Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kdoule píše:
Ano, zejména pokud mají možnost evidovat, kdy a kdo vstoupil do pokoje, a on s nimi v kritický den byl prakticky kompletní čas, tak je to velmi divné. Klíčová informace bude, jaký přesně je zabil jed a nejlépe i potvrzení či vyvrácení současně probíhajícího infekčního onemocnění zažívacího ústrojí.Ale zároveň si myslím, že pokud by už měli informace o jedu a zároveň i přesné o pohybu dveřmi pokoje (vůbec jsem to nevěděla, že tam jsou elektronické dveře, to mi úplně uniklo), tak by podle mě už byl obviněn, což on ale není.
zvlastni ze? Mozna maji malo dukazu, prosetruji, treba cekaji ze se diky vyplachu medii procekne. Stejne odcestovat nemuze
.Jen tvrdi jak je tam sam, lobuji zde za neco kamaradi a rodina, ale nikdo nezvedne rit a nejede za nim ![]()
@bejbyn píše:
To nezajištění místa činu bude mít nejspíš za následek, že ho propustí pro nedostatek důkazů a pravdu už se nikdo nedoví. Ale zase na jejich obranu, oni přeci zpočátku nevěděli, že jde o vraždu, mysleli si, že se otrávili jídlem
Na otravu jídlem se jednak běžně neumírá, jednak je jistě raritou i v Egyptě, aby na otravu jídlem zemřely dvě osoby najednou. Trestní zavinění se má zjišťovat přednostně a při zjištění jiné příčiny případně zastavit. Netuším, jak to mají v Egyptě. ![]()
A ještě jedna věc je, proč dle kámoše koukal na tv které nerozuměl ![]()
@Weru tak rozhodně kdyby vytuhnul tak nepočítám s tím, že zemřel, ale že usnul a tak bych to neřešila. když jsme byli na dovolené a ex měl faraona tak jsem byla normálně u bazénu a chodila ho kontrolovat. když jsem viděla, že se nehýbá tak jsem položila vodu na stůl a zase šla pryč. kdyby byl mrtvý tak bych si teda všimla až po pořádný době (a to byl den)
@stankaSR ano já určitě ano, ale nejsem si jistá jestli by to udělal můj manžel obzvlášť kdyby u bylo blbě. muži mají jiné uvažování. třeba byl rád, že konečně usnuly a odpočívají ![]()
@Kdoule píše:
Na otravu jídlem se jednak běžně neumírá, jednak je jistě raritou i v Egyptě, aby na otravu jídlem zemřely dvě osoby najednou. Trestní zavinění se má zjišťovat přednostně a při zjištění jiné příčiny případně zastavit. Netuším, jak to mají v Egyptě.
Tam mají myslím, laxnější přístup, zvlášť v době ramadánu. Prostě nepředpokládali, že by to mohla být vražda. A kdoví, jestli právě na to otec nespolíhal
že mu to projde víc než tady v Česku.
@Weru píše:
asi nekde tady http://tn.nova.cz/hledat/?…
moc díky
@Sněhurka a nelinka píše:
No on právě řikal že on blil a jim se udělalo líp
Takže ony tam leží dvě mrtvoly, a on z toho usoudí, že se jim udělalo líp. Já z něj fakt nemůžu. ![]()
Tak je to chlap, nejspíš si myslel že spí, pokud je v tom nevinně ![]()
@Kdoule píše:
Na otravu jídlem se jednak běžně neumírá, jednak je jistě raritou i v Egyptě, aby na otravu jídlem zemřely dvě osoby najednou. Trestní zavinění se má zjišťovat přednostně a při zjištění jiné příčiny případně zastavit. Netuším, jak to mají v Egyptě.
hlavně mi teda připadá logické, že otravu (ať už jídlem nebo jedem) prostě vyšetřují a ne, že důkazy nechají jen tak. smrt v důsledku otravy to byla tak jako tak… ![]()
@Clarkia píše:
Já si myslím, že to udělal on z následujících důvodů:
Pokud je pravda, a potvrdilo se z elektronického vstupu u dveří, že jen on odešel z pokoje, a po 7mi minutách se vrátil, je zřejmé, že v pokoji nikdo jiný nebyl. Velmi těžko by jim tedy podal jed někdo jiný.
A i kdyby to podal někdo jiný (uklízeč v PETce apod.), on sám měl v TV (z vlastní vůle) dost prostoru na to, aby se vyjádřil, co se v tom pokoji odehrálo, jak se zachoval, apod. On jediný ví, co se v tom pokoji stalo, a může to popsat. A tady právě začíná kolotoč jeho naprosto nesmyslných výpovědí.
Jaktože je nechal umřít ve své přítomosti![]()
, proč nezavolal pomoc, apod. Nevěřím totiž absolutně tomu, že se dá takhle podcenit situace, jak on tvrdí - že umřely po tom zvracení z ničeho nic snad v klidu ve spánku, že on si toho chudák několik hodin ani nevšiml.
Neumím si představit situaci, že rodinu potká např. střevní chřipka, všichni chodí na střídačku blejt, mají průjem.. přeci spolu komunikují, hlavně s dítětem, jak mu je?! A nečekáme na okamžik, kdy dítě vytřeští oči a zemře. Takhle snadno fakt neumřely, to mi neříkejte.Proto mě štve, když někdo zpochybňuje jeho vinu. Jako ano, kdyby se chudák nemohl k ničemu vyjádřit, byl zavřenej někde ve vazbě, tak to jsou VŠECHNO jen spekulace, které on těžko ovlivní. Ale on toho prostoru měl v TV až až. A třeba většinu populace, která to sleduje, nepřesvědčil, ať se vám to líbí nebo ne.
Ono jde i o to, zda blbě nevyhodnotili s manželkou tíži problémů, o faraonovi se hodně mluví, měli Antinal (dle jeho slov), tak možná ty potíže brali jako obvyklé, to fakt nevíš. On uvádí, že jim dvěma se navečer udělalo mnohem líp a jen občas zvracely, zatímco on zvracel hodně a prý ho hodně bolelo břicho. Já osobně se v noci vůbec nedivím, že někdo spí, tudíž nechodí ani zvracet, ani na záchod. Nedivím se ani, že já sama na několik hodin usnu, proberu se, dojdu si pro vodu, dojdu si do koupelny. Pak jdu probudit a dát napít a koná se to. Toto pro mě extrémně divné není.
Divné je to, že v této chvíli víme o jedu, většina jedů nezabíjí bezbolestně. Pokud ovšem tvrději spal (někteří chlapi spí velmi tvrdě, neslyší ani křičící malé dítě, takže nějaké vzdechy či zasténání prostě slyšet nemusel), nebo spal po alkoholu, navíc snad prý spal na té sousední posteli, co zřejmě patřila holčičce, tak je z manželské postele prostě nemusel slyšet. Stále a pořád jsme u toho, že nám schází potřebné informace. Spal? Spal u televize? Spal po něčem, slivovička? Nevím z toho nic, takže jsem stále a pouze u dohadů.
@wildcherry píše:No prave, jenze asi ne moc jich je az tak dostupnych?
no nevim, on tvrdi, ze skrabosku nemela, ale otevreny oci a usta ano.Kdo vi, vrazdu to nevyvrati.Ja si taky myslim, ze by pak davka kyanidu musela byt obrovska, coz by bylo velice citit.Ale jedu musi byt na svete hooodne, mohlo to byt cokoli
@stankaSR píše:
@paola white Ale dieťa by si hádam skontrolovala, každý normálny človek by sa aspoň pozrel či je v poriadku, keď zostala zrazu ticho
A pokud malou nasli s rukama nahore, tak to si nevsiml??
ze tam tak dlouho lezi ve stejne pozici?
@Clarkia píše:
Takže ony tam leží dvě mrtvoly, a on z toho usoudí, že se jim udělalo líp. Já z něj fakt nemůžu.
Asi to bral že spí, člověk fakt neví
On přeci řikal mě bylo zle, a a ženě se udělalo líp, tak jsem ji prosil ať jde pro vodu a ona že nemá sílu, tak šel on, i když nemohl, a vrátil se žel zase blít do toho vychlastal 2 litry vody, šel k posteli tam bylo půl lahve vypité, holky ty spaly, tak si loknul vody ta byla řízlá kolou a tak ji šel vyblít
Pravda je že je to takové divný, že tak chlastal když tak zvracel
![]()
@Clarkia píše:
Takže ony tam leží dvě mrtvoly, a on z toho usoudí, že se jim udělalo líp. Já z něj fakt nemůžu.
mě zase kamarádka vyprávěla, že když dělala na novoších tak si rodiče chovali miminko a po pěkný době přišli za sestrama, že je nějaký divný no a ono jim umřelo v náruči a vůbec si toho nevšimli… takže bych se tomuhle ani nedivila
@paola white píše:
hlavně mi teda připadá logické, že otravu (ať už jídlem nebo jedem) prostě vyšetřují a ne, že důkazy nechají jen tak. smrt v důsledku otravy to byla tak jako tak…
Jistě, souhlasím.
@Weru píše:
Mne to proste nejde do hlavy, pokud mely krece a sileny bolesti, to preci musel videt a pokud zmizel na 7 minut, tak si rikam, ze mozna z duvodu toho, ze se na tu hruzu nemohl divat?
to ne. Umrely v noci.Na 7min zmizel kolem devate.