Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gába27 píše:
Díky za tento názor.Já jsem taky pořád ještě jedna z těch, která nevěří v jeho vinu.
Ad Popelky.cz - včerejší odkaz. Přečetla jsem a nevěřila vlastním očím. Co je to, prokristapána, za server, se kterým navíc velmi čile komunikuje adv. Slámová? Autorka Michaela Kudláčková? Tak to je opravdu kvalitní zdroj informací! Ale možná stačilo, že si na to vyložila Tarot.
Příspěvek upraven 08.07.15 v 11:36
JaneDoe neodpověděla, tak mi odpověz aspoň ty, jak se to tedy mohlo stát? Jak jsem psala, tak podle vystoupení jeho kamarádů i rodiny, vyjma jeho sestry, bych ho zfleku osvobodila. Bohužel jsou fakta - absence zvracení, průjmů, to, že s holkami ještě večer mluvil - která ho usvědčují ze lži. Musíš mít tedy důvod, proč mu věříš. Teorii, podle které je nevinný, která vysvětluje všechny ty rozpory.
@Gába27 píše:
Díky za tento názor.Já jsem taky pořád ještě jedna z těch, která nevěří v jeho vinu.
Ad Popelky.cz - včerejší odkaz. Přečetla jsem a nevěřila vlastním očím. Co je to, prokristapána, za server, se kterým navíc velmi čile komunikuje adv. Slámová? Autorka Michaela Kudláčková? Tak to je opravdu kvalitní zdroj informací! Ale možná stačilo, že si na to vyložila Tarot.
Příspěvek upraven 08.07.15 v 11:36
Já jsem tam kdysi četla několik dní těsně po jejich smrti, nějak v době, jak probíhaly pitvy, a můj dojem z toho je velmi rozporuplný, v mnoha směrech. Tarot mi na tom vadil snad nejmíň, nevím, jak to říct. Prostě pro objektivní info bych tam hledat znovu už nic nešla.
Gábo, a ty si myslíš o důvodu jeho zažívace-střevní historky na celý den co, jestli se můžu zeptat? Pro mě je zrovna tohle totiž velká překážka k tomu vidět ho jako nevinného pozůstalého. K tomu tedy smrt elektřinou vidím jako solidně podloženou, zda někým zaviněnou a kým, to už výrazně méně. Ale proboha musel by si všimnout, že je v pokoji s 10 hodin zemřelými lidmi?
Mi přijde, že už nic zásadního nepřijde
, ale třeba se pletu.
Pro mě stěžejní byly výslechy odborníků a z toho je patrno - žádné střevní potíže x zabití elektřinou, nehoda? x úmysl.
No, rejdím mezi bleskem, tn.cz, novinkami, popelkami
asi tak, ale víme, co se děje v zákulisí. Z klasických zpráv bysme se asi nic moc nedozvěděli.
@roksy25 píše:
A kufry dcery a menželky tam nechal s tím, že si je v hotelu mají rozebrat
To mu přece radila matinka, aby mu to holky nepřipomínalo, ne?
@kadlina píše:
Obhájkyně mi zatím příjde, že jde spíš proti němu. Dnes například dotaz, zda to šlo udělat nabíječkou na mobil nebo holícím strojkem a ejhle strojkem by to šlo. To by přece měl mít obhájce zjištěné, aby klientovi neškodil. Jsem na ten páteční posudek zvědavější víc a víc, jestli ho nakonec vůbec nepotopí
upřesnění, bylo to myšleno tak, že každá nabíječka na mobil má v tej krabičce co se dává k zásuvce zařízení, který snižuje napětí z 230v cca na 5v - takže z tý koncovky toho kabílku co strkáš do mobilu nikomu nic nehrozí a i ten kabílek neni na 230v dělanej,, ale kabel ke strojku by se dal lehce použít - nikoliv ten samotný strojek - opakuji se, ale spousta věcí tam zazněla z úst znalce jen na půl / možná takticky schválně
/
@Kdoule Víš, kde bydlím a prostě nevěřím tomu, že to udělal. Bohužel, zatím ani další výpovědi mě nepřesvědčily, abych uvěřila, že to udělal a myslím, že důkazů k odsouzení je zatím poměrně málo. Nicméně, vzhledem k tomu, že má soudkyni jakou má, odsouzený nejspíš bude.
@roksy25 píše:
A kufry dcery a menželky tam nechal s tím, že si je v hotelu mají rozebrat
To jako fakt? ![]()
@Tigy99 píše:
@Kdoule
psali, že podle fotodokumentace tam proudový chrániče nebyly / asi v rozvodnej skřínce / tak to chápu tak, že i koupelna byla pouze na jističi, kterej průchod proudu z fáze přes tělo do mokrý podlahy a pod. nevypne
Radši si to čtu znovu, co přesně řekl k tomu vyloučení nehody - on několikrát říká, že živá část drátu by se musela nastražit (a propojit s jinou vodivou částí koupelny) úmyslně, včetně toho fénu, kde říká, že by to někdo musel vytáhnout úmyslně. Upřímně nevím, proč nezazněl dotaz na poničený fén, proč se obhájkyně nezeptala, já bych se teda jako obhájkyně zeptala.
Máš pravdu, že větší část formulací naznačuje, že koupelna je pouze na jističi, ono je to fakt zmatené tím, jak zapisující nerozlišoval, kde jde zjevně o vysvětlení fungování elektřiny, jističů, proudové ochrany - a kde jde o vyjádření přímo k situaci, jak by to mělo být možné zde.
Nejsem právník, může obhájce vytáhnout poškozený fén, když se na toto znalce vůbec netáže a jinak to s ním neřeší? Možná to bude součástí oponentního posudku, uvidíme.
Už vzhledem k tomu jak se to táhne si myslím, že rozsudek bude složitý, znalci sice mají jasno, že je zabil el. proud, ale prostě zatím nevědí jak to Kramnému přímo přišít. Pokud se sám nepřizná. A dobrý advokát to ví, proto má možná Kramný důvod k úsměvu. Takový to na mne zatím dělá dojem..
@Kdoule píše:
Výstižné shrnutí.
Přidala bych tedy, že včerejškem mu vyvrátili báchorky o celodenním strádání šíleným zvracením a průjmy, čehož on se drží. Tohle neukecá, to je vylhané od základu, k tomu silné podezření, že s těly bylo hnuto nejméně 10 hod. po smrti, tudíž teorie o tom, že zaspal na hoďku dvě a našel je, je mimo. Včetně toho, že zaspal ve sprše na méně než 10 hodin, někdo vstoupil do pokoje, provedl akci s proudem, on je pak našel… těch 10 hodin je poměrně nová karta ve hře.Jsem napjatá na oponující znalecké posudky, kam se to může posunout.
Ted hodne laicka otazka.. U Klarky rekli, ze byla " svalová vlákna fragmentována, místy chaoticky uspořádána.". Dnes znalec na elektriku rekl, ze elektricky proud zpusobuje ztuhnuti svalu.. Takze si myslim ze budou napadat tech 10 hodin po smrti. Vcera rekli znalci ze je to 10 hodin, podle posmrtneho tuhnuti, ale elektrikou ztuhne telo hned, ne? ![]()
Nevím, ale advokátka je dobrá? Mi nepřijde nějak hvězdná. To soudkyně je drsná, ta si pořádek udělá.
@Tigy99 píše:
upřesnění, bylo to myšleno tak, že každá nabíječka na mobil má v tej krabičce co se dává k zásuvce zařízení, který snižuje napětí z 230v cca na 5v - takže z tý koncovky toho kabílku co strkáš do mobilu nikomu nic nehrozí a i ten kabílek neni na 230v dělanej,, ale kabel ke strojku by se dal lehce použít - nikoliv ten samotný strojek - opakuji se, ale spousta věcí tam zazněla z úst znalce jen na půl / možná takticky schválně/
Jasně, ale budu na to jako obhájce upozorňovat? Já bych tedy neupozorňovala, pokud bych ho nechtěla potopit ![]()
@Krasavicaa Jojo http://www.blesk.cz/…ektrinu.html#…
Příspěvek 11:21
@wuchinka
asi tak nějak - to že podmínky na pokoji i sprše umožňovaly vraždu el. proudem ještě 100% neříká, že to udělal on - tím spíš, když na to stačí se vším všudy cca 10 vteřin ![]()
a historku s otravou klidně nakonec řekne, že si ze strachu vymyslel nebo tak něco
![]()
pokud se nesesype, bude to oříšek teda
@Gába27 píše:
@Kdoule Víš, kde bydlím a prostě nevěřím tomu, že to udělal. Bohužel, zatím ani další výpovědi mě nepřesvědčily, abych uvěřila, že to udělal a myslím, že důkazů k odsouzení je zatím poměrně málo. Nicméně, vzhledem k tomu, že má soudkyni jakou má, odsouzený nejspíš bude.
Ale tak musíš mít tedy nějaký názor na to, jak se to stalo. Jak je možný tak zásadní rozpor s tím, co říká od začátku on a tím, co se doopravdy stalo - smrt proudem bez zvracení a průjmů.