Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Uslava píše:
Jsi hrdinka!!! Pošli mi do SZ své udaje, navrhnu tě na Nobelovu cenu míru.
Tak ona má ten zdravý rozum ![]()
@Sonarka píše:
Taky tak…jediné co dodržuji, je rouška do obchodu, abych nebyla ukamenována…v práci na to dlabeme úplně…pracuji s lidmi a za celý rok taktéž nic…ani nikdo jiný z rodiny. Pokud jsem to měla, nevím o tom.
Je fakt, že jsem to chytla v době, kdy jsem chodila jen do práce a domů. V práci se dodržovalo přísně všechno, uklízečka leštila kliky a zábradlí co 2 hodiny. Šéf je úzkostlivý, ten by v roušce nejraději i spal asi a chytil v únoru taky. Holky v expedici nosily roušky pod nosem nebo vůbec, celý den kontakty s řidiči i s ciziny a nechytly covid žádná.
U nas v praci to jako prvni chytla holka od manzela, co se snad koupal v savu. Postupne par dalsich i takovy, ktery dodnes tvrdi, ze covid je jen konspirace (mel dost tezky prubeh). Si myslim, ze si ta potvurka nevybira.
@matkabagristy píše:
U nas v praci to jako prvni chytla holka od manzela, co se snad koupal v savu. Postupne par dalsich i takovy, ktery dodnes tvrdi, ze covid je jen konspirace (mel dost tezky prubeh). Si myslim, ze si ta potvurka nevybira.
Nevybira, je ji to uplne jedno. A co tedy bylo tomu s tezkym prubehem, co dodnes tvrdi, ze Covid je konspirace?
@Akinee píše:
Je fakt, že jsem to chytla v době, kdy jsem chodila jen do práce a domů. V práci se dodržovalo přísně všechno, uklízečka leštila kliky a zábradlí co 2 hodiny. Šéf je úzkostlivý, ten by v roušce nejraději i spal asi a chytil v únoru taky. Holky v expedici nosily roušky pod nosem nebo vůbec, celý den kontakty s řidiči i s ciziny a nechytly covid žádná.
Já si myslím, že ty " prasata ", jako jsem já, mají prostě lepší imunitu ![]()
Ne nadarmo se říká - čistota půl zdraví, špína zdraví celé…
Taky dělají hrozně moc stresy… Já byla naposled nemocná někdy před 6 lety, když jsem se rozešla s milencem
To jsem prvně v životě měla angínu.
@mroe píše:
Nevybira, je ji to uplne jedno. A co tedy bylo tomu s tezkym prubehem, co dodnes tvrdi, ze Covid je konspirace?
sportovec, v prosinci se divil, ze byl rano v rybniku ve vode uplne sam. Byl doma, sam pipisuje svuj stav jako straslivy, ze malem umrel. Pak dlouho nemohl vyjit ani schody ve skole bez toho, aby se nezadychal. Napsala jsem dost tezky podle toho, jak to vnimal on sam.
@Sonarka píše:
Já si myslím, že ty " prasata ", jako jsem já, mají prostě lepší imunitu
Taky dělají hrozně moc stresy… Já byla naposled nemocná někdy před 6 lety, když jsem se rozešla s milencemTo jsem prvně v životě měla angínu.
Dělá psychika hodně. Tahle doba,, musíš být nemocnej,, to semele kde koho.
@Popeladym píše:
Dělá psychika hodně. Tahle doba,, musíš být nemocnej,, to semele kde koho.
ten muj kolega, co ho sejmul covid, taky tvrdi, ze vsechny nemoci jsou o psychice. Se ho musim zeptat, kde udelal chybu ![]()
@Trojlístek píše:
Tak ona má ten zdravý rozum
Hele, zdravý rozum má hodně lidí. Ona jde dál. Ona ví, že NIKDO na světě NIC neví. Proto zaslouží VÍCE.
@matkabagristy píše:
ten muj kolega, co ho sejmul covid, taky tvrdi, ze vsechny nemoci jsou o psychice. Se ho musim zeptat, kde udelal chybu
To já netvrdím. Ale fakt je to provázané. Jak jsi uzliček nervů, chytne se leccos snáz.
@Popeladym píše:
To já netvrdím. Ale fakt je to provázané. Jak jsi uzliček nervů, chytne se leccos snáz.
Moje dcera není nevyrovnaná a ani uzlíček nervů. Za celý školní rok mívá zameškaných kolem 15-20h. (že jezdí na kontrolu na oční). Běžně moribundus nechytá a Covid chytla. Někde tvá teorie pokulhává.
@matkabagristy píše:
sportovec, v prosinci se divil, ze byl rano v rybniku ve vode uplne sam. Byl doma, sam pipisuje svuj stav jako straslivy, ze malem umrel. Pak dlouho nemohl vyjit ani schody ve skole bez toho, aby se nezadychal. Napsala jsem dost tezky podle toho, jak to vnimal on sam.
Bratranec mého manžela. Mladý kluk studující žurnalistiku. Tak tedy dostudoval. Zatím toho není schopen. Pres průběh covidu nemohl vstát z postele, potom se dlouho po bytě posouval pomocí židle, na tu si často sedal, protože prostě nemohl. Je to zrádné onemocnění…
@Kelsey píše:
Moje dcera není nevyrovnaná a ani uzlíček nervů. Za celý školní rok mívá zameškaných kolem 15-20h. (že jezdí na kontrolu na oční). Běžně moribundus nechytá a Covid chytla. Někde tvá teorie pokulhává.
Nepsala jsem, že to chytnou jen nevyrovnaní. Jen to, že oslabená psychika, nepřidá fyzické odolnosti.
@Sonarka píše:
Já si myslím, že ty " prasata ", jako jsem já, mají prostě lepší imunitu
Taky dělají hrozně moc stresy… Já byla naposled nemocná někdy před 6 lety, když jsem se rozešla s milencemTo jsem prvně v životě měla angínu.
Já jsem měla těžkou anginu týden před druhým sňatkem. Myslím, že moje tělo se mě snažilo ze všech sil varovat ![]()
Jsi hrdinka!!! Pošli mi do SZ své udaje, navrhnu tě na Nobelovu cenu míru.