Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
8.7.15 11:02

@Weru
nejvíc na mně působí, že žaloba i soudkyně dle těch přepisů pomalu neví, o čem ten znalec mluvil - ale možná je to jen blbě přepsáno ty dotazy a odpovědi :nevim:

• Citovat
  • Upravit
2730
8.7.15 11:02
@Kdoule píše:
Výstižné shrnutí.
Přidala bych tedy, že včerejškem mu vyvrátili báchorky o celodenním strádání šíleným zvracením a průjmy, čehož on se drží. Tohle neukecá, to je vylhané od základu, k tomu silné podezření, že s těly bylo hnuto nejméně 10 hod. po smrti, tudíž teorie o tom, že zaspal na hoďku dvě a našel je, je mimo. Včetně toho, že zaspal ve sprše na méně než 10 hodin, někdo vstoupil do pokoje, provedl akci s proudem, on je pak našel… těch 10 hodin je poměrně nová karta ve hře.Jsem napjatá na oponující znalecké posudky, kam se to může posunout.

tak tomu já tleskám :potlesk: :potlesk: :potlesk: :potlesk: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2730
8.7.15 11:05
@Tigy99 píše:
@Weru
nejvíc na mně působí, že žaloba i soudkyně dle těch přepisů pomalu neví, o čem ten znalec mluvil - ale možná je to jen blbě přepsáno ty dotazy a odpovědi :nevim:

K tomu píší, že se zasmáli. Já se k tomu nějak nedokážu vyjádřit, páč tomu nerozumím. Ale některé věci jsou logické buď a nebo (koupelna nebo ložnice). A hlavně, někdo jim to udělal (kdo asi), to samo nebylo :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 11:06
@JaneDoe píše:
nevím co skrývá, nebo co mu poradila jeho právnička… možná říká pravdu a po té podivné pitvě se to nezjistilo, já teda sleduju ten soud a zatím mě nic nepřesvědčilo tak abych řekla že to udělal, nebo abych ho dokonce odsoudila, být ta soudkyně.
je to hrozně těžké..
každopádně si nemyslím, že by ho lidi měli odsuzovat jen proto, že byl relativně v pohodě u těch rozhovorů ještě z hotelu atd, nikde není předepsáno jak se člověk bude v takové situaci chovat, někdo si to nepřipouští, někdo je dobrý herec..
ta teorie s el proudem až když všechno ostatní vyloučili mi taky přijde dost divná.
Myslíš, že tam jel už s tím, že ji chce zabít? A proč teda i Klárku?

Proč Klárku, mohla to být náhoda a nebo doufal že spí, nespala, viděla ho a usmrtil jí taky :nevim: Vem si že popisuje, jak byli de facto celý den a téměř celou noc zavření, zatemnění, nekoupali se, nikam nešli, nemyslíš, že kdyby z té údajné přemíry zvracení a průjmů, natož pozvraceného ložního prádla, nemyslíš, že by to bylo poznat už při vstupu do místnosti a kdyby skutečně šlo o otravu a problémy zažívacího traktu, že by to při pitvě nalezli? Vždyť i Egypt vyloučil otravu a z nemocnice ho pouštěli s diagnózou, že zvracel ze ztráty rodiny…Prostě by našli alespoň minimální stopy, nebo při otravě z jídla, by byl otráven i někdo jiný..A co to manipulování s těly? Co lži o harmonické rodině? Prostě je moc lží najednou a kdyby byl nevinný a stalo se to náhodou, řekl by pravdu a nehrál by chladnou šou..Ano každý člověk reaguje jinak, ale pro mě prostě člověk, který se u soudu skoro až vysmívá justici a rozdává úsměvy kolem sebe, není nevinný..Nebo to, že pitchoviny si pamatuje dopodrobna, ale zásadní věci neví..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 11:07
@Tigy99 píše:
@Weru
nejvíc na mně působí, že žaloba i soudkyně dle těch přepisů pomalu neví, o čem ten znalec mluvil - ale možná je to jen blbě přepsáno ty dotazy a odpovědi :nevim:

Předpokládám, že přepisem se ztratila většina významu, jinak si to neumím vysvětlit.
K tomu tedy - soudkyně měla čas spis prostudovat, s posudky je detailně seznámená, přelíčení slouží hlavně k doobjasnění nejasností, případně tedy k rozporování atd. Takže snad i proto nám uniká ledacos, co soudkyni naopak je již jasné, neb mnohastránkové posudky měla možnost studovat důkladně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 11:09
@Terdul píše:
Nebo mají pořádný důkaz, který zatím tají. Už jen to, že mohl být vzat do vazby, není jen tak.

To je možné, pořád nezveřejnili ten detektor lži..Tam mohli být také zásádní rozlišnosti..Což vzat, ale že jim vždy povolili prodloužení..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
8.7.15 11:10

:mavam:
Ja ted tapu.. Napadla me jedna vec, nepsalo se nekde ze by brali vzorky toho nazvracenyho z pokoje? :think: slo by zjistit DNA od koho je, ne? Ze to bylo jeho az po cinu, ze se poblil z toho ze to udelal.. Ani o vysledcich z rozboru z jeho obleceni jsem nenasla ani zminku :think: :think: Nikde nepisi co bylo v jeho zaludku po vyplachu. Cim se dobrovolnenadopoval aby potvrdil ze jde o otravu a vic se v tom nestouralo :think: :think:
Ikdyz jeho tvrzeni ze Monika zvracela do diraveho kose se sackem uvnitr a pokazdy ho sla vymyt… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 11:12

@Kdoule
no jo, ale to že si to zvracení atd. na 99,9% vymyslel, ještě 100% neznamená, že to s tou elektrikou udělal on, a vzhledem k absenci proudových chráničů / nejpodstatnější zpráva dne / nelze ani v teoretické rovině vyloučit nešťastnou náhodu :think: :think:

třeba v podobě toho, že např. fén byl poškozen už od předchozích hostů 8o

tohle vše může obhajoba vytáhnout - já vím vše hodně nepravděpodobné, ale lze to 100% vyloučit???

• Citovat
  • Upravit
46867
8.7.15 11:14
@Tigy99 píše:
@Weru

Ja se v tom taky nevyznam, prave. Tam bylo asi nejzasadnejsi to, ze smrt byla nasilna a tento zpusob usmrceni by zvladl i laik.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16775
8.7.15 11:16

Jinak jsem dnesek pochopila tak, ze vchod u Moniky byl za krkem, vyvod u kostrce, to ji tam sprajcl k zadku drat aby ho nemusel drzet? To je neskutecny :zed: :zed:
Jinak k mokrym vlasum, je blbost aby mely na fotkach mokre vlasy, kdyz byla policie privolana az 10 hodin po smrti, pokud bylo v pokoji tech 27 stupnu, davno by jim uschly.. Pokud teda neni foceno Petrem po vrazde, to by pak mohlo byt a jedna svedkyne to i potvrdila, tudiz dalsi rozpor Petra? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
8.7.15 11:19
@Tigy99 píše:
@Kdoule
no jo, ale to že si to zvracení atd. na 99,9% vymyslel, ještě 100% neznamená, že to s tou elektrikou udělal on, a vzhledem k absenci proudových chráničů / nejpodstatnější zpráva dne / nelze ani v teoretické rovině vyloučit nešťastnou náhodu :think: :think:

tohle vše může obhajoba vytáhnout - já vím vše hodně nepravděpodobné, ale lze to 100% vyloučit???

Jasně, souhlasím, tohle není důkaz, že on to udělal tak, jak smrt nastala.
Jen bych tedy čekala, že nevinný vysvětlí, proč stvářel takové mohutné konstrukce o žaludečně střevních potížích, v opačném případě je to nepřímý doklad toho, že za tím mohl být on.
Poškozený fén právě předpokládám, že vyloučený byl - tam znalec snad tvrdil, že by došlo k vyhození okruhu, že nešťastnou náhodu vylučuje. Taky bych samozřejmě ráda slyšela (nebo ještě lépe četla, to už chci fakt moc, já vím) jeho přímé formulace v té věci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 11:21
@Tigy99 píše:
@Kdoule

Dobře, ale proč takové báchorky o celodenním průjmu? Proč to hned neřešil, neřekl manželka se např. fenovala a najednou dostala ránu? Normální člověk by to hned řešil a chtěl minimálně zničit hotel, protože díky jejich chybě přišel o rodinu :nevim: A hájil by se nehodou, možná i uvěřitelnou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9180
8.7.15 11:21

@misi11 mokré vlasy tam byly..mně schnou vlasy v tom vlhku taky dlouho :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 11:25
@amazon píše:
@misi11 mokré vlasy tam byly..mně schnou vlasy v tom vlhku taky dlouho :think:

Navíc, když si s mokrými vlasy lehneš na polštář, tak po celé noci je máš minimálně vlhké…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.7.15 11:25

Zkusme to vymyslet z té druhé strany.
Dejme tomu, že vše je tak, jak Kramný říká.
Jak se to dá vše vysvětlit?

Zatím vždycky vyvracíme jeho tvrzení.

Zvracení
Rozpor v době úmrtí
Nenáležité truchlení…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat