Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Zuziky píše:že by ji měly obě?
Doufam, ze to jeho obhajkyne neuhraje na nejakou nezjistenou srdecni vadu
Pridávám se, je mi z toho, co zatím dneska u soudu zaznělo,zle.Do teď ve mě hledal desetiprocentní cervik, že to neudělal.
Čtu též a úplně mě polévá pot a není to tím vedrem. Ty podrobný informace jsou děsivý, radši si to ani nepředstavovat. ![]()
Je to děs, jsem ještě zvědavá, co ze znalců vypadne.
A vám není jasné, proč se zbavil i té malé? Svědomí by mu nedovolilo jí vychovávat, když zabil mámu. A když by se jí chtěl zbavit později, už by to asi nešlo. Jak by dokazoval její pozdější smrt.. Toť mé domněnky, vzal to radši naráz
.
@Gozra píše: Čtu též a úplně mě polévá pot a není to tím vedrem. Ty podrobný informace jsou děsivý, radši si to ani nepředstavovat.
Je to děs, jsem ještě zvědavá, co ze znalců vypadne.
A vám není jasné, proč se zbavil i té malé? Svědomí by mu nedovolilo jí vychovávat, když zabil mámu. A když by se jí chtěl zbavit později, už by to asi nešlo. Jak by dokazoval její pozdější smrt.. Toť mé domněnky, vzal to radši naráz.
navíc se zbavil svědka…
@Gozra píše:
@januschka asi tak. Možná je jedno, která byla první.
jak už jsem to někde psala…on hrozně spoléhal na laxnost egyptské policie a egyptských úřadů…doufám, že mu to neprojde…
Možné je že by malá byla svědkem, tak ji zabil taky aby nemluvila. Svědomí bych řekla nemá, když dokáže zabít…
Je to ale fakt hnus, i pro ty soudce, i když oni to řeší často, no a na veřejnost se většinou takové kauzy tak detailně nedostanou, aspoň já teda nemám páru jak to probíhá. Pak už jen řeknou v TV zabil tu a tu, jak, ale ne detailně a pak kolik dostal, řeknu si strašné, ale ty detaily neznám a je to lepší.
Ale stejně to sleduju i když opravdu je mi z toho zle.
Mně přijde, že ten brak blesk píše víc do detailu než Novinky. Jak smutné.
A našim odborníkům opravdu věřím, proč by uváděly nesmysly…
@Dovesilke souhlasím s tvým názorem, taky nevím detaily, když něco projednávaj. Radši to ani pro veřejnost nezmiňují. Pro někoho by to bylo varovné, pro někoho opak.
@januschka píše:
jak už jsem to někde psala…on hrozně spoléhal na laxnost egyptské policie a egyptských úřadů…doufám, že mu to neprojde…
jo jo, je to tak. Proto spřádal dal dlouho plán, jak se z toho dostat. Je mi z toho na ![]()
@Gozra píše:
Mně přijde, že ten brak blesk píše víc do detailu než Novinky. Jak smutné.
A našim odborníkům opravdu věřím, proč by uváděly nesmysly…
taky to sleduju už jen na Blesku…na Novinkách vynechávají docela zásadní věci…
Sleduju to na tn.cz taky tam píšou „zajímavěji“.
Rozčiluje mě on, přesně ví co a jak udělal, že je zabil a dělá že nic! To musí být povaha…
Ahoj holky, taky to sleduju, už minulý týden, ale tam všichni vesměs vypovídali stejně. Tak mě zajímali hlavně ti soudní znalci a teda… Měla jsem asi 5%, že by mohl být nevinný, ale teď… Je mi z něj zle. ![]()
Taky jsem si všimla a co píše Blesk, tak to dává víc hlavu a patu, což se snažím překousnout, holt tyhle informace mají přednost. Ještě se něco za probíhající hodinu dozvíme, než vyhlásí přestávku na oběd.
@Dovesilke píše:
Sleduju to na tn.cz taky tam píšou „zajímavěji“.
Rozčiluje mě on, přesně ví co a jak udělal, že je zabil a dělá že nic! To musí být povaha…
Díky za tip, jdu se tam juknout, to mi nenapadlo. Je to děs, jak někdo může být tak chladnej. Ale má rád jen sebe, jde mu o jeho bytí, tak se ani nedivím.
Tak tedy zemřely někdy okolo páté odpoledne? +/-
Jak je dokázal držet na pokoji až do té doby?
Myslela jsem, že jim namíchal „čistou pramenitou egyptskou“ do pití. Ale pitva prokázala, že ani nezvracely, ani neměly průjem!
Jak je dokázal udržet na pokoji???