Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4604
7.7.15 11:17

Počítala jsem s tím, že když mu neustále prodlužovali vazbu, že na něho „něco“ musí mít :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.7.15 11:21

Aspon zemrely rychle :? :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.7.15 11:23

Obě měly na těle podlitiny, které vznikly ještě za života…chuděry…Kramný se to snaží hodit na to, že si to udělaly na tobogánu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.7.15 11:26

@januschka tak ta mala mela neco na stehne a na koleni, to se da u ditete pochopit…

ale kdyz nad tim tak uvazuju, jakoby Monika Klaru drzela v naruci a on prilozil MOnice na zada „neco“, cim do ni pustil proud a pri jednom to zabilo i tu malou…
ale jak je donutil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 11:29

@Zuziky
donutil k čemu?? :think:

• Citovat
  • Upravit
4604
7.7.15 11:30
@Zuziky píše:
@januschka tak ta mala mela neco na stehne a na koleni, to se da u ditete pochopit…ale kdyz nad tim tak uvazuju, jakoby Monika Klaru drzela v naruci a on prilozil MOnice na zada „neco“, cim do ni pustil proud a pri jednom to zabilo i tu malou…
ale jak je donutil?

Třeba spali, taky jsem s holkou chodila odpoledne od vody spát a už byla veliká. Byli jsme unavené šly jsme si zdřímnout…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.7.15 11:30
@januschka píše:
Obě měly na těle podlitiny, které vznikly ještě za života…chuděry…Kramný se to snaží hodit na to, že si to udělaly na tobogánu…

Kdybys viděla moje děcko :mrgreen: Dneska přibyla další podlitina, práskl sebou na čerstvě vytřené podlaze. Jo, a já si na následky úrazu, co jsem si přivodila sama, nemohla 3 týdny holit nohy. Dnes zemřít, tak je chlap tyran

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.7.15 11:31

@Tigy99 asi spatny vyber slov :-) jak je udrzel tak (v takove pozici), ze je zvladl zabit?
(jsem si rikala, ze je treba necim uspal- nic, zadne opiaty ani nic takoveho)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.7.15 11:31

@Vorvaň obrovský když jsme déle u moře, chodíme ven obvykle až pozdě odpoledne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.7.15 11:32
@Dovesilke píše:
Třeba spali, taky jsem s holkou chodila odpoledne od vody spát a už byla veliká. Byli jsme unavené šly jsme si zdřímnout…

pravda, tohle me nenapadlo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
7.7.15 11:35

Pokud v tom nejsou nějaké tlumící (uspávací) léky, tak to vidím na zdřímnutí si po obědě. Však z toho vedra je to možné. My si taky sem tam ve vedrech odpolko dřímnem, že půjdem ještě navečer si zaplavat. Ať je to dovča nebo není.
No, a je to tak. Ďaha Monice a malá se jí držela, takže vzal 2 mouchy jednou ranou. :( Jak tohle bude chtít vyvrátit, asi žádná šance.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.7.15 11:35
@matkabagristy píše:
Kdybys viděla moje děcko :mrgreen: Dneska přibyla další podlitina, práskl sebou na čerstvě vytřené podlaze. Jo, a já si na následky úrazu, co jsem si přivodila sama, nemohla 3 týdny holit nohy. Dnes zemřít, tak je chlap tyran

ale z tobogánu? :) ale asi to možné je… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
7.7.15 11:36

Jak on tam u toho soudu s tou soudkyní diskutuje, tak to je teda něco 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
7.7.15 11:38

Zdravím všechny, tak jsem se konečně odhodlala se kouknout na probíhající proces s Kramným. Řeknu Vám, že je mi zle z toho jeho úsměvu. Vždyť on se jim jen vysmívá, že nemají důkazy. Taková hyena, jak takovou věc může udělat. Když jsem četla ty přepisy, tak jsem nemohla věřit tomu, co čtu. Ať byla Monika jakkoliv do větru, i když tomu moc nevěřím, tohle si ona a Klárka nezasloužili. Co mě na tom celém ještě štve, že nikdy nedostane trest, jaký by si zasloužil, protože nemají přímé důkazy..Zavřela bych ho na doživotí jen do nějaké díry a dávala mu nejnutnější jídlo k přežití..Jinak jsem nedávno četla kolik procent čechů je za poslední léta pro trest smrti. Možná by si ti nahoře z toho mohli něco vzít a postavit se k tomu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.7.15 11:41
@januschka píše:
ale z tobogánu? :) ale asi to možné je… :nevim:

jo, včera jsme strávili den na koupáku, nedovedu odhadnout, které podlitiny jsou z tobo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová