Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8679
7.7.15 13:44

Vypovídají znalci. Obě zemřely zásahem elektrickým proudem. Klarka po dotyku rukou matky. Intoxikace vyloučena. Byli v uzavřené místnosti celý den. Kramny žije..tak je to on kdo vraždil. Smejd. Měl vy se už přiznat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.7.15 13:44
@kadlina píše:
V průběhu soudu Kramný řekl, že byli na lehkém obědě. Přitom celou dobu předtím tvrdil, že se celý den z pokoje nevzdálili.Pátek jsem taky ještě nečetla, ale ve čtvrtek (myslím) mě zaujal i jiný rozpor a soudkyně to nezaznamenala. Byl to jeho kamarád a říkal, že se s ním Kramný radil, kam mají jet na dovolenou. Že to spolu vybírali z katalogu. Přitom Kramný od začátku tvrdí, že Egypt byl výmysl Moniky. I jeho máma tvrdila, že ona si Egypt prosadila, Péťa chtěl jet na Solvensko 8o
:potlesk: :palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26247
7.7.15 13:47
@kadlina píše:
V průběhu soudu Kramný řekl, že byli na lehkém obědě. Přitom celou dobu předtím tvrdil, že se celý den z pokoje nevzdálili.Pátek jsem taky ještě nečetla, ale ve čtvrtek (myslím) mě zaujal i jiný rozpor a soudkyně to nezaznamenala. Byl to jeho kamarád a říkal, že se s ním Kramný radil, kam mají jet na dovolenou. Že to spolu vybírali z katalogu. Přitom Kramný od začátku tvrdí, že Egypt byl výmysl Moniky. I jeho máma tvrdila, že ona si Egypt prosadila, Péťa chtěl jet na Solvensko 8o

třeba mu Monika nalajnovala Egypt a on pak s kamarádem řešil, kam v tom Egyptě :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
7.7.15 13:49
@kadlina píše:
No mně z dnešních dotazů obhajoby (četla jsem jen dopolední čast) spíš příjde, že ho moc neobhajuje. :think:

Však ono taky není co obhajovat. Fakta jsou dána a těžko proti nim odborně oponovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 13:50

@januschka
tak když chtěla celou dobu za každou cenu do Egypta, tak se pak radil, když už teda, tak konkrétně kam do Egypta - v tom nic nenajde

to s tím lehkým obědem je zásadnější změna ve výpovědi, hodně podstatná

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
7.7.15 13:51

@neumisa
tak

• Citovat
  • Upravit
2730
7.7.15 13:52
@Tereza1986 píše:
Jsem z toho paf :nevim: Pochopila jsem to tak, že po zásahu proudem upadly na něco tvrdého (podlahu?), to zase nehraje s tím, že by je zabil při spánku.

Pravda, ale jak by to ve skutečnosti vypadalo? Naháněl by je po pokoji s odhaleným kabelem? To asi ne. Každá z nás spekuluje, představuje se jako každý, koho to zajímá. Jsou tu rozpory a těžko říct, zda ta pravda vyjde najevo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 13:53
@Teeeri píše:
Vypovídají znalci. Obě zemřely zásahem elektrickým proudem. Klarka po dotyku rukou matky.

už se to tu řešilo, takhle jednoduchý to neni

• Citovat
  • Upravit
8679
7.7.15 13:56

@Tigy99 přečti si výpovědi znalce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 13:59
@Vorvaň obrovský píše:
Jasný to je nám, jen to musí dokázat :/

a kdo jinej by to udelal? Duch svatej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 14:00

Ted uz chapu, proc kramnej tvrdil, z e brala Monika leky na srdce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 14:02

@Teeeri
nebudu se opakovat - musí to mít ještě nějakou zatím nezveřejněnou návaznost - ale dotyk těla pouze jednou částí s el. napětím nikoho nezabije, ta informace znalce je neúplná

Příspěvek upraven 07.07.15 v 14:03

• Citovat
  • Upravit
26247
7.7.15 14:02
@Weru píše:
a kdo jinej by to udelal? Duch svatej?

k odsouzení za vraždu nestačí tvrzení, že nikdo jiný to přece být nemohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3311
7.7.15 14:03

Obhájkyně Kramných Slámová odešla ze síně, tak jsem zvědavá, zda dnešní líčení bude probíhat dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
7.7.15 14:06

Já též odcházím, půjdem na koupák, horko šílený. Večer si vás přečtu :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie