Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15730
8.7.15 10:36
@JaneDoe píše:
Já pořád věřím že to neudělal :oops:

Jdeš mi do rány, zdá se mi, že lidé věřící v jeho nevinu tu už moc nejsou.
Jak si vysvětluješ jeho báchorky o zvracení a průjmech, máš nějaký nápad, proč nevinný staví na zcela lživém popisu situace? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 10:40
@Amalthea píše:
to víš no, jemu bylo nejhůř, tak vysílením usnul v koupelně a mezitím ty zvracející holky někdo zabil proudem :zed: já už se tomu musím smát, fakt, po včerejšku už by udělal nejlíp, kdyby držel hubu a otevřel ji až při přiznání, parchant jeden :cert:

Po tom co vidím a čtu, si myslím, že to dohraje do konce.. :zed: Jen doufám, že ho půjde strčit na pořádnou dobu za katr i bez přímých důkazů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5455
8.7.15 10:42

@Weru
Aha, díky za detail :kytka:. Já jsem to už pak vypustila a začala se zajímat zase až nastal soud, už mě nebavilo imrvére číst velký nadpis, že došlo ke zvratu a bylo to jen ohřátí stokrát vyvařené vody. Takže jsem některé detaily zapomněla. I když u tohoto smutného případu snad časem budu chtít na ty detaily znovu zapomenout.

Je mi i mdlo z toho, že v případě odsouzení bude držen v bezpečí, aby mu ostatní vězni neudělali bébí. A rodina, která přišla o dceru, vnučku, sestru, neteř, bude toho zkurve.ce živit, zatímco jejich drahé hnijí v hrobě. Pokud tu nebude vězení typu Bídníků, kdy 10-20 let v kamenolomu znamenalo v podstatě rozsudek smrti a pokud kdo pár let (třeba 5) přežil, vyšel jako šedivý, zlomený, podvyživený jedinec, jsem pro trest smrti. Buď to a nebo pořádné vězení. A ne, že trestanec vyjde vykrmený, růžovoučký, zdravím kypící. Taky bych zavedla sčítání trestů, takové to anglosaské právo, že byl někdo odsouzen třikrát na doživotí, nebo na 278 let, je sympatické. Nu, nebudu si po ránu zvyšovat tlak a adrenalin více než je nezbytně nutné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
8.7.15 10:43
@Kdoule píše:
Jdeš mi do rány, zdá se mi, že lidé věřící v jeho nevinu tu už moc nejsou.
Jak si vysvětluješ jeho báchorky o zvracení a průjmech, máš nějaký nápad, proč nevinný staví na zcela lživém popisu situace? :think:

nevím co skrývá, nebo co mu poradila jeho právnička… možná říká pravdu a po té podivné pitvě se to nezjistilo, já teda sleduju ten soud a zatím mě nic nepřesvědčilo tak abych řekla že to udělal, nebo abych ho dokonce odsoudila, být ta soudkyně.
je to hrozně těžké..
každopádně si nemyslím, že by ho lidi měli odsuzovat jen proto, že byl relativně v pohodě u těch rozhovorů ještě z hotelu atd, nikde není předepsáno jak se člověk bude v takové situaci chovat, někdo si to nepřipouští, někdo je dobrý herec..
ta teorie s el proudem až když všechno ostatní vyloučili mi taky přijde dost divná.
Myslíš, že tam jel už s tím, že ji chce zabít? A proč teda i Klárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 10:43
@Weru píše:
ja si ani nemyslim, ze mu ruply nervy.

Je to sileny, ale deje se to :,(.
Napr. ja byla ve skolce s holcickou, kterou otravila maminka. Jeji mama zjistila, ze ji otec podvadi a chce ji opustit. Tak dala spolikat prasky dcerkam i sobe, pustila plyn…Nasel je otec.

Proste se to deje. Kramny je chladny jako led, nejspis bud emit i poruchu osobnosti. Kdo vi :(.

Vem si, ze jedes na dovcu s chlapem, ketrej te sice stve, ale mas ho rada… a uz neodjedes…

Jo to máš asi pravdu, všechno to vypadá, že to měl chladně promyšlené dopředu..To je šílenost, jak to tak čtu, tak mě z toho mrazí, všechno od pitevních nálezů, znalců svědků..Jak říkáš jedeš na dovču, pár dní se bavíš a pak konec.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 10:44
@Apaji píše:
Holky, já už se v tom taky začínám ztrácet, ale mám pocit, že jsem někde v průběhu vyšetřování, jak případ sleduju zaznamenala, že Klárka a Monika byly po smrti mokré (mokré vlasy?)…Zkuste mě vyvést z omylu, možná jsem to popletla, ale pokud to tak bylo, nemělo by to u soudu být probráno? Pochybuju, že na nich na posteli vylil kýbl vody a jal se vraždit, tedy by to spíše ukazovalo na tu koupelnu. A pokud měla Klárka předpažené ruce, přičemž se patolog vyjádřil, že skvrny říkají, že ležela na břiše a byla otočena až po x hodinách, kdy se ho Kramný nebo Rejžková ptali jak by Klárka tedy mohla ležet na břiše, když měla předpažené ruce, tak na to patolog odpověděl, že mohla objímat nějaký předmět - nebo třeba mámu :?

Ty mokré vlasy byly zmíněné jen v souvislosti s fotkami, nevím teď, se kterými, jestli s těmi, co vytáhla Nova, nebo s těmi, které teď jsou ve spisu. Na fotkách prý bylo zřetelné, že mají mokré vlasy. Na břiše podle všeho ležely obě, neumím (nechci) si moc představit, jak malá přišla k těm vztyčeným ručkám, jestli měla vztyčené obě a postel byla široká. Jedna ruka mohla viset z postele, obě asi jen v případě, že by tedy ležela na mamince, obě na břiše. Když jsem si tohle představila, hned se mi navalilo z toho, jak Kramný komentoval egyptská info o nálezu těl na zemi, on tvrdil, že byly v posteli - tehdy říkal, že tam byla uzoučká ulička a že by jedině musely ležet jedna na druhé. No uf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:49
@Apaji píše:
@Weru
Aha, díky za detail :kytka:. Já jsem to už pak vypustila a začala se zajímat zase až nastal soud, už mě nebavilo imrvére číst velký nadpis, že došlo ke zvratu a bylo to jen ohřátí stokrát vyvařené vody. Takže jsem některé detaily zapomněla. I když u tohoto smutného případu snad časem budu chtít na ty detaily znovu zapomenout.Je mi i mdlo z toho, že v případě odsouzení bude držen v bezpečí, aby mu ostatní vězni neudělali bébí. A rodina, která přišla o dceru, vnučku, sestru, neteř, bude toho zkurve.ce živit, zatímco jejich drahé hnijí v hrobě. Pokud tu nebude vězení typu Bídníků, kdy 10-20 let v kamenolomu znamenalo v podstatě rozsudek smrti a pokud kdo pár let (třeba 5) přežil, vyšel jako šedivý, zlomený, podvyživený jedinec, jsem pro trest smrti. Buď to a nebo pořádné vězení. A ne, že trestanec vyjde vykrmený, růžovoučký, zdravím kypící. Taky bych zavedla sčítání trestů, takové to anglosaské právo, že byl někdo odsouzen třikrát na doživotí, nebo na 278 let, je sympatické. Nu, nebudu si po ránu zvyšovat tlak a adrenalin více než je nezbytně nutné.

Ja o tech vlasech cetla prave vcera. Vubec jsem to nikde nepostrehla az vcera.
Podle me je to hodne zasadni. Ale je mozne, ze o urcitych vecech zatim nemluvi a mluvit nemuzou.

Byla bych pro trest jak pises - dle angosaskeho prava. :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 10:52
@JaneDoe píše:
nevím co skrývá, nebo co mu poradila jeho právnička… možná říká pravdu a po té podivné pitvě se to nezjistilo, já teda sleduju ten soud a zatím mě nic nepřesvědčilo tak abych řekla že to udělal, nebo abych ho dokonce odsoudila, být ta soudkyně.
je to hrozně těžké..

Pitva ti přijde podivná? Myslíš tu českou? To musím říct, že mně z dostupného ne, navíc některé jednoznačné informace, které nejde vysvětlit mnohoznačně, poskytla - plná střeva běžné tuhé stolice, jícen nepodrážděný zvracením. Tohle se zjistilo jednoznačně, neměly průjem a nezvracely, jak by tedy ten jed působil, i kdyby byl skutečně nikým nezjištěný? On se drží báchorky o celodenní nevolnosti, dokonce s tím, že on zvracel po 5 min. a stupňovalo se to, tomu jeho stav vůbec neodpovídal… Já právě nedokážu na základě rozporů v jeho vysvětlení vidět jeho nevinu, proto mě zajímalo, jak se s tím vypořádává člověk, který stále jeho nevinu vidí jako možnou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:52
@roksy25 píše:
Jo to máš asi pravdu, všechno to vypadá, že to měl chladně promyšlené dopředu..To je šílenost, jak to tak čtu, tak mě z toho mrazí, všechno od pitevních nálezů, znalců svědků..Jak říkáš jedeš na dovču, pár dní se bavíš a pak konec.. :zed:

Ja si to fakt myslim. Ona rikala uz kamaradce pred odjezdem, z eji chce neco dulezityho rict, ze neco tusi.
Takze asi se s nim necitila uplne v pohode. Mozna ji rekl, ze jestli s erozvede, tak ji radeji zabije i s Klarkou. :nevim: Tezko rict, to uz jsou spekulace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 10:53

@Kdoule
když to shrnem tak co „nám“ znalec elektro řekl?? 8o 8o pouze to, že to šlo udělat, jak v pokoji tak vzhledem k absenci proudového chrániče i ve sprše a že na usmrcení stačí, aby dostatečně velký proud / cca 100mA a ten jistič a pojistky nevyhodí ani náhodou / působil pouhé 2 vteřiny :idea: :idea:

dost málo na to, co se od toho znalce čekalo :?

pokud se tohoto chytí obhájce a Kramný se nesesype, tak mu to neprokážou - na ty dvě vteřiny +- něco mohl vletět / samozřejmě jen teoreticky / do pokoje kdokoliv další :| :| :|

Příspěvek upraven 08.07.15 v 10:54

• Citovat
  • Upravit
46867
8.7.15 10:54

@JaneDoe 8o
Takze te nepresvedcili ani patologove a dalsi znalci, kteri maji nekolikaletou praxi? Kteri vyvratili jakoukoli moznost smrti nez el. proudem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.15 10:54
@JaneDoe píše:
Já pořád věřím že to neudělal :oops:

Za svůj názor se nestyď ;), i když je vás míň a míň. Spíš většina věří, že to proved. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46867
8.7.15 10:55

@Tigy99 myslis si, ze mohl rict vse ( znalec elektro )?
Sam Kramny pripustil a nekde zminoval, ze na pokoji krom nej nikdo nebyl, on sam opustil pokoj az po smrti holek ( dle pitvy ).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 10:55
@Terdul píše:
Nebo mají pořádný důkaz, který zatím tají. Už jen to, že mohl být vzat do vazby, není jen tak.

Tak on byl vzatý do vazby jako podezřelý, k tomu bohatě stačí, co už víme.
Jediný přeživší s nimi v pokoji, jeho verze průběhu dne se zcela liší od závěru pitvy - žádný průjem, žádné zvracení, žádná dehydratace, naopak posudek na úmrtí vlivem zásahu elektřinou cizím zaviněním. K tomu „detektor lži“ spíš v jeho neprospěch, četné rozpory v jeho vlastních vyjádřeních. To na zadržení coby podezřelého stačí, nicméně na obžalobu a odsouzení, jsem pořád v očekávání.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 10:59
@Tigy99 píše:
@Kdoule
když to shrnem tak co „nám“ znalec elektro řekl?? 8o 8o pouze to, že to šlo udělat, jak v pokoji tak vzhledem k absenci proudového chrániče i ve sprše a že na usmrcení stačí, aby dostatečně velký proud / cca 100mA a ten jistič a pojistky nevyhodí ani náhodou / působil pouhé 2 vteřiny :idea: :idea:

dost málo na to, co se od toho znalce čekalo :?

pokud se tohoto chytí obhájce a Kramný se nesesype, tak mu to neprokážou - na ty dvě vteřiny +- něco mohl vletět / samozřejmě jen teoreticky / do pokoje kdokoliv další :| :| :|

Příspěvek upraven 08.07.15 v 10:54

Výstižné shrnutí.
Přidala bych tedy, že včerejškem mu vyvrátili báchorky o celodenním strádání šíleným zvracením a průjmy, čehož on se drží. Tohle neukecá, to je vylhané od základu, k tomu silné podezření, že s těly bylo hnuto nejméně 10 hod. po smrti, tudíž teorie o tom, že zaspal na hoďku dvě a našel je, je mimo. Včetně toho, že zaspal ve sprše na méně než 10 hodin, někdo vstoupil do pokoje, provedl akci s proudem, on je pak našel… těch 10 hodin je poměrně nová karta ve hře.

Jsem napjatá na oponující znalecké posudky, kam se to může posunout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová