Neschopenka - "lístek na peníze"
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@paola white píše:
nošením na OSSZ nic nezkazíš. já si to tam nosila celou dobu i když mi běžela smlouva
No, odnesením toho prvního rovnou na OSSZ celkem jo, protože bez té přílohy od zaměstnavatele o příjmech OSSZ nemocenskou nespočítá a tedy nepošle.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj holky,
moc prosím o radu
od zítřka budu mít neschopenku a ted řeším který papír a kdy odeslat do práce… mám tyto: neschopenku II., III. a IV. dil. Můžu hned zítra spolu s III. dílem odeslat i IV. díl nebo ten až po 14 dnech??
![]()
a ještě jsem dostala papír - Potvrzení o trvání dočasné prac. neschopnosti, mám na něm datum 28/7 a na druhém 31/7 - sestříčka mně to psala dopředu.. ale já ted nevím, jestli je můžu všechny poslat do práce hned zítra??? ![]()
Nejraděj bych strčila zítra do obálky III a IV díl neschopenky + obě potrvzení.. jde to nebo je to hloupost?? děkuju moc za rady ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@aakaficko II. (žlutý) si nech u sebe, III. a IV. můžeš poslat hned, lístky na peníze se posílají jednotlivě po vypršení data. V tvém případě bych je pak ale poslala najednou k tomu 31.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jowana děkuju
dobře, takže zítra odešlu III a IV dil neschopenky a toho 28/7 pošlu obě dvě ty potvrzení o prac. neschopnosti?? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
lístek na penize
Dobrý den, chtěla bych se zeptat kdyz jsem byla na nemocenské od 18.11.2015 tak jsem dostala první lístek na peníze na konci mesicrle. A teď když jsem byla na kontrolu 21.12.2015 tak mi doktorka napsala nemocenskou uz jen do 31.12.2015 ale lístek na peníze jsem nedostala je to v pořádku? Děkuji za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj,
od 25.4 jsem na neschopence, zatím jsem papíry odevzala po 14 dnech a pak k 31.5 to mi vycházela kontrola na 30.5, takže to bylo akorát. Teď jdu na kontrolu až 14.7. stačí ten papírek za červen vzít až tehdy nebo si tam mám dojet pro papír k 30.6.?
Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Basterao Určitě k 30.6. Jinak ti nevyplatí peníze. Taky si pro něj jedu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Petruš Z. já právě někde četla, že je jedno datum, ale prostě jednou za měsíc, no raději tam zítra sjedu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Basterao
Kdyz si nevyzvednes a neodevzdas, OSSZ ti nic nevyplati
klidne by sis mohla vzit listek za cerven az toho 14.7., ale pak by ti vyplatili penize s nejvetsi pravdepodobnosti az na konci cervence, spise az v srpnu
ja bych si pri nej urcite sjela a pokud budes marodit dyl a budes treba vedet ze priste pujdes az v zari, nech si na kontrole vypsat listek za cervenec i za srpen.. ten pak muzes odevzdat nejdriv v den datumu na listku ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dopředu lístek asi doktor nenapíše, takže já jak blbec musím každý měsíc extra chodit pro lístek a honem to nést do práce, protože na to mám jen 1 den a nemá mi to tam kdo odnést.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Sestra mi dala lístek na peníze s datem 15.8.2017 a mě přiměla se na něj podepsat také s tímto datem. Ale problém je, že mi ho nemá kdo donést do práce. Je možné ho v práci odevzdat už dnes?
Sestra mi tvrdila, že ano, ale nemám z toho nejlepší pocit. Pak mi ho nemá kdo odevzdat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nevim, ale melo by tam byt datum nejdrive 5 dnu pred koncem mesice a tim padem to i tak odevzdat. 15.8 je strasne brzo. Ja tam byla minuly mesic 24 a byl s tim problem.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit