Teď jsem od bývalého 7 let a necelý týden
zpátky se mi zase o něm zdál erotický sen, který mě pokaždé rozhodí
a dlouho o něm přemýšlím, ale to je tak
vše. Už na něj nemyslím a ani bych si nevzpomněla nebýt těch snů, které
se mi zdávají už také čím dál tím méně. Sama nechápu, proč nemůžu
vymazat z hlavy zrovna jeho, protože mě bil
ale byla jsem do něj i přes to totálně
zblázněná a tenkrát bych mu odpustila snad cokoliv. Jsem s tím naprosto
srovnaná. Zpátky bych ho nechtěla. Ani jsem ho za ty roky neviděla, jen to
srdce pořád asi někde hluboko uvnitř stávkuje
Buď silná a trpělivá
Jednou bude lépe
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Znám. S tím rozdílem, že už to jsou 3 roky a venku z toho nejsem. Bohužel máme společné dítě, takže kontakt není možné úplně utnout. On odešel k jiné, je s ní doposud a spokojený. Já zkusila jít do vztahu 2× a po pár měsících to vždy vzdala, nedokážu se zamilovat. Přitom se vždy jednalo o může, který charakterem i celkové ex převyšoval. Bohužel asi neumím být s někým, koho mám max. ráda. Nejenže s dotyčným nemám potřebu trávit více času, ale nebaví mě bez lásky ani sex… Co s tím.. nevím. Dá se říci, že ex mně svým způsobem zkazil život, jelikož jsem se stala emočně plochou.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Znám. S tím rozdílem, že už to jsou 3 roky a venku z toho nejsem. Bohužel máme společné dítě, takže kontakt není možné úplně utnout. On odešel k jiné, je s ní doposud a spokojený. Já zkusila jít do vztahu 2× a po pár měsících to vždy vzdala, nedokážu se zamilovat. Přitom se vždy jednalo o může, který charakterem i celkové ex převyšoval. Bohužel asi neumím být s někým, koho mám max. ráda. Nejenže s dotyčným nemám potřebu trávit více času, ale nebaví mě bez lásky ani sex… Co s tím.. nevím. Dá se říci, že ex mně svým způsobem zkazil život, jelikož jsem se stala emočně plochou.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Co vyhledat odborníka? S někým si o tom popovídat? Nebo když si sedneš, zavřeš očí, řekneš nahlas - přijímám, že mě nechce, vyvolává to v tobě nějaké pocity?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Být na tvém místě zašla bych za odborníkem a popřemýšlela jestli současného přítele opravdu miluji
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
ZAKL. Hlavně to s nim nebyl vůbec perspektivní a klidný vztah. Chodil často k ex za dětmi, byl o hodně starší, jezdili jako rodinka na dovolené. A z toho jsem fakt pak byla na dně a musela jsem z toho ven. Hrozne mě štve, že i za něco takového ho nemohu dostat z hlavy a jak už tady někdo píše, jsem emočně tak nějak zavřena. Nevím, jestli by odborník pomohl, navíc jít k němu by mi srazilo sebevědomí, že kvůli nějakému chlapovi budu chodit k psychologovi a on si krásně žije dál. Cítím i hroznou zlost, za to, jak ten vztah se mnou vedl. Stále jsem jen ustupovala a necítila se pro nej dost dobra. Zlost, je to zlost se vsim dohromady.
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Nechapu vas uprimne. Dva tri roky po vztahu a porad se v tom machate a porad to resite. Co je tezkeho na tom si v sobe rict, ze neco skoncilo?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Trápím se z bývalého vztahu
- Po KFC nemohu žádné kuřecí už ani cítit - zbavím se toho?
- Kvůli covidu nemohu pracovat
- Nevíme si rady!! - motání hlavy, bušení srdce, nemohu udělat krok
- Pořád nemohu otěhotnět
- Nemohu se zbavit expřítele
- Vyhozené oblečení bývalého..