Nenechám se očkovat

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Uslava
28.10.21 15:53
@LennyL1 píše:
Ale co je tohle za uvažování??? Když se někdo nechce nechat očkovat, tak se sakra nechce nechat očkovat! Já se nemíním účastnit experimentální studie, o které NIKDO NIKDE na světě neví-neboť ani nemůže, co to udělá do budoucna. Já věřím své imunitě především. V mém celém širokém okolí měl jeden člověk horší průběh, starší, obézní, diabetik. Ty počty co leží na Jipce a jsou tam prý kvůli Covidu, je nesmysl. Už to vyvrátilo spousta doktorů i sester. Leží tam lidi, kteří jsou nemocní se spoustou dalších nemocí, a k tomu jsou pozitivně testováni na Covid. Izrael je typický příklad, jak tam rostou počty i když je jich tolik naočkovaných. A to je to, na co upozorňovali odborníci od začátku. Plošné očkování je nesmysl, a jen nakonec zhorší situaci, protože se nebudou testovat a budou to všude roznášet právě očkovaní, hlavně mutace, ale stále se to bude svádět na neočkovaný. Prostě kocourkov. Kdo má aspoň zbytky zdravýho rozumu, tak už to snad pochopil.

Jsi hrdinka!!! Pošli mi do SZ své udaje, navrhnu tě na Nobelovu cenu míru.

• Citovat
  • Upravit
10982
28.10.21 15:59
@Uslava píše:
Jsi hrdinka!!! Pošli mi do SZ své udaje, navrhnu tě na Nobelovu cenu míru.

Tak ona má ten zdravý rozum :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.10.21 16:47
@Sonarka píše:
Taky tak…jediné co dodržuji, je rouška do obchodu, abych nebyla ukamenována…v práci na to dlabeme úplně…pracuji s lidmi a za celý rok taktéž nic…ani nikdo jiný z rodiny. Pokud jsem to měla, nevím o tom.

Je fakt, že jsem to chytla v době, kdy jsem chodila jen do práce a domů. V práci se dodržovalo přísně všechno, uklízečka leštila kliky a zábradlí co 2 hodiny. Šéf je úzkostlivý, ten by v roušce nejraději i spal asi a chytil v únoru taky. Holky v expedici nosily roušky pod nosem nebo vůbec, celý den kontakty s řidiči i s ciziny a nechytly covid žádná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.10.21 17:08

U nas v praci to jako prvni chytla holka od manzela, co se snad koupal v savu. Postupne par dalsich i takovy, ktery dodnes tvrdi, ze covid je jen konspirace (mel dost tezky prubeh). Si myslim, ze si ta potvurka nevybira.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
28.10.21 17:12
@matkabagristy píše:
U nas v praci to jako prvni chytla holka od manzela, co se snad koupal v savu. Postupne par dalsich i takovy, ktery dodnes tvrdi, ze covid je jen konspirace (mel dost tezky prubeh). Si myslim, ze si ta potvurka nevybira.

Nevybira, je ji to uplne jedno. A co tedy bylo tomu s tezkym prubehem, co dodnes tvrdi, ze Covid je konspirace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sonarka
28.10.21 17:18
@Akinee píše:
Je fakt, že jsem to chytla v době, kdy jsem chodila jen do práce a domů. V práci se dodržovalo přísně všechno, uklízečka leštila kliky a zábradlí co 2 hodiny. Šéf je úzkostlivý, ten by v roušce nejraději i spal asi a chytil v únoru taky. Holky v expedici nosily roušky pod nosem nebo vůbec, celý den kontakty s řidiči i s ciziny a nechytly covid žádná.

Já si myslím, že ty " prasata ", jako jsem já, mají prostě lepší imunitu :D
Ne nadarmo se říká - čistota půl zdraví, špína zdraví celé…
Taky dělají hrozně moc stresy… Já byla naposled nemocná někdy před 6 lety, když jsem se rozešla s milencem :mrgreen: To jsem prvně v životě měla angínu.

• Citovat
  • Upravit
66815
28.10.21 17:20
@mroe píše:
Nevybira, je ji to uplne jedno. A co tedy bylo tomu s tezkym prubehem, co dodnes tvrdi, ze Covid je konspirace?

sportovec, v prosinci se divil, ze byl rano v rybniku ve vode uplne sam. Byl doma, sam pipisuje svuj stav jako straslivy, ze malem umrel. Pak dlouho nemohl vyjit ani schody ve skole bez toho, aby se nezadychal. Napsala jsem dost tezky podle toho, jak to vnimal on sam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
28.10.21 17:28
@Sonarka píše:
Taky dělají hrozně moc stresy… Já byla naposled nemocná někdy před 6 lety, když jsem se rozešla s milencem :mrgreen: To jsem prvně v životě měla angínu.

Dělá psychika hodně. Tahle doba,, musíš být nemocnej,, to semele kde koho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
28.10.21 17:31
@Popeladym píše:
Dělá psychika hodně. Tahle doba,, musíš být nemocnej,, to semele kde koho.

ten muj kolega, co ho sejmul covid, taky tvrdi, ze vsechny nemoci jsou o psychice. Se ho musim zeptat, kde udelal chybu :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Uslava
28.10.21 17:34
@Trojlístek píše:
Tak ona má ten zdravý rozum :lol:

Hele, zdravý rozum má hodně lidí. Ona jde dál. Ona ví, že NIKDO na světě NIC neví. Proto zaslouží VÍCE.

• Citovat
  • Upravit
5653
28.10.21 17:38
@matkabagristy píše:
ten muj kolega, co ho sejmul covid, taky tvrdi, ze vsechny nemoci jsou o psychice. Se ho musim zeptat, kde udelal chybu :lol:

To já netvrdím. Ale fakt je to provázané. Jak jsi uzliček nervů, chytne se leccos snáz.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
28.10.21 17:44
@Popeladym píše:
To já netvrdím. Ale fakt je to provázané. Jak jsi uzliček nervů, chytne se leccos snáz.

Moje dcera není nevyrovnaná a ani uzlíček nervů. Za celý školní rok mívá zameškaných kolem 15-20h. (že jezdí na kontrolu na oční). Běžně moribundus nechytá a Covid chytla. Někde tvá teorie pokulhává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10982
28.10.21 17:45
@matkabagristy píše:
sportovec, v prosinci se divil, ze byl rano v rybniku ve vode uplne sam. Byl doma, sam pipisuje svuj stav jako straslivy, ze malem umrel. Pak dlouho nemohl vyjit ani schody ve skole bez toho, aby se nezadychal. Napsala jsem dost tezky podle toho, jak to vnimal on sam.

Bratranec mého manžela. Mladý kluk studující žurnalistiku. Tak tedy dostudoval. Zatím toho není schopen. Pres průběh covidu nemohl vstát z postele, potom se dlouho po bytě posouval pomocí židle, na tu si často sedal, protože prostě nemohl. Je to zrádné onemocnění…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
28.10.21 17:54
@Kelsey píše:
Moje dcera není nevyrovnaná a ani uzlíček nervů. Za celý školní rok mívá zameškaných kolem 15-20h. (že jezdí na kontrolu na oční). Běžně moribundus nechytá a Covid chytla. Někde tvá teorie pokulhává.

Nepsala jsem, že to chytnou jen nevyrovnaní. Jen to, že oslabená psychika, nepřidá fyzické odolnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7375
28.10.21 17:58
@Sonarka píše:

Já jsem měla těžkou anginu týden před druhým sňatkem. Myslím, že moje tělo se mě snažilo ze všech sil varovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek