Neschopenka v létě

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14895
28.3.17 19:21

No raději olež tu dovču pač by ti to nestálo za to.Mama byla teď 14 dní na neschopence po úrazu a kontrolu tu měla 2X.Bez peněz bys být nechtěla že.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 19:24

@j.a.n.i1 Dotujeme tolik nesmyslů že pár neschopenek by se asi ztratilo!

• Citovat
  • Upravit
42775
28.3.17 19:24
@Krtiinka píše:
Neuveritelne jak kazdy musi resit, zda ma nebo nema nekdo duvod byt na neschopence v tehu :lol: holky v klidu, je to kazdeho vec :kytka:.. jinak to asi nepujde, kdyby neco takoveho doktor. napsal asi by z toho pak mel problemy.

a z čeho se neschopenky platí… A hlavně má neschopenku z důvodu nevhodné práce - což taky není důvod k neschopence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 19:26

Já byla na neschopence taky jeli jsme na Slovensko měsíc před porodem. Takže to jsem si říkala že když náhodou dojde kontrola furt by mi vzali ten měsíc. Jenže tohle kdyby ji vzali to by ji hodně ušlo! No nevím taky bych se asi bála.

• Citovat
  • Upravit
42775
28.3.17 19:27
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Dotujeme tolik nesmyslů že pár neschopenek by se asi ztratilo!

no jasně, to je super postoj - dělá to někdo jiný udělám to i já. Spousta lidí krade atd… Takhle to fakt chceš srovnávat? Co když půjde každá ženská na rizikáč a rovnou by s ní mohl být i chlap doma, ať jim to čekáníčko na mimi uteče…
Byla jsem na rizikáči a i měsíc bez vycházek - a dr se divila, že jí nepřemlouvám a nenadávám. Nojo, jenže já byla fakt riziková. Co bych dala za těhotenství bez problémů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
28.3.17 19:27

@Ginuš Cokoliv,co jen minimum ohrozuje tehotenstvi je duvod k neschopence..nez se dohadovat s nadrizenym, protoze mne nebude mit kam dat, radsi budu v klidu doma..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 19:29

@Ginuš Pane bože já to tak nemyslela ani. Ale jde o to že mě taky zase chytáte za slova. A vše plátíme chodíme do práce jak blbci. A pak vidíte jak se vám jiní vysmívají že ještě k mateřské balíte a roznášíte letáky když oni sedí doma a mají vic peněz než vy!

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
28.3.17 19:30

@romik0013 Ano! No někdo kdo nechodí na noční a nedělá 12 to asi nepochopí! A každej zaměstnavatel nepochopí a ani tam těhotné ženské nechce.

• Citovat
  • Upravit
42775
28.3.17 19:30
@romik0013 píše:
@Ginuš Cokoliv,co jen minimum ohrozuje tehotenstvi je duvod k neschopence..nez se dohadovat s nadrizenym, protoze mne nebude mit kam dat, radsi budu v klidu doma..

a proč by ses měla dohadovat s nadřízeným? TO není tvůj problém, že tě nemá kam dát. Pokud nemá fleka, jsi doma za plný plat a můžeš chodit kamkoliv. Rozhodně lepší než neschopenka a vycházky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 19:32

@Ginuš No onm taky kazdý nemá smlouvu na neurčito! Takže jak zaměstnavatel zjistí že jste těhotná váš klidně může vyhodit a nemáte nic.

• Citovat
  • Upravit
1892
28.3.17 19:33
@Anonymní píše:
@Ginuš No on taky každý nemá smlouvu na neurčito! Takže jak zaměstnavatel zjistí že jste těhotná vás klidně může vyhodit a nemáte nic.

Asi tak. Já kdybych nešla na neschopenku tak mi za měsíc končila smlouva a vyhodili by mě. Protože tam těhotné moc nechtějí

Příspěvek upraven 28.03.17 v 19:35

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
28.3.17 19:33

Neomezené vycházky dostávají jen onkologičtí pacienti a musí o ně lékař žádat, následuje schvalování. Opravdu ti nikdo nedá volno na týden :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
42775
28.3.17 19:34
@Anonymní píše:
@Ginuš Pane bože já to tak nemyslela ani. Ale jde o to že mě taky zase chytáte za slova. A vše plátíme chodíme do práce jak blbci. A pak vidíte jak se vám jiní vysmívají že ještě k mateřské balíte a roznášíte letáky když oni sedí doma a mají vic peněz než vy!

dostala jsem zadarmo školy, lékaře atd atd… Rozhodně si nemyslím, že bych za život odvedla tolik peněz aby bylo na tohle vše + ještě důchod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.3.17 19:36

@radkka Ptám se za švagrovou! Já si to taky myslela. A děkuji :)

• Citovat
  • Upravit
42775
28.3.17 19:38
@Anonymní píše:
@Ginuš No onm taky kazdý nemá smlouvu na neurčito! Takže jak zaměstnavatel zjistí že jste těhotná váš klidně může vyhodit a nemáte nic.

nějak nevím proč sem tohle píšeš :nevim: diskuse je o dovolené a neschopence která by neměla být, protože pro ní není důvod

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat