Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3311
7.7.15 11:42
@Dovesilke píše:
Jak on tam u toho soudu s tou soudkyní diskutuje, tak to je teda něco 8o

si ještě přijde jako borec největší :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17878
7.7.15 11:42

Nyní se bude Staňkové dotazovat Kramný. „Když bude látka neznámá u nás a nebudete znát její složení, neobjevíte ji? Nemůžete ji detekovat?“

tak ten je hustej 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.7.15 11:44

Tak na tom blesku mají dobré hlášky- jakože není tolik nagelovaný, asi kvůli vedru :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 11:47
@Gozra píše:
Pokud v tom nejsou nějaké tlumící (uspávací) léky, tak to vidím na zdřímnutí si po obědě. Však z toho vedra je to možné. My si taky sem tam ve vedrech odpolko dřímnem, že půjdem ještě navečer si zaplavat. Ať je to dovča nebo není.
No, a je to tak. Ďaha Monice a malá se jí držela, takže vzal 2 mouchy jednou ranou. :( Jak tohle bude chtít vyvrátit, asi žádná šance.

od začátku si myslím, že to bylo když spaly, ale na posteli by nejspíš nestačilo, aby se malá Moniky jen držela - tohle nehraje - uvidíme co poví odborník na elektriku

Příspěvek upraven 07.07.15 v 12:08

• Citovat
  • Upravit
2730
7.7.15 12:00

Tak léky byly vyvráceny, hustý. Vstup a výstup eremy měla jen Monika, Klárka ne. Ten odborník na eremy bude dnes odpoledne? Ani se mi to nechce hledat. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
7.7.15 12:08

12.45 bude mluvit další znalec.
Jak se ten Kramnný může smát :?:
I kdyby to neudělal vždyť mu zemřela manželka a dcera a on se směje!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 12:11
@Gozra píše:
Tak léky byly vyvráceny, hustý. Vstup a výstup eremy měla jen Monika, Klárka ne. Ten odborník na eremy bude dnes odpoledne? Ani se mi to nechce hledat. :oops:

právě že vidím jen informaci o vstupu u Moniky - výstup tak jistě nepopisují :nevim: :nevim:

Příspěvek upraven 07.07.15 v 13:15

• Citovat
  • Upravit
4604
7.7.15 12:13

„Máme jednoznačné proudové známky (vstup a výstup elektřiny z těla - pozn. red.) u Moniky Kramné. U Kláry ne, ale mohlo dojít ke kontaktu mezi dvěma osobami. Při dotyku na větší ploše dojde i k umsrcení druhé osoby,“ uvedla znalkyně Smatanová. Podle ní se zřejmě Klára dotýkala matky kůží na kůži - zřejmě rukama a ústy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 12:35

@Dovesilke
aby proud zabil musí projít tělem vstup výstup a zanechá stopy,, u malý i kdyby se dejme tomu dotýkala Moniky, tak chybí pořád stopa výstupu - pouhý dotyk s napětím nikoho nezabije - viz. ptáci na drátech
tohle říká Smatanová zkresleně - možná záměrně :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
4604
7.7.15 12:40

@Tigy99 Uvidíme co teď řekne ten další znalec, ten to snad vysvětlí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
7.7.15 12:44
@Tigy99 píše:
@Dovesilke
aby proud zabil musí projít tělem vstup výstup a zanechá stopy,, u malý i kdyby se dejme tomu dotýkala Moniky, tak chybí pořád stopa výstupu - pouhý dotyk s napětím nikoho nezabije - viz. ptáci na drátech
tohle říká Smatanová zkresleně - možná záměrně :think: :think:

pokud není uzemněný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 12:50

@matkabagristy
právě a na to by musel být i ten výstup zcela patrný u obou / např. na chodidlech /, prostě min. dvě patrné stopy kudy proud „vlezl“ a „vyšel“ ven přes těla

Příspěvek upraven 07.07.15 v 13:17

• Citovat
  • Upravit
3311
7.7.15 13:15

Znalce se ptá Petr Kramný: „Jak si tedy potom vysvětlujete pozvracené věci zajištěné na pokoji?“
Dvořáček: „Nemám zprávy o pozvracených věcech.“ Legerský do toho vstupuje: „To není otázka na tohoto znalce, co se našlo na místě…“ Kramný se hájí: „Já že se tvrdí, že jsem nezvracel…, měl jsem sondu v nose, tak jsem asi v nemocnici už nemohl zvracet.“ Znalec mu odpovídá přečtením zprávy od ředitele nemocnice.
:mrgreen: :mrgreen: on byl na tom nejhůř, chudinka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
7.7.15 13:20

Maximálně mohl zvracet z toho co udělal!
Ale otravu neměl, ten mě tak rozčiluje!
Ze mě by po takové hrůze nevypadlo ani slovo a on dělá že se nic nestalo!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
7.7.15 13:24

Měla bych otázku, proč bylo důležité, která z nich zemřela dříve?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová