Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@zikado píše:
Nejhorší je, pokud se opravdu prokáže, že je neotrávil, tak se na něj bude přesto polovina národa dívat jako na vraha, tohle mu už nikdo neodpáře, je to smutné, ale je to tak
Proč by to jako dělali? Proč jako na vraha. Za mě tedy NE. Ale je pravda, že bych se na něj dívala jako na člověka, kterej se na svoje blízké absolutně vykašlal, a neposkytl jim dostatečnou, nebo-li žádnou oporu ani pomoc, zatímco umíraly.
Což je úplně jedno, když to udělal.
![]()
Příspěvek upraven 08.08.13 v 22:07
@kamikaa píše:
Bych spíš řekla, že to je jeho volání o pomoc. Ukázat, že byli štastní. Co jiného mu zbývá, kdž je tam zavřenej sám, bez rodiny, ještě v takový zemi.Ale kdo, mu nevěří vždycky si najde nějakej důvod, že tohle je špatně a tamto a ono.Jen chci říct, že první dny jsem byla skálopevně rozhodnutá, že to byl on.Ted nikoli.
No a já to mám obráceně. Dříve lítost, nyní silné pochybnosti. Zejména po shlédnutí jeho vystoupení v TV.
@kuti píše:
Obavam se, ze jeho sestra PC odnese driv, nez se do bytu dostane policie CR
Ja som len tot minuly tyzden preplacla cely system… a zalozky z netu som zabudla zalohovat… keby sa vrtala policia v mojom kompe, tak toho tiez moc nenajde…
@Burj Chalifa je to zajímavé, jak to na člověka doléhá a na každého jinak.Jsem ráda, že to má v rukou i česká policie a ta nám všem zvědacům dá už brzy odpověd. Tedy doufejme…
Tady je napsane, jak je nasel, co delal a pasku na ocich tady teda nepopisuje
@Weru O pásce na očích určitě mluvil ten jejich doktor a asi to bylo v nějakých článcích.
@Weru o pásce mluvil ten doktor, co říkal, že je našli na zemi a Klárka měla zvednuté ruce. Tak doplnil, že Monika měla přes oči pásku na spaní. Takovou tu klapku.
@vokishka píše:
@Weru O pásce na očích určitě mluvil ten jejich doktor a asi to bylo v nějakých článcích.
Tak jaktoze MUDr. rika, ze mela pasku na ocich a on ji otocil a mela otevrene oci. Ja s ev tom ztracim. Pak udajne dostali tu vodu naredenou colou, po ktere udajne dcera s manzelkou zemreli, a pak se z ni napil ona je zivej?
![]()
@Weru ano, už tohle byl jeden z prvních rozporů, kdy lékař tvrdil něco jiného, než Petr…mám na mysli tu pásku…s vodou se v tom motám dokonale a už nevím, jak co bylo…
Obávám se, že ho nakonec pustěj pro nedostatek důkazů a nikdo se už nedozví, jestli byl nebo nebyl vrahem
Tedy pokud nenajdou skutečnýho vraha.
@jonatanka píše:
ty fotky jsou strašné
Je pravda, ze po nahledu fotek jsem zmatena(ne prekvapena).No rada se ukazovala, mela co ukazat, ale ja nejsem zastance pro vystavovani lehcich fotek. O to vic verim tomu, ze Monika byla rada stredem pozornosti, rada se nechala okukovat (proc ne, to hodne zen),mohl v tom byt jiny muz a Petr to udelal ze zarlivosti.No…ehm…staci si precist par diskusi, denicku na emiminu a neni to nic noveho-zenska nevera, jak virtualne, tak realne. A mezi laskou a nenavisti je slaba hranice, kdyz se to v hlave poprehazi tak tuplem
.Ne neni to zavist, ja jen nemam zapotrebi si sebevedomi honit vystavovanim fotek, znam sve nezdrave sebevedomi, krere mi dokazuje i partner, Petr nemusel a uz v tom byl vztahovy chaos. Treba, spekuluji…ale vychazi mi to jako nejrealnejsi motiv zhrzeneho chlapa ktery nechtel prijit o rodinu a tak si ji vzal sam.,,Kdyz ne ja, tak nikdo,,.Proc do toho vtahnul i dcerku? Netusim, mozna v Klarce videl Moniku. Logicke, travila s ni urcite hodne casu a deti v tomto veku napodobuji chovani, mimiku, vyjadrovani a postoj rodicu. Nemusel byt Petr zly chlap, ale pokud to udelal…neomlouva ho to.Bohuzel.Snad to, co jsem napsala je jen vyplod jedne zenske co se ji osud matky s dcerou dotkl a vse se ukaze jako kec. Opravdu je mi Petr sympaticky
…(I tak mu neverim a je mi na bliti, jak dokazal-pokud to byl on- sledovat umirani tech co driv, nebo i nyni miloval).
@Bunny puella píše:
@Weru ano, už tohle byl jeden z prvních rozporů, kdy lékař tvrdil něco jiného, než Petr…mám na mysli tu pásku…s vodou se v tom motám dokonale a už nevím, jak co bylo…
Uz taky nevim. Bud to michaji media, anebo Petr. ![]()
@bejbyn píše:
Obávám se, že ho nakonec pustěj pro nedostatek důkazů a nikdo se už nedozví, jestli byl nebo nebyl vrahemTedy pokud nenajdou skutečnýho vraha.
ted jsem to chtela napsat.