Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Dovesilke píše:
Jak on tam u toho soudu s tou soudkyní diskutuje, tak to je teda něco
si ještě přijde jako borec největší ![]()
Nyní se bude Staňkové dotazovat Kramný. „Když bude látka neznámá u nás a nebudete znát její složení, neobjevíte ji? Nemůžete ji detekovat?“
tak ten je hustej
![]()
Tak na tom blesku mají dobré hlášky- jakože není tolik nagelovaný, asi kvůli vedru ![]()
@Gozra píše:
Pokud v tom nejsou nějaké tlumící (uspávací) léky, tak to vidím na zdřímnutí si po obědě. Však z toho vedra je to možné. My si taky sem tam ve vedrech odpolko dřímnem, že půjdem ještě navečer si zaplavat. Ať je to dovča nebo není.
No, a je to tak. Ďaha Monice a malá se jí držela, takže vzal 2 mouchy jednou ranou.Jak tohle bude chtít vyvrátit, asi žádná šance.
od začátku si myslím, že to bylo když spaly, ale na posteli by nejspíš nestačilo, aby se malá Moniky jen držela - tohle nehraje - uvidíme co poví odborník na elektriku
Příspěvek upraven 07.07.15 v 12:08
Tak léky byly vyvráceny, hustý. Vstup a výstup eremy měla jen Monika, Klárka ne. Ten odborník na eremy bude dnes odpoledne? Ani se mi to nechce hledat. ![]()
12.45 bude mluvit další znalec.
Jak se ten Kramnný může smát ![]()
I kdyby to neudělal vždyť mu zemřela manželka a dcera a on se směje!!!
@Gozra píše:
Tak léky byly vyvráceny, hustý. Vstup a výstup eremy měla jen Monika, Klárka ne. Ten odborník na eremy bude dnes odpoledne? Ani se mi to nechce hledat.
právě že vidím jen informaci o vstupu u Moniky - výstup tak jistě nepopisují
![]()
Příspěvek upraven 07.07.15 v 13:15
„Máme jednoznačné proudové známky (vstup a výstup elektřiny z těla - pozn. red.) u Moniky Kramné. U Kláry ne, ale mohlo dojít ke kontaktu mezi dvěma osobami. Při dotyku na větší ploše dojde i k umsrcení druhé osoby,“ uvedla znalkyně Smatanová. Podle ní se zřejmě Klára dotýkala matky kůží na kůži - zřejmě rukama a ústy.
@Dovesilke
aby proud zabil musí projít tělem vstup výstup a zanechá stopy,, u malý i kdyby se dejme tomu dotýkala Moniky, tak chybí pořád stopa výstupu - pouhý dotyk s napětím nikoho nezabije - viz. ptáci na drátech
tohle říká Smatanová zkresleně - možná záměrně
![]()
@Tigy99 Uvidíme co teď řekne ten další znalec, ten to snad vysvětlí.
@Tigy99 píše:
@Dovesilke
aby proud zabil musí projít tělem vstup výstup a zanechá stopy,, u malý i kdyby se dejme tomu dotýkala Moniky, tak chybí pořád stopa výstupu - pouhý dotyk s napětím nikoho nezabije - viz. ptáci na drátech
tohle říká Smatanová zkresleně - možná záměrně![]()
pokud není uzemněný
@matkabagristy
právě a na to by musel být i ten výstup zcela patrný u obou / např. na chodidlech /, prostě min. dvě patrné stopy kudy proud „vlezl“ a „vyšel“ ven přes těla
Příspěvek upraven 07.07.15 v 13:17
Znalce se ptá Petr Kramný: „Jak si tedy potom vysvětlujete pozvracené věci zajištěné na pokoji?“
Dvořáček: „Nemám zprávy o pozvracených věcech.“ Legerský do toho vstupuje: „To není otázka na tohoto znalce, co se našlo na místě…“ Kramný se hájí: „Já že se tvrdí, že jsem nezvracel…, měl jsem sondu v nose, tak jsem asi v nemocnici už nemohl zvracet.“ Znalec mu odpovídá přečtením zprávy od ředitele nemocnice.
on byl na tom nejhůř, chudinka…
Maximálně mohl zvracet z toho co udělal!
Ale otravu neměl, ten mě tak rozčiluje!
Ze mě by po takové hrůze nevypadlo ani slovo a on dělá že se nic nestalo!
Měla bych otázku, proč bylo důležité, která z nich zemřela dříve?