Neplatí alimenty i když má podmínku!
- Fotoalbum (0)
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, potřebuji radu, bohužel nejde zrovna o moc příjemné téma.Můj bývalý, kterému soud určil aby platil výživné na dceru 2000Kc + jednorázové zaplatil chybějící dluh tak neučinil. První alimenty přišly nejen pozdě ale jen půlka a druhých jsem se zatím nedockala, takže dluží jak dluh + další měsíc.
Navíc má podmínku přímo za neplacení alimentu za druhé dítě, tudíž ho soud upozornil ze se to vztahuje i na dceru.
Kam s tím prosím mohu jít? Telefon nezveda na zprávy nereaguje a už mě nebaví jak mu vše prochází. dekuji za rady
Poraď se na OSPODU. Kdybych byla fakt v nouzi, začala bych vymáhat výživné po jeho rodičích.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Bohuzel jdou jedinci, ktery nedonuti ani pobyt za mrizemi. Radsi si pujdou
sednout, nez aby davali penize svym detem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
...
Dej ho k soudu a panáček si půjde sednout do chládku.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Anonymní píše:
Ahoj maminky, potřebuji radu, bohužel nejde zrovna o moc příjemné téma.Můj bývalý, kterému soud určil aby platil výživné na dceru 2000Kc + jednorázové zaplatil chybějící dluh tak neučinil. První alimenty přišly nejen pozdě ale jen půlka a druhých jsem se zatím nedockala, takže dluží jak dluh + další měsíc.
Navíc má podmínku přímo za neplacení alimentu za druhé dítě, tudíž ho soud upozornil ze se to vztahuje i na dceru.
Kam s tím prosím mohu jít? Telefon nezveda na zprávy nereaguje a už mě nebaví jak mu vše prochází. dekuji za rady
pátý měsíc, co nezaplatí, nebo jen nějakou část, zajdi na PČR a podej trestní oznámení. Třeba se zalekne hrozby vězení a zaplatí…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Zajet na soud a děj mu exekuci na plat je to zadarmo
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Dostanu příspěvek na bydlení když mám insolvenci?
- Má vztah ještě cenu?
- Mám mít prohlášení o jm.dítěte do porodnice, když jsem vdaná?
- Když se ani s pomocí IVF nedaří
- Strach z covidu, má někdo strach?
- Po skončení podmínky co teď
- Vadí, když pračka stojí a nepoužívá se?
- Když partner mlčí
Ahoj maminky, potřebuji radu, bohužel nejde zrovna o moc příjemné téma.
Můj bývalý, kterému soud určil aby platil výživné na dceru 2000Kc + jednorázové zaplatil chybějící dluh tak neučinil. První alimenty přišly nejen pozdě ale jen půlka a druhých jsem se zatím nedockala, takže dluží jak dluh + další měsíc.