Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@marca46 Máme velký dům a obrovskou zahradu a ještě většího psa ( vlkodava), trochu megalomani, o tom svedci i pocet deti. Ale vekove jsou dost od sebe 21,19, 8 no a ty dvě v bříšku
Nejstarší už je na vysoké a domů jezdí jen občas. Takže vpodstatě mi holky budou spíš oporou a pomocí. První byla brzy, v necelých 18-ti a poslední budou v 39-ti. Od puberty do důchodu
Ale když ty děti jsou tak fajn ![]()
@lulje píše:
Laura…máme jich kolem sebe docela hodně. Jednu máme přes zeď a slyšíme denno denně, jak se vzteká a řve. Začínám být na holčičky s tímto jménem díky ní alergickáTrapas jak Brno - potkali jsme se na chodbě s jejími rodiči a já se ze zdvořilosti ptám: „Kde jste dneska nechali Larvu?“ Myslela jsem, že se hanbou propadnu.
![]()
![]()
![]()
já se smíchy po…
My mame doma Olivera, v okoli zadneho nemame, jmeno se mi libilo uz od zacatku, cchvilku mi trvalo premluvit manzela, ale ten nakonec pristoupil a se jmenem jsme spokojeni
ale do papiru pro matriku jsme ro psali az po porodu, kdyz byl maly na svete..
Olivera mají shodou okolností hned dva sousedi, ale jinak si myslím, že pořád patří k těm méně tradičním jménům ![]()
@Anonymní píše:
Můj muž má příjmení Shcherbey![]()
To je pak mazec s hláskováním
Já jsem to samozřejmě vyvdala a děti se s tím narodily
(Z pochopitelných důvodů raději anonymně
)
Tak zrovna mě se to vaše příjmení líbí, akorát bych si pro zjednodušení možná nechala vypustit to první h, teda jestli to jde.
A jaké je to národnosti?
Naše malé jsme dali jméno Darja. Také jsem ho moc nepotkávala
My mame doma Romea
Zijeme sice v cizine, ale zatim jsem ho tu neslysela…
Já to sice nemám, ani nikdy nedám, ale můj taťka je Severín
do vojenské knížky mu to ještě vytunili na Serafín ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, naše učitelka na střední, češka, se jmenovala křestním jménem Noemi, zajímavé, že to byla ženská okolo 50 let už tenkrát, v té době se u nás taková jména vůbec nedávala, tak to je taky zvláštní. Možná někdo z rodičů byl cizinec.. ![]()
@Helii píše:
Tak zrovna mě se to vaše příjmení líbí, akorát bych si pro zjednodušení možná nechala vypustit to první h, teda jestli to jde.A jaké je to národnosti?
To právě nejde, protože by se to pak četlo úplně jinak.
SH se čte jako Š, CH se čte jako Č. Národnost UA.
Moje mala je Talia, jsme v cizine, tak se nad jmenem nikdo nepozastavi, ale doma se me ptaji jesli je to podle toho auta ![]()
Oliver je nádherné jméno a pak se mi líbí hrozně Mikuláš ale manžel by to nepřekousnul, na holčičku se mi líbí Enii nebo Elizabeth a doma máme Terinku, ale prý se nehodí když jedno dítě má české jméno a druhé nějaké cizí
co myslíte holky? ![]()
Máme Charlotte Ella a když se nám teď povede chlapeček bude ti Mike Leon ![]()
@Dashiky píše:
Já strašně moc chtěla Magdalenku, ale povedl se nám Kryštof
také hezké jméno ![]()