Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5724
8.8.13 22:24
@wildcherry píše:
Je pravda, ze po nahledu fotek jsem zmatena(ne prekvapena).No rada se ukazovala, mela co ukazat, ale ja nejsem zastance pro vystavovani lehcich fotek. O to vic verim tomu, ze Monika byla rada stredem pozornosti, rada se nechala okukovat (proc ne, to hodne zen),mohl v tom byt jiny muz a Petr to udelal ze zarlivosti.No…ehm…staci si precist par diskusi, denicku na emiminu a neni to nic noveho-zenska nevera, jak virtualne, tak realne. A mezi laskou a nenavisti je slaba hranice, kdyz se to v hlave poprehazi tak tuplem :roll:.Ne neni to zavist, ja jen nemam zapotrebi si sebevedomi honit vystavovanim fotek, znam sve nezdrave sebevedomi, krere mi dokazuje i partner, Petr nemusel a uz v tom byl vztahovy chaos. Treba, spekuluji…ale vychazi mi to jako nejrealnejsi motiv zhrzeneho chlapa ktery nechtel prijit o rodinu a tak si ji vzal sam.,,Kdyz ne ja, tak nikdo,,.Proc do toho vtahnul i dcerku? Netusim, mozna v Klarce videl Moniku. Logicke, travila s ni urcite hodne casu a deti v tomto veku napodobuji chovani, mimiku, vyjadrovani a postoj rodicu. Nemusel byt Petr zly chlap, ale pokud to udelal…neomlouva ho to.Bohuzel.Snad to, co jsem napsala je jen vyplod jedne zenske co se ji osud matky s dcerou dotkl a vse se ukaze jako kec. Opravdu je mi Petr sympaticky :roll:…(I tak mu neverim a je mi na bliti, jak dokazal-pokud to byl on- sledovat umirani tech co driv, nebo i nyni miloval).

Kdyby tu dceru nezabil, tak je to pro něj nepohodlný svědek. Při druhu vraždy, který si zvolil, neměl moc na výběr, co s dítětem. Dcera by svědčila úplně jinak, on by šel sedět a stejně by jí v péči nikdy neměl.
Ale je to pro mě i tak absurdní to pochopit, taková bezcitná lůza. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 22:25
@vokishka píše:
Co vím, tak manžel si právě stěžoval v rozhovoru, že ten pokoj vůbec neprohlídli, že tam všechno nechali, včetně oblečení. Což zase moc nechápu, jako že je svlékli do naha a tak odvezli? Prý se pak hned ten pokoj uklidil a byl připravený k nastěhování. Což je taky divný, když jsem potom někde slyšela, že snad zůstal v tom samém pokoji bydlet. Teď prý je v nějakém levnějším hotelu, protože si ho platí sám, smlouvy o pojištění s tím nepočítají.

on snad rikal, i vyfotil a pustil do medii, ze pokoj po zasahu odborniku zustal stejny, dokonce jejich obleceni co mely na sobe zustalo hozene na zemi. Cetla jsem, nebo to rikal on, ze zustal v tom samem pokoji, ted uz tam byt nemusi :nevim:.Do medii pousti, ze je fin.na dne. Ze ma v prepoctu 3.000kc a za ty kupuje jen vodu(uz si je necepuje z barelu),ale pritom mu byla nabidnuta a stale je pomoc, kterou neprijal.Proc,o tom nepadlo slovo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 22:25
@Clarkia píše:
Proč by to jako dělali? Proč jako na vraha. Za mě tedy NE. Ale je pravda, že bych se na něj dívala jako na člověka, kterej se na svoje blízké absolutně vykašlal, a neposkytl jim dostatečnou, nebo-li žádnou oporu ani pomoc, zatímco umíraly.

Což je úplně jedno, když to udělal. :cert: ;)

Příspěvek upraven 08.08.13 v 22:07
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
8.8.13 22:29
@Weru píše:
Tak jaktoze MUDr. rika, ze mela pasku na ocich a on ji otocil a mela otevrene oci. Ja s ev tom ztracim. Pak udajne dostali tu vodu naredenou colou, po ktere udajne dcera s manzelkou zemreli, a pak se z ni napil ona je zivej? :roll: :cert:

Ja si pamatuju, ze říkal ze se ji napil a hned ji vyplivl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2049
8.8.13 22:30

Myslím, že už je moc spekulací…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3234
8.8.13 22:37
@Loki01 píše:

napil,a hned vyzvracel :mrgreen:

@eetel píše:
Myslím, že už je moc spekulací…

spíš už je příliš moc informací, spousta neověřená, domyšlená novináři, spousta nejasností a začíná v tom být nějaký chaos. Aspoň já v tom začínám mít teda slušný bordel 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 22:37
@Weru píše:
Tady je napsane, jak je nasel, co delal a pasku na ocich tady teda nepopisujehttp://www.novinky.cz/…-egypte.html

Tohle je divne: „Když pak v noci chtěl pít, vzal si lahev do postele, kde ženy ležely, a zdálo se mu, že je naředěná colou, což mu přišlo divné. Přesto vodu vypil.“
Rikal preci, ze kdyz si k nim chtel lehnout zjistil, ze je dcera studena?? A tady zase pisou, ze s nima v te posteli byl??

Uz nevim, kdo to komoli?? A taky byl vubec u nejakeho oficialniho vyslechu do protokolu nebo ho z nemocnice hned pustili do hotelu??
Setri to jako vrazdu, je podle nich hlavnim podezrelym, ale nezadrzi jej, nezamezi mu v komunikaci s pribuznymi a novinari?? :nevim:
Je to cele zvlastni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.8.13 22:38

Ja se omlouvam, ale mne na panovi taky hodne veci „smrdi“ :(. Ty jeho rozhovory v tv, fakt to vypada jako obhajoba a alibi :nevim: Vcera se k jeho reci vyjadrili znami psychologove (v jeho neprospech) a on se hned dnes snazil mluvit jinak, i kapesnicek mel nachystany… Ja mu proste neverim :(
Vy, ktere ho tady tak obhajujete, ze to URCITE neudelal, mate nejaky typ, kdo to tedy mohl byt?? Prece byly cely den na pokoji, s jinymi lidmi neprisly do kontaktu, piti jim nosil on…
Jsou jen dve moznosti - Monika nebo Petr. Priklanim se k Petrovi :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.8.13 22:40

Jinak jak spekulujete, kdo mu tam ted pobyt plati - CK Blue Style, sam to rikal.

• Citovat
  • Upravit
5724
8.8.13 22:42
@kuti píše:
Tohle je divne: „Když pak v noci chtěl pít, vzal si lahev do postele, kde ženy ležely, a zdálo se mu, že je naředěná colou, což mu přišlo divné. Přesto vodu vypil.“
Rikal preci, ze kdyz si k nim chtel lehnout zjistil, ze je dcera studena?? A tady zase pisou, ze s nima v te posteli byl??Uz nevim, kdo to komoli?? A taky byl vubec u nejakeho oficialniho vyslechu do protokolu nebo ho z nemocnice hned pustili do hotelu??
Setri to jako vrazdu, je podle nich hlavnim podezrelym, ale nezadrzi jej, nezamezi mu v komunikaci s pribuznymi a novinari?? :nevim:
Je to cele zvlastni…

Přesně toto taky nechápu. Sice mu vzali pas, ale jinak si jako může dělat co chce? :zed: Asi se tedy snaží zachránit si tvář alespoň před svými blízkými, když už ví, že z toho nejde ven, a když mu to je umožněno. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
989
8.8.13 22:45
@Loki01 píše:

Co je na zredene cole tak spatneho, aby ji hned vyplivl, kdyz ma zizen a nic jineho na pokoji neni??
A proc on by ji pripadne, se svoji konstituci, okamzite vyzvracel, kdyz jeho mala dcera ji stravila???
Divne oboje :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
8.8.13 22:46

Jak furt někde pročítám ty články, už nevím čemu věřit, ale jen to číst s toho mrazí :,( :zed:
 http://www.ahaonline.cz/…ec-tela.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24379
8.8.13 22:48
@Clarkia píše:
Kdyby tu dceru nezabil, tak je to pro něj nepohodlný svědek. Při druhu vraždy, který si zvolil, neměl moc na výběr, co s dítětem. Dcera by svědčila úplně jinak, on by šel sedět a stejně by jí v péči nikdy neměl.
Ale je to pro mě i tak absurdní to pochopit, taková bezcitná lůza. :zed:

To me taky napadlo, ze dcera by mohla mluvit, ALE myslim si, ze dite by dalo i na to, co mu vsugeruje rodic.Tim padem by si dite nevsimlo, ze je neco spatne.No…zase psychologove, vysetrovatele by to z ni vytahli. Rikam, i toto me napadlo.Jen se mi nelibi myslenka, ze zabil milovane dite jen aby nepromluvilo(a je to mozne),radeji jsem se vnitrne priklonila k tomu, ze ji vzal zivot, protoze o ni nechtel prijit, stejne jako o Moniku jejich odchodem, rozvodem, vymenou za jineho chlapa a,,noveho tatinka,,..Nemeni to nic na faktu, ze pokud je on ten, co podal smrtici davku silneho jedu hovado, hovado, hovado a neomlouva ho nic. I kdybych dokazala pochopit proc, tak ne jak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kadla nepř.
8.8.13 22:51
@ikyki píše:
OBÁVÁM SE, že egypští policisté neudělali spoustu důležitých věcí, které ve vyšetřování budou chybět- na pravdu se nepřijde pokud se nedozná pan P. ovšem je - li vinnen

A nebo udělali a pan Petr o tom neví např. o prohlídce pokoje - byl v nemocnici nebo je vrah, moc dobře ví, že prohlídku udělali a snaží se navodit pocit, že důkazy, které vytáhnou z rukávu, jsou vycucané z prstu :nevim:

@n.evill píše:
Jestli sousedka slyšela půl hodiny před tím než na ní zaklepal příšerný křik, mluvilo by to spíš o jeho nevině. Tou dobou už byly totiž matka a dcera tři a půl hodiny po smrti ( v době údajného výkřiku), takže nejspíš příšerně křičel otec když je našel..?

Já tedy četla, že sousedka slyšela křik během noci, ne půl hodiny před příchodem otce :think: Ale zdroj byly nějaké noviny, předpokládám Blesk, takže nula nula pravdy třeba.

• Citovat
  • Upravit
989
8.8.13 22:51
@Clarkia píše:
Přesně toto taky nechápu. Sice mu vzali pas, ale jinak si jako může dělat co chce? :zed: Asi se tedy snaží zachránit si tvář alespoň před svými blízkými, když už ví, že z toho nejde ven, a když mu to je umožněno. :nevim:

A to uz mu ten pas snad dokonce i vratili! :nevim:
Docela by me zajimalo, kdyby se pokusil odletet, jestli maji na hranicich avizo a zadrzeli by jej :think:, kdyz v Egypte kauzu nikdo neresi?!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová