Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
345
15.1.13 14:46

@marca46 Máme velký dům a obrovskou zahradu a ještě většího psa ( vlkodava), trochu megalomani, o tom svedci i pocet deti. Ale vekove jsou dost od sebe 21,19, 8 no a ty dvě v bříšku :lol: Nejstarší už je na vysoké a domů jezdí jen občas. Takže vpodstatě mi holky budou spíš oporou a pomocí. První byla brzy, v necelých 18-ti a poslední budou v 39-ti. Od puberty do důchodu :roll: Ale když ty děti jsou tak fajn :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.1.13 14:48
@lulje píše:
Laura…máme jich kolem sebe docela hodně. Jednu máme přes zeď a slyšíme denno denně, jak se vzteká a řve. Začínám být na holčičky s tímto jménem díky ní alergická :oops: Trapas jak Brno - potkali jsme se na chodbě s jejími rodiči a já se ze zdvořilosti ptám: „Kde jste dneska nechali Larvu?“ Myslela jsem, že se hanbou propadnu. :oops: :oops: :oops:

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
já se smíchy po…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7398
15.1.13 14:48

My mame doma Olivera, v okoli zadneho nemame, jmeno se mi libilo uz od zacatku, cchvilku mi trvalo premluvit manzela, ale ten nakonec pristoupil a se jmenem jsme spokojeni :D ale do papiru pro matriku jsme ro psali az po porodu, kdyz byl maly na svete..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.1.13 14:52

Olivera mají shodou okolností hned dva sousedi, ale jinak si myslím, že pořád patří k těm méně tradičním jménům :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.1.13 14:53
@Anonymní píše:
Můj muž má příjmení Shcherbey :zed: :zed: To je pak mazec s hláskováním :mrgreen: Já jsem to samozřejmě vyvdala a děti se s tím narodily :mrgreen: (Z pochopitelných důvodů raději anonymně ;) )

Tak zrovna mě se to vaše příjmení líbí, akorát bych si pro zjednodušení možná nechala vypustit to první h, teda jestli to jde. :nevim: A jaké je to národnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.13 14:54

Naše malé jsme dali jméno Darja. Také jsem ho moc nepotkávala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7626
15.1.13 14:57

My mame doma Romea :srdce: Zijeme sice v cizine, ale zatim jsem ho tu neslysela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
15.1.13 14:57

Já to sice nemám, ani nikdy nedám, ale můj taťka je Severín :jazyk: do vojenské knížky mu to ještě vytunili na Serafín ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1183
15.1.13 14:59

Ještě jsem si vzpomněla, naše učitelka na střední, češka, se jmenovala křestním jménem Noemi, zajímavé, že to byla ženská okolo 50 let už tenkrát, v té době se u nás taková jména vůbec nedávala, tak to je taky zvláštní. Možná někdo z rodičů byl cizinec.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.13 15:03
@Helii píše:
Tak zrovna mě se to vaše příjmení líbí, akorát bych si pro zjednodušení možná nechala vypustit to první h, teda jestli to jde. :nevim: A jaké je to národnosti?

To právě nejde, protože by se to pak četlo úplně jinak. :nevim: SH se čte jako Š, CH se čte jako Č. Národnost UA.

• Citovat
  • Upravit
2607
15.1.13 15:09

Moje mala je Talia, jsme v cizine, tak se nad jmenem nikdo nepozastavi, ale doma se me ptaji jesli je to podle toho auta :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.1.13 15:15

Oliver je nádherné jméno a pak se mi líbí hrozně Mikuláš ale manžel by to nepřekousnul, na holčičku se mi líbí Enii nebo Elizabeth a doma máme Terinku, ale prý se nehodí když jedno dítě má české jméno a druhé nějaké cizí :( co myslíte holky? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
426
15.1.13 15:23

Já strašně moc chtěla Magdalenku, ale povedl se nám Kryštof :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
15.1.13 15:28

Máme Charlotte Ella a když se nám teď povede chlapeček bude ti Mike Leon :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4099
15.1.13 15:34
@Dashiky píše:
Já strašně moc chtěla Magdalenku, ale povedl se nám Kryštof :)

také hezké jméno :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko