Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
9.8.13 14:14

@saracenka30, a bylo špatně i jemu? Já se ptám čistě proto, že toto se u nás vlastně za celý společný život nestalo. Většinou je nemocný jen jeden dospělý. A když stojím na nohou, tak chlap děti nekontroluje, chodím já a on na to spoléhá. Navíc, průjem a zvracení je častější věc, pokládá to tak nějak za ne tak šílený problém. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
9.8.13 14:15
@amazon píše:
A kdyby jste byli v Egyptě a dítě zvracelo a mělo průjem, zavolali byste aspoň na recepci? Nebo byste se zavřeli na pokoji a čekali co bude? 8o
Hlavně on říkal, že jemu blbě bylo až později, takže je má na svědomí tak jako tak!!!

Záleží jak dlouho by to trvalo a kolik by bylo dítěti. K osmiletému dítěti bych první den určitě doktora nevolala. K ex jsem nevolala doktora (ani delegáta, ani na recepci) po dvou dnech průjmů. Druhý den jsem jela do lékárny pro místní léky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937

Taky mě nesedí, že ten kamarád říkal, že ji budil skrz to, aby se napila, ŽE BYLO HROZNÉ TEPLO. Jako, aby takový hotel neměl klimatizaci?
My když byli v tunisu, tak nám jela klima celou noc. A to jsme nebyli v hotelu a byla klima všude. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743

@Kdoule můj muž nekontroluje syna nikdy. pouze když mu to cíleně řeknu, samotného ho to nenapadne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.8.13 14:16

@Kdoule
Pokud jsem zdravá (a to je v podstatě neustále), tak to kontroluju dítě povětšinou já, ale on se také přidává. Aby nám bylo nějak extra zle oběma, to se snad ještě ani nestalo :think:.

• Citovat
  • Upravit
sophinka1
9.8.13 14:16
@EvaG píše:
@Kdoule manžel spí, nekontroluje. Mě to nesedí, mě když je špatně, že zvracím tolikrát za hodinu a pomale nemůžu dojít pro vodu tak nečučím na tv do noci a jdeme hned spát. Pokud to jde. Ani mě nesedí to, že to byla jedna místnost a on by je rušil právě tou tv. :think:

tak to je taky různé, mě když něco bolí, nebo je mi blbě snažím se to zaspat, ale manžel ten by prostě neusnul -chodí kouřit, kouká na TV a tak. A mimochodem asi mám doma sobce, páč ten můj by asi pro tu vodu nešel. Pokud to beru jako teorii že je nám všem blbě, prostě by mě přemluvil ať jdu já, protože jemu je určitě hůř.

• Citovat
  • Upravit
Imane
9.8.13 14:17
@EvaG píše:
Taky mě nesedí, že ten kamarád říkal, že ji budil skrz to, aby se napila, ŽE BYLO HROZNÉ TEPLO. Jako, aby takový hotel neměl klimatizaci?
My když byli v tunisu, tak nám jela klima celou noc. A to jsme nebyli v hotelu a byla klima všude. :think:

Neumím si, upřímně, představit pětihvězdičkový hotel v červenci v severní Africe bez klimatizace.

• Citovat
  • Upravit
10937
9.8.13 14:17

@Kdoule U nás je to tak, že jsme většinou nemocní oba, stejně chytneme střevní obtíže, kdy já musím fungovat jako matka víc, chlap prý umírá a stejně tak při angíně kdy já ji dostala v pondělí a manžel v úterý a to jsme se tedy střídali, ale píšu to proto že mi to chytneme s manželem stejně a pak se musíme střídat v péči o děti. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 14:18
@EvaG píše:
@Kdoule manžel spí, nekontroluje. Mě to nesedí, mě když je špatně, že zvracím tolikrát za hodinu a pomale nemůžu dojít pro vodu tak nečučím na tv do noci a jdeme hned spát. Pokud to jde. Ani mě nesedí to, že to byla jedna místnost a on by je rušil právě tou tv. :think:

No, to je právě to, že někde zezačátku taky padlo, že ten pokoj byl členěný, že TV je v koutku, odkud on je může hůř vidět a slyšet… nevím, jaký pokoj měli, každopádně chlap sobec si vůbec nepřipouští, že TV někoho ruší, mám takového tátu. Prostě si to pustí a i doma mámě v ložnici, i když s nimi v ložnici spal můj syn na chatě, tak to má puštěné klidně do tří ráno. Oni usnou, on si nepřipouští, že to někomu vadí. Takových chlapů může klidně být víc…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 14:20

@EvaG, masakr. Já jsem naštěstí střevní potíže takového kalibru měla vždycky sama. Jako jo, průjem nebo parkrát zvracet, ale tento popis, že seděla na záchodě a přitom zvracela do kbelíku, to jsem zažila snad jednou a kdyby tak byla celá rodina, tak se v boji o záchod asi postřílíme. :think:

No, to je fuk, zatím není jasné, jestli tedy nějaké potíže měli.
Ale upřímně, pokud by jim bylo dobře, z jakého jiného důvodu by dobrovolně zůstávali všichni celý den v pokoji a nevycházeli ven? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10937
9.8.13 14:23

Hele popravdě kdyby to šlo horem a spodem hned bych jela na pohotovost. Když to jde takhle oběma směry tak to není jen obyčejná střevní chřipka.

No my máme dva záchody, tak to jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 14:23
@saracenka30 píše:
Neumím si, upřímně, představit pětihvězdičkový hotel v červenci v severní Africe bez klimatizace.

Ve spoustě zemí tohoto typu se klimatizace v noci po nějaké době samovolně vypíná, prý úspora energie. I při tolika hvězdách jsme museli v noci vstát a klimu znovu nastavit, pokud jsme nechtěli chcípnout vedrem. Probudilo nás většinou až to vedro. Třeba to tento hotel nedělá, otázka taky je, nakolik zvládli klimu naprogramovat. Někdy je to docela oříšek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Imane
9.8.13 14:24
@Kdoule píše:
Ve spoustě zemí tohoto typu se klimatizace v noci po nějaké době samovolně vypíná, prý úspora energie. I při tolika hvězdách jsme museli v noci vstát a klimu znovu nastavit, pokud jsme nechtěli chcípnout vedrem. Probudilo nás většinou až to vedro. Třeba to tento hotel nedělá, otázka taky je, nakolik zvládli klimu naprogramovat. Někdy je to docela oříšek.

Tak to je možné :think:. Já nevím, já jsem v takovém hotelu nikdy nebyla :oops: :lol:

• Citovat
  • Upravit
1504
9.8.13 14:24
@Timinka píše:
taky jsem vražedná matka. Děti nechám spát. A dokonce když třeba mají horečku, tak nesrážím dokud je to únosné, pač pak jsou hodnější -udržím je lépe v posteli :nevim:

taky nebudim, ze stejnyho duvodu.ale kdyz maji tu horecku chodim sahnout aspon na celo, abych videla jestli to nevylitlo moc nahoru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
9.8.13 14:25
@EvaG píše:
Hele popravdě kdyby to šlo horem a spodem hned bych jela na pohotovost. Když to jde takhle oběma směry tak to není jen obyčejná střevní chřipka.No my máme dva záchody, tak to jde.

No, oni si tak ale mohli představova toho „faraona“, to je právě otázka (nikým nezodpovězená), jaký závěr z toho udělali. S někým v kontaktu být museli, protože si prý vzali dopoledne Antinal, jejich místní lék jim někdo prodat musel. Já bych v teplém klimatu při tomto průběhu doma s dítětem asi taky nebyla, ale nestalo se mi to, tak nemůžu tvrdit napevno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová