Nemůžu se dovolat praktickému lékaři
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Jela bych tam v ordinační hodiny osobně. Email nemá?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Osobně bych se tam bála jet, jelikož antigenní test není spolehlivý. Stejně tě před návštěvou pošle na PCR, tak si tam rovnou skoč a zkoušej volat znovu a znovu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj, od neděle mám nějaké respirační onemocnění. Je mi zle, střídá se mi zimnice s pocením, bolí mě celý člověk, únava a bolest hlavy. Praktickému lékaři se nemůžu už druhý den dovolat, potřebuji neschopenku do práce. Dělala jsem si antigenní test, ten mi vyšel negativní, ale nevím jestli mám jet do ordinace osobně aby mě nevyhodili. Nevím jak to teď u lékařů chodí.
Já taky ne, musíš to zkoušet, nebo jim pošli maila. Neschopenka se může vystavit 3 dny zpětně, tak máš ještě den. Pak by se to prej muselo řešit přes posudkovýho…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Jestli má webovky, tam bude dovolená a případný zástup. Nebo pokud víš, kdo ho běžně zastupuje, zavolej rovnou tam. Můžeš jít pro jistotu na PCR, ať máš jistotu a pak eventuálně osobně do ordinace. Teď jsou na většině míst výsledky do pár hodin, takže to v pohodě můžeš stihnout ještě dnes
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Nikam bych osobne nesla. natoz na pohotovost. jdi na PCR, v pripade pozitivity jde neschopenku vystavit i 14 dni zpetne. doktorovi volej, napis mail
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zasla bych na PCR, stejne te tam poslou. A kdyz budes pozitivni, budes mit neschopenku automaticky (pokud to tedy vazne uz funguje).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Sunlight515 píše:
A co jet večer na pohotovost?
Vyborny napad. A jak to resi jeji problem s neschopenkou? Akorat nakazi vic
lidi, to ano.
Na podobne blbiny jsem alergicka, Pohotovost tu neni od toho, aby zastupovala
nefunkcniho praktika.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bez do ordinace pro zadanku na pcr, jestli to nemas hrazene. Idealne na konci pracovni doby a s kvalitnim respiratorem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@xkoup21 píše:
Jela bych tam v ordinační hodiny osobně. Email nemá?
Email je tam jen na vystavení receptu
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Paola21 píše:
Osobně bych se tam bála jet, jelikož antigenní test není spolehlivý. Stejně tě před návštěvou pošle na PCR, tak si tam rovnou skoč a zkoušej volat znovu a znovu.
a proč by musela před návštěvou na PCR? souhlasím s tím, že není ideální tam jet bez zavolání. Ale žádný lékař nemůže neošetřit akutního pacienta kvůli tomu, že nemá PCR test.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Lucka1111 píše:
a proč by musela před návštěvou na PCR? souhlasím s tím, že není ideální tam jet bez zavolání. Ale žádný lékař nemůže neošetřit akutního pacienta kvůli tomu, že nemá PCR test.
Zkušenost z rodiny, ani se s ním nebavili, podmínka pro to, aby vůbec
mohl do ordinace byla negativní PCR test.
taky respirační potíže
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak pcr test bych si musela hradit a hlavně neřeší to že potřebuji neschopenku do práce. Zítra ráno mi tam bude muset mamka zajet
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Podolí-prenatální poradna-stejný lékař?
- Miminko tlaci a nemuze se vykakat
- Nemůžu se vyrovnat s rozchodem, poraďte mi
- Nemůžu spát, mozek pořád myslí
- ORL lékař Havířov, Karviná...
- Nemůžu se přihlásit na facebook z nového notebooku
- Bydlení s tchyní a s tchánem - už nemůžu
- Angina v těhotenství – kdy jít k lékaři?
Ahoj, od neděle mám nějaké respirační onemocnění. Je mi zle, střídá se mi zimnice s pocením, bolí mě celý člověk, únava a bolest hlavy. Praktickému lékaři se nemůžu už druhý den dovolat, potřebuji neschopenku do práce. Dělala jsem si antigenní test, ten mi vyšel negativní, ale nevím jestli mám jet do ordinace osobně aby mě nevyhodili. Nevím jak to teď u lékařů chodí.