Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kdoule píše:
Co?
Jako že se soudní znalec vyjádří k možnostem, jak to bylo možno realizovat, to jistě, k tomu samozřejmě ten znalec je. Nicméně pokud mu chybí celá část informací z místa činu (což se samozřejmě s jistotou uvidí až zítra, nicméně žalobce několikrát avizoval, že tato část skutečně je pro ČR vlastně nepoužitelná a přímé ohledání místa činu opravdu chybí) a vychází pouze z pitevního nálezu, tak je z mého pohledu nesmírně obtížné postavit na tom usvědčující posudek pro jednoho člověka - ve smyslu, že pouze on s určitostí byl možným pachatelem. Pro toto jsem zvědavá, co zazní, ráda bych se obávala zbytečně.
ne, to, že se veřejnosti nesděluje celý průběh vyšetřování - z taktických důvodů…
@vokishka píše:
@Kdoule Je zajímavý, že nějaké staré známé tam zvali, dokonce chce Kramný nějakého svého učitele nebo co, ale takové svědky nepozvou.
Zatím je teda omluvená ta delegátka, která tam byla jedna z prvních, tak aspoň ta snad v nějaké podobě zazní dodatečně. Ale už se mluvilo o té Polce, na kterou se doklepal a která zařídila celé to kolem odhalení plus mu poskytla azyl ve vlastním pokoji, je možný, že tohle fakt před soudem nebude ani čtené? Pořád doufám, že to aspoň přečtou, že s ní mluvili. ![]()
@Weru píše:
Ve vypovedi bylo, ze nejel ten kamarad s nim, jelikoz Kramny rekl, ze mu nevyhovuj eten termin na kterem byli domluveni.
To byl ten druhý svědek/kamarád - Vladimír. Kramný mu řekl, že Monice nedají ve stejný termín dovolenou. Ovšem destinaci vybrala Vladimírova manželka, Kramní pak jeli do stejného hotelu. Přitom Petr tvrdil, že dovolenou našla na netu Monika.
První svědek/kamarád, který mluvil o společné dovolené, byl Daniel. Že prý jí s Petrem vybírali od ledna. A s tím taky nejel, důvod se neprobíral.
https://www.youtube.com/watch?…
Ten je tak prolhanej, neuveritelny
@kadlina píše:
To byl ten druhý svědek/kamarád - Vladimír. Kramný mu řekl, že Monice nedají ve stejný termín dovolenou. Ovšem destinaci vybrala Vladimírova manželka, Kramní pak jeli do stejného hotelu. Přitom Petr tvrdil, že dovolenou našla na netu Monika.První svědek/kamarád, který mluvil o společné dovolené, byl Daniel. Že prý jí s Petrem vybírali od ledna. A s tím taky nejel, důvod se neprobíral.
Ahaaa, jojo vlastne.
To, ze rekl Monika a nakonec ji vybral nekdo jiny mi vubec nedoslo.
@januschka píše:
ne, to, že se veřejnosti nesděluje celý průběh vyšetřování - z taktických důvodů…
Aha - no to jistě ano
, já bych to řekla i tak, že průběh vyšetřování je z důvodu ovlivňování celého procesu tajný.
Nicméně o otravě to nepouštěli záměrně čeští kriminalisté, to šlo přece z Egypta, tam o otravě mluvili velmi sugestivně pro média a skloňovali to několik prvních dní pořád dokolečka, vztyčené ručky, atypicky výrazné skvrny, rozleptané žaludky. V ČR pak probíhaly spíš debaty ohledně toho, že těla nedorazila kompletní a že tím bylo celé posouzení vlastně znemožněné, v tom jsem celkem ráda, že tak úplně to skutečně nebylo, skoro by se mohlo i říct, že to bylo naopak…
@kadlina píše:
To byl ten druhý svědek/kamarád - Vladimír. Kramný mu řekl, že Monice nedají ve stejný termín dovolenou. Ovšem destinaci vybrala Vladimírova manželka, Kramní pak jeli do stejného hotelu. Přitom Petr tvrdil, že dovolenou našla na netu Monika.První svědek/kamarád, který mluvil o společné dovolené, byl Daniel. Že prý jí s Petrem vybírali od ledna. A s tím taky nejel, důvod se neprobíral.
Nj, tak ono to s výběrem dovolené ale není tak jednoznačné. Pokud třeba Monika trvala na Egyptě místo Slovenska, znamená to, že vybrala Egypt ona, nebo že to vybral kamarád, který jim předvybral či navrhl destinaci, jako vyzkoušené místo, kde třeba předtím byl? Spousta lidí dá na radu dobrých známých a orientuje se podle toho, kde byli spokojení, přesto tomu může předcházet rozhodnutí či tlak jednoho, že chce do konkrétní země třeba.
I pokud by někdo plánoval hnusný čin konkrétně v Egyptě, neměl by myslím velký problém přivést manželku na myšlenku prosazovat Egypt, třeba proti méně atraktivní destinaci bez moře (Slovensko). Tenhle druh drobné manipulace v manželství zvládá i hodně chlapů.
@Weru píše:
https://www.youtube.com/watch?…Ten je tak prolhanej, neuveritelny
Kdyz si clovek vypne zvuk a pusti jenom video tak kdyby jsi to pustila nekomu jinemu tak by Kramny mohl mluvit treba o tom jak sel vcera koupit rohliky.
Proste v tom ksichtu neni nic…
Oděrky jsou způsobeny vypovězením svalů po zásahu proudu, kdy tyto vznikají pádem těla na pevnou podložku. Lze připustit, že některé drobné známky na kůži mohou být proudovými známkami.
@Loki01 píše:
Kdyz si clovek vypne zvuk a pusti jenom video tak kdyby jsi to pustila nekomu jinemu tak by Kramny mohl mluvit treba o tom jak sel vcera koupit rohliky.
Proste v tom ksichtu neni nic…
Vubec nic. V ocich neni absolutni nic. Rika to jako by se to stalo sousedovi. ![]()
Tak tohle mi, prosim, nekdo vysvetlete? Jak by se klarce dostal do ust ten proud, drat? ![]()
Nyní, když vidím bezprostřední fotografie nemůžeme vyloučit, že vstup proudu byl přes sliznici dutiny ústní, což by takovéto zbarvení navinulé - červené způsobilo. Ve své praxi jsem takovéto případy viděl. Zpravidla, když obět vodič strčila nedopatřením do úst.
@Weru
jak asi? tohle mi dopoledne uniklo a klidně to může být vstup nebo výstup proudu - co na tom tak nechápeš??
![]()
@Tigy99 píše:
@Weru
jak asi? tohle mi dopoledne uniklo a klidně to může být vstup nebo výstup proudu - co na tom tak nechápeš??![]()
Myslis, ze to mohl byt vychod tedy? Ja to ctu na Popelkach, je tam to jednani podrobnejsi a na tohle jsem narazila.
nechapal ajsem jak je mozne, ze to nebylo zmineno jinde. Nevedela jsem, jestli muze jit o vystup nebo klidne i o dalsi vstup ![]()