Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Paradise píše:
@Amalthea tak v afektu bych ji uškrtila, proud mi přijde propracovaný, ale kdo ví.Prostě patřím k těm, co nevěří, že vraždil, takže těžká diskuze
A jak tobě se jeví fakt, že jeho popis situace je v přímém rozporu s objektivními závěry pitvy? Chápu tu těžkou představitelnost vraždy elektřinou, ono je to celkem vzácné a myslím, že každá vražda elektřinou by mně osobně připadala těžko představitelná. Na druhou stranu, pokud věříš v jeho nevinu, vidíš nějaký tobě pravděpodobnější scénář toho, kdo je tou elektřinou zabil, jak to udělal s Kramným stále v pokoji, jaký důvod by k takto složitému způsobu vraždy měl? Proč na to Kramný cca 10 hodin nepřišel?
Já jsem možnost jeho neviny asi definitivně vypustila tím údajem, že smrt nastala dříve o takto mnoho oproti jeho verzi. Neumím si vůbec představit, jak by si někdo tolik hodin nevšiml, že jeho nejbližší nežijí, když s nimi celý den sdílí malý prostor.
Taky si nedovedu představit, že by se mnou někdo nehybně ležel na pokoji a já ho ani nezkontrolovala, jestli je v pořádku. Deset až jedenáct hodin je opravdu moc.
@Kdoule tak za prvé jsem toho názoru, že za tím vším je mnohem víc než nám předkládají. Věřím tomu, že Kramný lže i když nevím z jakých příčin (strach, vydírání).Zabít je mohl kdokoliv, kdo měl přístup do hotelu. A Kramný v tom pokoji být vůbec nemusel.
Je to podobný případ jako Kájínek, obětní beránek. ![]()
@Paradise píše:
@Kdoule tak za prvé jsem toho názoru, že za tím vším je mnohem víc než nám předkládají. Věřím tomu, že Kramný lže i když nevím z jakých příčin (strach, vydírání).Zabít je mohl kdokoliv, kdo měl přístup do hotelu. A Kramný v tom pokoji být vůbec nemusel.Je to podobný případ jako Kájínek, obětní beránek.
A mas nejakou teorii? Co vic by v tom bylo? V cem byla Monika tak vyznamna, ze ji musel nekdo vrazdit?
Kajinka bych do toho moc netahala.
@Paradise píše:
@Kdoule tak za prvé jsem toho názoru, že za tím vším je mnohem víc než nám předkládají. Věřím tomu, že Kramný lže i když nevím z jakých příčin (strach, vydírání).Zabít je mohl kdokoliv, kdo měl přístup do hotelu. A Kramný v tom pokoji být vůbec nemusel.Je to podobný případ jako Kájínek, obětní beránek.
Díky za reakci.
K tomu mi trošku chybí argumenty. Běžná rodinka na úplně běžné dovolené, Kramný by tedy kromě délky času od smrti lhal ještě o tom, že s nimi v pokoji vůbec nebyl - tolik lží na obětního beránka moc nesedí. Za koho by bylo třeba ho obětovat - egyptská strana to odložila, neobvinila ho, mám asi hodně chabou fantazii. Promiň, tohle mi přijde mnohem víc konstruované, než vražda proudem nejbližším členem rodiny - protože viníkem brutálních činů nejbližších je statisticky nejčastěji blízká osoba. Zatímco toto má těch nepravděpodobných věcí ještě mnohem víc, z mého pohledu. ![]()
@Gába27 píše:
Ty totiž konstruujes takové absurdnosti, ze fakt začínám pochybovat, zda to myslíš vázne.
ale no tak… co je absurdního na tom, že si myslím, že je vrahem (tak jako asi 80% národa) a že to neudělal promyšleně ale v afektu??? Vše ostatní jsou jen holá fakta, kterým ty, nějak odmítáš uvěřit. Já vymýšlím absurdnosti, zatímco psát, že nevěříš ani těm znalcům, absurdní není ![]()
@Weru mám tu teorii, že Monika byla velmi hezká žena, která se ráda ukazovala, flirtovala a užívala si, to je v Egyptě nebezpečná kombinace.
Ale právě z tohoto důvodu jsem se nazvala hostem. Já nechci Vám brát Váš názor a já si zase nenechám vzít ten svůj.
@Kdoule píše:
Díky za reakci.
K tomu mi trošku chybí argumenty. Běžná rodinka na úplně běžné dovolené, Kramný by tedy kromě délky času od smrti lhal ještě o tom, že s nimi v pokoji vůbec nebyl - tolik lží na obětního beránka moc nesedí. Za koho by bylo třeba ho obětovat - egyptská strana to odložila, neobvinila ho, mám asi hodně chabou fantazii. Promiň, tohle mi přijde mnohem víc konstruované, než vražda proudem nejbližším členem rodiny - protože viníkem brutálních činů nejbližších je statisticky nejčastěji blízká osoba. Zatímco toto má těch nepravděpodobných věcí ještě mnohem víc, z mého pohledu.
Byl to totiž laser z kosmické lodi a NASA nutí naší policii to ututlat. Proto tento vykonstruovaný proces. To zní docela logicky.
@Paradise píše:
@Weru mám tu teorii, že Monika byla velmi hezká žena, která se ráda ukazovala, flirtovala a užívala si, to je v Egyptě nebezpečná kombinace.Ale právě z tohoto důvodu jsem se nazvala hostem. Já nechci Vám brát Váš názor a já si zase nenechám vzít ten svůj.
Ja ti ho neberu, me to zajima, co si mysli lidi, co si mysli, ze je nevinen.
A muzu se jeste zeptat? Pokud ho odsoudi a pujde do vezeni za dvojnasobnou vrazdu, bude sporad verit v jeho nevinu?
@Amalthea píše:
ale no tak… co je absurdního na tom, že si myslím, že je vrahem (tak jako asi 80% národa) a že to neudělal promyšleně ale v afektu??? Vše ostatní jsou jen holá fakta, kterým ty, nějak odmítáš uvěřit. Já vymýšlím absurdnosti, zatímco psát, že nevěříš ani těm znalcům, absurdní není
Zatím většina svědku vypověděla, ze byl klidný a vyrovnaný. Ale možná si tu svou skrytou agresivitu schovával do Egypta.
Však proč vraždit v ČR, kde za to hrozí maximalne doživotí, když muže vraždit v Egyptě, kde je za to trest smrti?
@Gába27 Pokud by prokazal, ze mu byla Monika neverna, tak by ho osvobodili.
@Bábrdl píše:
Já jsem psala, že to „ztuhnutí“, o kterém mluvil znalec, které nastane po zásahu elekřinou, je křeč.Mechanismus vzniku posmrtné ztuhlosti je mi známý.
To je super, ze to znáš ![]()
Podle mne slo tady spis o to jestli to muze kramny použit jako vysvětlení těch 10 hodin, ne o to ze rigor mortis je neco jineho, to je asi každému jasne.
Jak muze zásah elektrickým proudem ovlivnit nástup a tedy určeni dobu úmrtí.
@Gába27 píše:
LllkZatím většina svědku vypověděla, ze byl klidný a vyrovnaný. Ale možná si tu svou skrytou agresivitu schovával do Egypta.Však proč vraždit v ČR, kde za to hrozí maximalne doživotí, když muže vraždit v Egyptě, kde je za to trest smrti?
jj, klidný a vyrovnaný manžel, který neskutečně žárlil na svoji ženu, hlídal ji na každém kroku, namontoval jí kameru do auta, ona se ho bála, ale jinak to je a byl vlastně super kluk do nepohody, že? čteš, co se tobě hodí, ano, mnoho svědků z řad jeho kamarádů vypovídalo o jeho klidu a vyrovnanosti, ale dost svědků taky o něčem úplně jiném.
Hele, že ho znáš a věříš mu ti tady nikdo nebere, ale já mám taky svůj názor, tak mi ho, prosím, neber a nezesměšňuj. Tohle už je sama o sobě dost drsná diskuze a nemám nejmenší zájem se tu ještě hádat ![]()
Příspěvek upraven 08.07.15 v 23:53
Tak se ted dovidam, ze lhani Kramneho je z pravniho hlediska v poradku, pry ma na to pravo. Psala Klara ![]()