Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7569
22.8.13 22:11

@kitty77 tak to je pochopitelné…ale můj přítel je Čech s německým příjmením, ale jelikož náž syn v budoucnu bude komunikovat se svými cizojazyčnými kolegy (stejně jako můj přítel dnes), tak jsme volili jména bez diakritiky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.8.13 22:36

Tak já mám syna Vladimíra <3 a druhé o ktere se snazime bude Emma nebo Mikuláš :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.8.13 21:18

Mame mikulase neznam zadneho myslela jsem ze to bude vzacne jmeno nicméně v porodnici byli hned dalsi 2 :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
23.8.13 21:20

@aspagi Poslední dobou se s nimi roztrhl pytel i u nás. Hezké jméno!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.8.13 21:24

@Bisu dekuji puvodbe jsem chtela dat niklaus nebo nathaniel to ale neproslo :roll: a pritel chtel ignace :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.8.13 21:26

@Bisu a u nas se predevsim rozrthl pytel se jmeny oliver samuel a sebastian

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3763
23.8.13 21:27

Máme chlapečka jménem VICTOR

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
23.8.13 21:28

@aspagi To jsou tipická jména v Německu :think: Mně se podobná jména líbí(byla jsem nějakou dobu v Holandsku, takže jsem si na taková jména zvykla a nepřijdou mi zvláštní), ale žiju v ČR a máme hóódně české příjmení :roll: Ignáce mám kocoura :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
23.8.13 21:31

@Bisu tak s tim ignacem kocourem jsem se pobavila jojo vim ze samuel atd jsou nemecka jmena abych te ale dostala zase moje mama ma kocoura samuela jinak se mi libil jeste tobiáš nebo michael

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Sandra752
23.8.13 21:32

Mě se líbí Vincent a Oskárek…z holčičích Melinda, Belinda, Noélie :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6939
23.8.13 21:39

@aspagi Mně se líbí fůra jmen, ale když jsem vybírala dceři jméno, snažila jsem se představit si, jak by se s tím jménem žilo mně. Jsem křestním Renata a dost jsem se navysvětlovala, že nejsem Renááááááta :cert: Blbost, ale mě to rozčiluje :lol: Takže raději bez odchylek, i za cenu tuctovosti :think: (nevim, zda se mi to povedlo.. )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1674
23.8.13 21:50

@Sandra752

Belinda mi připomíná ty punčocháče :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.8.13 07:47

@Bisu no ja premyslela jestli se mikimu za to jmeno nevudou ve dkole smat vis jaky umej byt zly deti :roll: no ale renáta je pekne jmeno jo mam kamosku a ta se jmenuje kristina a nesnasi kdyz ji rikaji krystyno nebo tyno a jake jsi vybrala nakonec jmeno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
24.8.13 07:49
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
24.8.13 22:01

@aspagi Právě že děti to umí dát najevo :think: Mám Magdalenu. Myslela jsem, že je to normální jméno, ale ve finále zjišťuju, že mezi Natálkami, Nikolkami, Eliškami,.., je její jméno skoro netradiční. Jako to moje mezi Luckami, Katkami, Kristýnami. Každá doba má svá nej. Za našich babiček to byly Marie a Josefové(naše babička Klára je fakt rarita :lol: ), dneska vedou Matyášové a Natálky(aspoň v mém okolí)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze