Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Sluka @januschka
A proc? Kdyby to byla pravda a nekdo to chtel dokazat, ze to je pravda. Nechapu
Už to taky zase sleduju.
Takže elektřina je jasná.
Teď ještě čím, kdy a KDO…
@Vorvaň obrovský píše:
Už to taky zase sleduju.
Takže elektřina je jasná.
Teď ještě čím, kdy a KDO…
spíš čím a kdy…kdo je celkem jasný…
@Vorvaň obrovský píše:
Jasný to je nám, jen to musí dokázat :/
doufám, že se jim to povede ![]()
@Vorvaň obrovský píše:Teď ještě čím, kdy a KDO…
ale hlavně JAK??? říct udělal to elektrikou a tím skončit nestačí, to by obhajoba roznesla na padrť
znalec na elektriku zřejmě oznamí, jak to tam na tom pokoji bylo možné technicky udělat, ale kdo dokáže, že to tak ON opravdu udělal - to bude na celém případu nejzajímavější
že se potvrdí, že ona byla veselá v rozkroku i mimo doma to se dalo čekat, ale to nebude nakonec hrát roli, to je " dneska " cca každá třetí
![]()
stejně tak, že on to neunesl, že si dávala i jinde je jasný, ale DOKÁZAT mu to, že to udělal právě on to bude šichta, pokud to sám pod tlakem nesloží a nepřizná ![]()
To mi reknete, ze po vypovedi soudnich znalcu se neprizna? jen to ctu a dela se mi nevolno, chudera malicka…
@Zuziky píše:
To mi reknete, ze po vypovedi soudnich znalcu se neprizna? jen to ctu a dela se mi nevolno, chudera malicka…
on bude zapírat do poslední chvíle, nepřizná se a pak se pokusí v cele o demonstračku (můj odhad)…
když čtu ty výpovědi znalců, tak je mi úplně zle - jsem zvědavá, co ještě vypluje na povrch…
@matkabagristy píše:
Prosím, prosím, smutně koukám, chci si to taky přečíst
http://www.blesk.cz/…ektrina.html#…
tady ![]()
Musím taky napsat že je mi z toho zle jak čtu to dokazování, ale přesto mi to nedá nesledovat.Kdo ví co má v té palici, tu malou snad mohl nechat žít…nevim ale jak se chová vrah, zřejmě je mu všechno fuk, je to necita!
Doufam, ze to jeho obhajkyne neuhraje na nejakou nezjistenou srdecni vadu ![]()
@januschka píše:
on bude zapírat do poslední chvíle, nepřizná se a pak se pokusí v cele o demonstračku (můj odhad)…
když čtu ty výpovědi znalců, tak je mi úplně zle - jsem zvědavá, co ještě vypluje na povrch…
myslím si úplně to samé