Nepapá a nepřibírá - měsíční
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Rozhodně ho vyzkoušej, ale opravdu se nestresuj myslím si, že na 1 měsíc pije dostatečně a jak už psaly holky, když i dost čůrá, tak jí to stačí.Nenervuj se a buď spokojená mamina ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych vyzkoušela jiný dudlík (klidně s větší dírou než je pro tento věk určený), jiné mléko. Já měla hodně nežravou dceru, vlastně mám dodnes a takhle málo nikdy nepila ![]()
Ale nevím…nemá žloutenku?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žloutenku nemá a ani neměla v porodnici
teď mi vypila za hodinku 70,tak snad se mi po tom nepoblinká. Já se snažim tím nějak nestresovat,ale de to těžce,mam o ní strach,ale kdyby měla hlad tak by určitě brečela a nespinkala by spokojeně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
žloutenku nemá a ani neměla v porodnici
teď mi vypila za hodinku 70,tak snad se mi po tom nepoblinká. Já se snažim tím nějak nestresovat,ale de to těžce,mam o ní strach,ale kdyby měla hlad tak by určitě brečela a nespinkala by spokojeně
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já měla první dcerku na UM od 14 dnů,pila teda dost,druhá má teď 6m,je kojená přes láhev od 5,5m,takže vím,kolik vypije.Pije 120,max 150ml po 3-4h.A to je MM lehce stravitelné!!
Takže já osobně bych
1.nekrmila UM po hodině,podle mě je pořád plná z minule
2.krmila bych po nejdříve po 2-3h,jakmile se žaludek vyprázdní,třeba vypije víc (u UM se doporučuje krmení po 3h,je hůř stravitelné než MM)
Držím palce,ať se pěkně rozjí.Ale nestresovala bych.Hlady dobrovolně neumře
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj!!! To co píšeš, to znám taky
Malá pila ze začátku 30-60ml-ty první dva měsíce určitě. Pak už jsem dávala těch 90ml, ale pila jak kdy. Taky mi říkala Mudr, ať jí co dvě hodky budím, ale já jí nechala. A když spala už dlouho, tak jsem jí tu flaštičku dala k pusince a většinou se chytla a vypila víc než normálně. A taky se během toho vzbudila, dali jsme krknout a já měla radost ![]()
Ale jak píšou holky, třeba jí nejede jen ten sunar! My se narodily se 2330g … oni tyhle malý mimča asi moc nepapají. Vždyť jak můžou mít velký žaloudíček, že??!
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No já mám zkušenost že taky pila nejlíp v polospánku (nebudit, jen dát láhev k puse) a po delších intervalech. Ono prý jak se míchá v žaludku to polostrávený mlíko s novým tak je z toho bolí břicho a blinkají. Má se krmit po 2-3 hodinách, dřív ne ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No v noci mi vypila 90ml a spinkala po tom 4 hodiny,ale ted už zase jedeme po 30ml každé 2 hodinky,a hned usne. Mluvila jsem s Mudr.a ta mi řekla že to může být i počasím,když je dusno nebo vedro tak ty miminka moc nechtěj jíst,takže jí mam zkusit dávat i čajíček po lžičkách
ale mooooc děkuji za rady
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
prosím o radu
prosím o radu, mám 17ti denního chlapečka a váží 3600kg.
Náš problém je v tom, že nechce moc pít z prsou, když kojím, tak tahá asi 10 minut a usíná u toho, tak že ho nemůžu probudit a když odendám prso tak pláče že má hlad tak ho zase přiložím a hned zase usne tak to trvá třeba 45 minut a potom už ho nechám spát už si nevím rady jak ho donutit aby bumbal. Vypije tak 30 až 40 což se mi zdá hrozně málo a krmím tak po 2 až 2,5 hodinách.Příkrm zatím nechci dávat a taky se mi zdá že mi ubejvá mléko když malej nechce pít tak se mi tolik nevytváří a mám strach že přijdu o mléko.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, pokud ti ubívá mléko, protože malý málo pije, začni si mléko odsávat, tím si zvýšíš produkci, jinak co dělat když nechce pít ti moc neporadím, moje malá byla taky nejedlík, vyřešila jsem to tak, že jsem jí mléko odsávala a dávala z flašky, ale to je hrozná práce, možná bys ho mohla krmit častěji, takhle malé miminko ještě nemá sílu si mléko pořádně vytáhnout a rychle se u toho unaví, tak bych ho zkusila kojit častěji a kratší dobu, až trochu zesílí možná to bude lepší.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mám 2 týdení miminko a od propuštění z porodnice nepřibralo vůbec nic. Kojím z obou prsou- na jedno kojení a vytáhne si max.30ml pak začne plakat a žužlatsi ručičky, snažím se často přikládat, v noci pláče klidně co hodinu tak pořád jen kojím ale mám pocit že už nemám skoro žádné mléko. Má cenu to ještě stále zkoušet nebo budu muset šáhnout po Um? ![]()
- Citovat
- Upravit
Já bych zkusila před každým kojením nejdřív odstříkat přední mlíčko, aby si vytáhnul(a) to tučné. Anebo mu nedávat každou hodinu, zkusit ho zabavit něčím, aby jsi kojení oddálila a měl(a) větší hlad a víc vycucal(a).
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jsem si jistá, že ativní zastánkyně kojení řeknou, že máš kojit třeba nonstop, ale já bych se poradila s Mudrou. a nebála bych se UM. Stani
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vyhledej v okoli laktacni poradkyni. Poradi ti jestli prikrmit nebo porad prikladat. Nekdy se proste musi parkrat to miminko prikrmit a pak se kojeni poradne rozjede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Oddalovat bych urcite neoddalovala ( dobu kojeni) pak se ti budou prsa nalevat jeste mene.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit