Nenávidím když nejsou věci na svém místě - jak jste na tom vy?
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Nenávidím když nejsou věci na svém místě jak jste na tom vy?
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Reakce:
Ne, jsem organizovany bordelar. Funguju v sekrorech (pozadovana vec se
nachazi ve skrini, zrejme nekde vlevo dole).
U tebe to trochu zavani uz obsedantni poruchou.
Predpokladam, ze hokej je ditete. Takze do toho, jak si ono bude veci skladovat
(pokud nehniji), bych se prilis nemontovala. A rozhodne bych mu nic
nevyhazovala.
Příspěvek upraven 12.01.21 v 21:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
U nás mají věci svý místo. Nemám ráda, když je doma moc věcí. To,
co popisuješ by mě vytáčelo, jak hokej, tak nepořádnej manžel
Přijde mi v pořádku mít poklozeno a vlastnit jen to, co mě těší. Za mě
jsi možná trošku citlivější, ale normální
Edit překlep
Příspěvek upraven 12.01.21 v 21:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Tak třeba šuplíky mám ráda srovnané, abych i potmě našla, co hledám. U nás je problém oblečení. Asi ho máme moc.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Svistice píše:
Ne, jsem organizovany bordelar. Funguju v sekrorech (pozadovana vec se nachazi ve skrini, zrejme nekde vlevo dole).
U tebe to trochu zavani uz obsedantni poruchou.
Predpokladam, ze hokej je ditete. Takze do toho, jak si ono bude veci skladovat (pokud nehniji), bych se prilis nemontovala. A rozhodne bych mu nic nevyhazovala.Příspěvek upraven 12.01.21 v 21:04
Ja nevim bojim se že třeba fakt a pak to člověk nevidí… pak jsem třeba uražená a někdy jsem i brečela jaky tu byl nepořádek
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Já musím mít ve všech skrinich s oblečením komínky. Hrničky musím mít srovnané a natočené ouškem dopředu. Vše má své místo a vše třeba ve špajzu mam popsané a uspořádané. Mám rada pořádek. Když přijdu k našim přijde mi tam chaos nepořádek a v tom se necítím dobre takze tě chápu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@-Sára píše:
Já musím mít ve všech skrinich s oblečením komínky. Hrničky musím mít srovnané a natočené ouškem dopředu. Vše má své místo a vše třeba ve špajzu mam popsané a uspořádané. Mám rada pořádek. Když přijdu k našim přijde mi tam chaos nepořádek a v tom se necítím dobre takze tě chápu.
Presne tak a jeste v tom zit
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Nemyslim si, ze mas problem ani obsadantne kompulzivni poruchu, jen mas rada
poradek… coz je pro nekoho normalni pro jineho ne… v jakem bordelu nekteri
lide ziji me casto dost prekvapilo u lidi, kde jsme to vibec necekala.
Chapu te. Take chvi mit vse ve skrinich a aby vse melo sve misto… neporadek
v pokojicku deti zvladat, ale jen par dni… nesnasim policky a na nich
serepeticky, vystavene na lince v kuchyni soustu veci…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Alriga píše:
Jaaa, nesnáším krámy!
Ty tvoje měsíčky…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@-Sára píše:
Mě by zajímalo, kolik hodin týdně trávíte úklidem…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Obsedantně kompulzivní porucha.
Řeší se to kombinací léků a psychoterapie.
Výhodou je, že když začneš věnovat pozornost své úzkosti, která je na pozadí tvých „nenávistí“ a začneš se ji učit rozumět a regulovat nesmírně ti to zlepší život ve spoustě dalších aspektů.
Jedna věc je potřeba řádu, druhá věc je kvůli tomu že ti ten řád mírní paniku ničit vztahy s okolím a hlavně si z nutnosti pořádku ve věcech udělat hlavní téma života.
Mrkni třeba do téhle knížky pro základní porozumění
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Těhotensky test, když nemám menstruaci?
- Místo, kde lidé nechávají nepotřebné funkční veci
- Necháte se očkovat, i když už jste měli koronavirus?
- Trhání zubu, když nemám svého zubaře
- Screening v těhotenství, když jsem v karanténě
- Nenávidím miminka :(
- Můžu otěhotnět když beru antikoncepci?
Holky potřebuji radu. Nevím co to je ale já nenávidím když nejsou věci na svém místě. Nesnáším když někdo něco koupí třeba ted tchýně nejaky stolní hokej a prostě nemá místo tak ted je na komodě a šíleně mě to vytáčí. Koupila takové ty plyšáky na okno aby nefoukalo (nefouká panebože) koupila hned dva i když máme 5cm parapety nebylo to kde dát a pořád se to jen přendávalo z místa na místo…vytočilo mě to tak že jsem to musela za týden podarovat… Manžel je bordelář všude má všechno. Nemám ráda moc věcí mám ráda čisto a když mohu vše vytřít a uklidit tak abych nepředělávala veci na sto míst. Manzel rika ze jsem nemocná. Je to normálni? Bojím se ze ano jak mi to začne vyčítat a smát se že bych chtela sterilní domácnost jsme schopni se pohádat…já mám za to že je normální mít vše na svém místě a když to vytáhnu i to vrátím… ten hokej u nás nevydrží nemůžu si pomoc…