Neštěstí v Egyptě - co tomu říkáte?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Tigy99
8.7.15 11:28

@Kdoule
naposled - absence proudového chrániče znamená velmi snadno přijít k úrazu jakýmkoliv poškozeným spotřebičem ve sprše či koupelně a jistič nebo pojistky to nepoznaj :cert: :cert:

proto byly dřív povinný ty oranžový výstražný cedulky u zásuvky v koupelně, že se nesmí používat ani sahat na el. spotřebiče z vany nebo sprchy - z toho důvodu byl vymyšlen PROUDOVÝ CHRÁNIČ, který člověka ochrání před úrazem právě i v koupelně či sprše, který jinak hrozí i při jednopólovém dotyku. :idea: :idea:

• Citovat
  • Upravit
15730
8.7.15 11:29
@amazon píše:
@misi11 mokré vlasy tam byly..mně schnou vlasy v tom vlhku taky dlouho :think:

Navíc fotka nezachytí faktický stav mokro-sucho, jestli mi rozumíte, ta spíš zachytí, že vlasy zůstaly mokré, nesušené, neučesané, takto mohly i uschnout. Tohle je myslím zrovna bulvární informace (chci tím říct, že zazněla jen v bulváru, u soudu o tom zatím nikdo slovo nezapsal, pokud vím), takže pouštím druhým uchem ven…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 11:31
@roksy25 píše:
Dobře, ale proč takové báchorky o celodenním průjmu? Proč to hned neřešil, neřekl manželka se např. fenovala a najednou dostala ránu? Normální člověk by to hned řešil a chtěl minimálně zničit hotel, protože díky jejich chybě přišel o rodinu :nevim: A hájil by se nehodou, možná i uvěřitelnou..

:think: třeba že by si rychle uvědomil, že se mu to vlastně hodí do krámu?? :think:
hnusný já vím, ale taky to 100 % nevyloučíš

• Citovat
  • Upravit
15730
8.7.15 11:32
@Tigy99 píše:
@Kdoule
naposled - absence proudového chrániče znamená velmi snadno přijít k úrazu jakýmkoliv poškozeným spotřebičem ve sprše či koupelně a jistič nebo pojistky to nepoznaj :cert: :cert:proto byly dřív povinný ty oranžový výstražný cedulky u zásuvky v koupelně, že se nesmí používat ani sahat na el. spotřebiče z vany nebo sprchy - z toho důvodu byl vymyšlen PROUDOVÝ CHRÁNIČ, který člověka ochrání před úrazem právě i v koupelně či sprše, který jinak hrozí i při jednopólovém dotyku. :idea: :idea:

Jasně, já tomu rozumím, asi jsem se vyjádřila příliš v kontextu už dříve napsaného - já jsem nepochopila jasně, kde chybí ten proudový chránič, z vypovězeného a zapsaného se mi to jeví, že mluvil o pokoji, zatímco koupelnu naopak vypíchl jako nejvíce chráněnou rizikovou zónu a sám nehodu vyloučil, tudíž můj dojem z toho je, že popisuje stav, kdy koupelna je pod chráničem. Tohle jsem měla na mysli, když jsem psala, že mi dnešek přijde nesrozumitelný, v tomto jsou zapsaná znalcova tvrzení pro mě v rozporu. Buď tam nebyl chránič (v koupelně), nebo je vyloučena nehoda jakýmkoliv přístrojem, obojí dohromady mi nesecvakává.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 11:34
@Tigy99 píše:
@Kdoule
naposled - absence proudového chrániče znamená velmi snadno přijít k úrazu jakýmkoliv poškozeným spotřebičem ve sprše či koupelně a jistič nebo pojistky to nepoznaj :cert: :cert:proto byly dřív povinný ty oranžový výstražný cedulky u zásuvky v koupelně, že se nesmí používat ani sahat na el. spotřebiče z vany nebo sprchy - z toho důvodu byl vymyšlen PROUDOVÝ CHRÁNIČ, který člověka ochrání před úrazem právě i v koupelně či sprše, který jinak hrozí i při jednopólovém dotyku. :idea: :idea:

Kdyby to ale byla náhoda/úraz, tak předpokládám, že došlo k pádu, tudíž mnoho modřin, možná prasklá lebka, jiná zlomenina, zkroucenost? Jen hádám..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7210
8.7.15 11:34
@JaneDoe píše:
nevím co skrývá, nebo co mu poradila jeho právnička… možná říká pravdu a po té podivné pitvě se to nezjistilo, já teda sleduju ten soud a zatím mě nic nepřesvědčilo tak abych řekla že to udělal, nebo abych ho dokonce odsoudila, být ta soudkyně.
je to hrozně těžké..
každopádně si nemyslím, že by ho lidi měli odsuzovat jen proto, že byl relativně v pohodě u těch rozhovorů ještě z hotelu atd, nikde není předepsáno jak se člověk bude v takové situaci chovat, někdo si to nepřipouští, někdo je dobrý herec..
ta teorie s el proudem až když všechno ostatní vyloučili mi taky přijde dost divná.
Myslíš, že tam jel už s tím, že ji chce zabít? A proč teda i Klárku?

Díky za tento názor. :kytka: Já jsem taky pořád ještě jedna z těch, která nevěří v jeho vinu.

Ad Popelky.cz - včerejší odkaz. Přečetla jsem a nevěřila vlastním očím. Co je to, prokristapána, za server, se kterým navíc velmi čile komunikuje adv. Slámová? Autorka Michaela Kudláčková? Tak to je opravdu kvalitní zdroj informací! Ale možná stačilo, že si na to vyložila Tarot.

Příspěvek upraven 08.07.15 v 11:36

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5420
8.7.15 11:35
@Tigy99 píše: :think: třeba že by si rychle uvědomil, že se mu to vlastně hodí do krámu?? :think:

Jako že by byl tak chladný, že by mu bylo jedno, že i ta dcera zemřela? :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
8.7.15 11:36

Jako zajímalo ho jestli bude muset platit v letadle za 3 kufry když poletí sám???
No tak to je mazec 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15730
@Tigy99 píše: :think: třeba že by si rychle uvědomil, že se mu to vlastně hodí do krámu?? :think:

Jako že by těla položil na břicho (samy by takto velmi pravděpodobně obě nedopadly), pak by cca 10 hodin přemýšlel, jak situaci řešit, hlásit či tak něco, pak by se rozhodl řešit to historkou o vysilujících zažívacích potížích včetně sebe? Ty bláho, tohle si vůbec nedokážu představit - pokud by tedy šlo o nehodu.

Bereš tedy z dnešního vysoupení jako bernou minci, že nešťastná náhoda je vyloučená, nebo z nějakého důvodu nebereš tak docela? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17609
@Tigy99 píše:
@Kdoule
když to shrnem tak co „nám“ znalec elektro řekl?? 8o 8o pouze to, že to šlo udělat, jak v pokoji tak vzhledem k absenci proudového chrániče i ve sprše a že na usmrcení stačí, aby dostatečně velký proud / cca 100mA a ten jistič a pojistky nevyhodí ani náhodou / působil pouhé 2 vteřiny :idea: :idea:

dost málo na to, co se od toho znalce čekalo :?

pokud se tohoto chytí obhájce a Kramný se nesesype, tak mu to neprokážou - na ty dvě vteřiny +- něco mohl vletět / samozřejmě jen teoreticky / do pokoje kdokoliv další :| :| :|

Příspěvek upraven 08.07.15 v 10:54

Obhájkyně mi zatím příjde, že jde spíš proti němu. Dnes například dotaz, zda to šlo udělat nabíječkou na mobil nebo holícím strojkem a ejhle strojkem by to šlo. To by přece měl mít obhájce zjištěné, aby klientovi neškodil. Jsem na ten páteční posudek zvědavější víc a víc, jestli ho nakonec vůbec nepotopí :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 11:38

@Kdoule
psali, že podle fotodokumentace tam proudový chrániče nebyly / asi v rozvodnej skřínce / tak to chápu tak, že i koupelna byla pouze na jističi, kterej průchod proudu z fáze přes tělo do mokrý podlahy a pod. nevypne

• Citovat
  • Upravit
17609
8.7.15 11:43
@Kdoule píše:
Jako že by těla položil na břicho (samy by takto velmi pravděpodobně obě nedopadly), pak by cca 10 hodin přemýšlel, jak situaci řešit, hlásit či tak něco, pak by se rozhodl řešit to historkou o vysilujících zažívacích potížích včetně sebe? Ty bláho, tohle si vůbec nedokážu představit - pokud by tedy šlo o nehodu.Bereš tedy z dnešního vysoupení jako bernou minci, že nešťastná náhoda je vyloučená, nebo z nějakého důvodu nebereš tak docela? :think:

Plus vůbec nevolal doktora, byť jako laik (za kterého se stále prohlašuje) nemohl vědět, zda jsou mrtvé, nebo jen v bezvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tigy99
8.7.15 11:43

@roksy25
třeba

• Citovat
  • Upravit
5420
8.7.15 11:44
@Dovesilke píše:
Jako zajímalo ho jestli bude muset platit v letadle za 3 kufry když poletí sám???
No tak to je mazec 8o

A kufry dcery a menželky tam nechal s tím, že si je v hotelu mají rozebrat :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4604
8.7.15 11:45
@roksy25 píše:
A kufry dcery a menželky tam nechal s tím, že si je v hotelu mají rozebrat :poblion:

Aby za ně nemusel platit, je to hnus!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová