Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Vypovídají znalci. Obě zemřely zásahem elektrickým proudem. Klarka po dotyku rukou matky. Intoxikace vyloučena. Byli v uzavřené místnosti celý den. Kramny žije..tak je to on kdo vraždil. Smejd. Měl vy se už přiznat
@kadlina píše:
V průběhu soudu Kramný řekl, že byli na lehkém obědě. Přitom celou dobu předtím tvrdil, že se celý den z pokoje nevzdálili.Pátek jsem taky ještě nečetla, ale ve čtvrtek (myslím) mě zaujal i jiný rozpor a soudkyně to nezaznamenala. Byl to jeho kamarád a říkal, že se s ním Kramný radil, kam mají jet na dovolenou. Že to spolu vybírali z katalogu. Přitom Kramný od začátku tvrdí, že Egypt byl výmysl Moniky. I jeho máma tvrdila, že ona si Egypt prosadila, Péťa chtěl jet na Solvensko
@kadlina píše:
V průběhu soudu Kramný řekl, že byli na lehkém obědě. Přitom celou dobu předtím tvrdil, že se celý den z pokoje nevzdálili.Pátek jsem taky ještě nečetla, ale ve čtvrtek (myslím) mě zaujal i jiný rozpor a soudkyně to nezaznamenala. Byl to jeho kamarád a říkal, že se s ním Kramný radil, kam mají jet na dovolenou. Že to spolu vybírali z katalogu. Přitom Kramný od začátku tvrdí, že Egypt byl výmysl Moniky. I jeho máma tvrdila, že ona si Egypt prosadila, Péťa chtěl jet na Solvensko
třeba mu Monika nalajnovala Egypt a on pak s kamarádem řešil, kam v tom Egyptě ![]()
@kadlina píše:
No mně z dnešních dotazů obhajoby (četla jsem jen dopolední čast) spíš příjde, že ho moc neobhajuje.
Však ono taky není co obhajovat. Fakta jsou dána a těžko proti nim odborně oponovat.
@januschka
tak když chtěla celou dobu za každou cenu do Egypta, tak se pak radil, když už teda, tak konkrétně kam do Egypta - v tom nic nenajde
to s tím lehkým obědem je zásadnější změna ve výpovědi, hodně podstatná
@Tereza1986 píše:
Jsem z toho pafPochopila jsem to tak, že po zásahu proudem upadly na něco tvrdého (podlahu?), to zase nehraje s tím, že by je zabil při spánku.
Pravda, ale jak by to ve skutečnosti vypadalo? Naháněl by je po pokoji s odhaleným kabelem? To asi ne. Každá z nás spekuluje, představuje se jako každý, koho to zajímá. Jsou tu rozpory a těžko říct, zda ta pravda vyjde najevo. ![]()
@Teeeri píše:
Vypovídají znalci. Obě zemřely zásahem elektrickým proudem. Klarka po dotyku rukou matky.
už se to tu řešilo, takhle jednoduchý to neni
@Vorvaň obrovský píše:
Jasný to je nám, jen to musí dokázat :/
a kdo jinej by to udelal? Duch svatej?
Ted uz chapu, proc kramnej tvrdil, z e brala Monika leky na srdce
@Teeeri
nebudu se opakovat - musí to mít ještě nějakou zatím nezveřejněnou návaznost - ale dotyk těla pouze jednou částí s el. napětím nikoho nezabije, ta informace znalce je neúplná
Příspěvek upraven 07.07.15 v 14:03
@Weru píše:
a kdo jinej by to udelal? Duch svatej?
k odsouzení za vraždu nestačí tvrzení, že nikdo jiný to přece být nemohl.
Obhájkyně Kramných Slámová odešla ze síně, tak jsem zvědavá, zda dnešní líčení bude probíhat dál…
Já též odcházím, půjdem na koupák, horko šílený. Večer si vás přečtu ![]()