Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
7.7.15 16:56
@Weru píše:
Neni moznost, ze to proslo Monikou, malou a zpet Monikou a vyslo to tez monikou? ( jsem uplny emil na Fyziku :oops: )

velmi velmi nepravděpodobné i když el. proud si okamžitě najde všechny cesty kudy může protéct :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
7.7.15 17:06
@Bábrdl píše:
Zatím to vypadá, že přiložil odizolované dráty na Moniku, Klárka se jí držela a pokud měla mokré předloktí, tak by se proudová známka nejspíš ani nevytvořila. Přiložil, ony spadly na zem

na zem by je to asi neodmrštilo tak velký ten proud nebyl -
teď mně ale napadlo, že pokud byly třeba vysprchovaný a držely se nebo možná i objímaly tak pro elektriku vytvořily jakoby jedno tělo a možná tak při shodě okolností „stačilo“ připojit jen Moniku - hrozný
ale co to popálení v puse u malý? jak by se proud dostal takhle tam?? :nevim:

• Citovat
  • Upravit
36556
7.7.15 17:09
@Tigy99 píše:
na zem by je to asi neodmrštilo tak velký ten proud nebyl -

Tak, přeci by nezůstaly stát…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 17:11

@Bábrdl
předpokládám že na posteli nespaly ve stoje :think:

• Citovat
  • Upravit
36556
7.7.15 17:20
@Tigy99 píše:
@Bábrdl
předpokládám že na posteli nespaly ve stoje :think:

Třeba k tomu došlo jinak. Zítra bude mluvit ten znalec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 17:24
@Bábrdl píše:
Třeba k tomu došlo jinak. Zítra bude mluvit ten znalec.

jj pořád je i možný, že stály ve sprše, pokud by tam nebyl proudový chránič bylo by to i snažší, než na tý posteli

• Citovat
  • Upravit
merde
7.7.15 17:40

Myslite, ze ho muzou usvedcit jen na zaklade jeho lzi a nebo, ze musi prokazat, ze je zabil primo on?

• Citovat
  • Upravit
Tigy99
7.7.15 17:49

@merde
otázka je kolik by mu dali, když to nebude 100% prokázaný, na základě toho, že tam nikdo jinej nebyl a že lhal asi doživotí nepůjde dát, dají mu co půjde s tím že se on pak složí a vybalí to celý a „spolubydlící“ mu asi taky dají co proto

• Citovat
  • Upravit
36556
7.7.15 18:19
@Tigy99 píše:
@merde
otázka je kolik by mu dali, když to nebude 100% prokázaný, na základě toho, že tam nikdo jinej nebyl a že lhal asi doživotí nepůjde dát, dají mu co půjde s tím že se on pak složí a vybalí to celý a „spolubydlící“ mu asi taky dají co proto

Takhle to nefunguje. Buď mu prokážou vinu, nebo ne.

Na výjimečný trest to je stoprocentně (splnil dvě, možná i tři podmínky a stačí jedna), na doživotí asi ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 18:30
@Bábrdl píše:
Zatím to vypadá, že přiložil odizolované dráty na Moniku, Klárka se jí držela a pokud měla mokré předloktí, tak by se proudová známka nejspíš ani nevytvořila. Přiložil, ony spadly na zem (i z toho by mohla být ta modřina). Pak nějaký ten čas hloubal, co teď, možná sbíral odvahu k sebevraždě, ale spíš sbíral odvahu s nima pohnout. Pak je odtáhnul do postelí, naaranžoval je, zas na něco čekal a pak přivolal pomoc.

To s tim mokrem a zadnou znamkou po vystupu jsem nevedela, dekuji za vysvetleni :kytka:.

Ja si myslim, ze tak nejak to byt mohlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
7.7.15 18:31
@Bábrdl píše:
No, neudělají. :lol:

jsem jako premyslela :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
816
7.7.15 18:42

Přidám se k diskusi. proces sleduju a je mi z toho člověka víc a víc zle :( nechápu, jak může takhle lhát, respektive že měl takový „štěstí“ to dotáhnout až sem bez jednoznačného důkazu :( snad se neobhájí, vypadá to, že rozumu moc nepobral, jen mu to prostě tak nějak samo zatím prochází

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8814
7.7.15 18:46

Podle mne tam nebyl proudovy chranic (nebo byl nejak vyrazeny z provozu) a byli v te koupelne. Pak je premistil na tu postel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
7.7.15 19:04

@Loki01
To je právě co nikde nebylo uvedeno, ale policie to určitě zjišťovala a ví to, pokud by tam ten chránič byl a fungoval, tak je to ve sprše / koupelně / skoro neproveditelné.

Pokud by nebyl / nefungoval / tak je to tam udělat naopak daleko snažší, než u té druhé varianty tzn. na posteli.

Zítra se 100% dozvíme aspoň, kde se to nejspíš stalo.

• Citovat
  • Upravit
20777
7.7.15 19:12

Tak vlhko vzniká i pocením a slaná voda je dobrý vodič, nepletu-li se :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat