Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
526
18.6.14 22:28

S těmi svátky to byla jen sranda :) :| Ja se v tech Ceskych nebo Cizich jmenech uz ani nevyznam.Je toho vseho strasne moc a vim ze kazdy ma svuj vkus na jmena :) Kdyz jsem zjistila ze budeme mit klucinu tak jsem hned vedela ze to bude s temi jmeny boj :( Jsem totiz vic naklonena k tem holcicim jmenum :| Me se na tu holcicku libi snad vsechny jmena :)Uplnymi favority byla Anička, Helča a Sofí…Jenomze to mi je ted prd platny :( Budu mit kloucka a nejsem schopna se rozhodnout :( Chudak malej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.6.14 23:14

Mne se pro kluka nejvic libi jmeno Teo.. :) ale ne Teodor, proste jen Teo.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35329
18.6.14 23:26
@natalka1999 píše:
Mne se pro kluka nejvic libi jmeno Teo.. :) ale ne Teodor, proste jen Teo.. ;-)

A libi se ti to i pro dospeleho chlapa? Vecne to kluk nebude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
19.6.14 00:05
@mroe píše:
A libi se ti to i pro dospeleho chlapa? Vecne to kluk nebude.

Je to hezke jmeno.Ale take mi zni moc hrave.Na dospelem si to vubec nemuzu predstavit. To sou mi veci :) Zajimavy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30408
19.6.14 07:08
@natalka1999 píše:
Mne se pro kluka nejvic libi jmeno Teo.. :) ale ne Teodor, proste jen Teo.. ;-)

Umíš si představit, že se například prezident republiky jmenuje Teo? Ne Teodor, ale jen Teo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.6.14 07:30

@hanka.br. Já ano, stejně jako mi přijde normální Tea/Thea místo Teodora. Stejně tak si umím představit na tomto postu svého syna, který má zkráceninu z Božidara :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20296
19.6.14 07:30

Myslím, že pokud by se měla řešit hlava státu, jméno bude to poslední co se bude řešit… ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
526
19.6.14 08:21
@hanka.br. píše:
Umíš si představit, že se například prezident republiky jmenuje Teo? Ne Teodor, ale jen Teo?

Já myslím že @natalka1999 jen napsala jaké se jí líbí klučičí jméno :) Předtím jsem psala o tom že si moc nevím rady se jmény, ale tak zas to nemusíš hnát do extrému :nevim: Prezident se může jmenovat ledajak a vůbec proč dáváš příklad prezident…Chudák holka jen napsala svůj názor. Mě je po prezidentovým jménu prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13714
19.6.14 11:39

@martinka242 Klid :), jaký chudák holka, někdo si třeba jen myslí, že zkrácené varianty jsou možná ještě zvláštnější než originální jména za každou cenu.

Myslím, že by bylo prospěšné, kdyby se každá hormony poblázněná nastávající matka zamyslela nad tím, jak se tomu dítěti bude žít. Že se jménem prožije naprostou většinu svého života v dospělém věku.

Však i ten Teo se může v klidu jmenovat Theodor. Může si říkat Teo, můžou mu všichni říkat Teo, a na ceduli do prezidentské kanceláře může mít napsáno Theodor. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
19.6.14 12:34

@hanka.br. A proč ne? :roll: Stejně, jako si dovedu představit, že se jmenuje třeba Ivo (ne Ivan).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19.6.14 14:49
@hanka.br. píše:
Umíš si představit, že se například prezident republiky jmenuje Teo? Ne Teodor, ale jen Teo?

Určitě lepší než Karel, Josef nebo Jaroslav.. ;-) já mám ségru Lily a taky nám hodně lidí říkalo, jak bude vypadat v padesáti.. ale prostě když se nám to líbí tak nevim proč ne.. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
909
19.6.14 14:51

Kdyz muze byt premierem Mirek, tak proc ne prezident Theo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
19.6.14 14:54
@magistra K píše:
Kdyz muze byt premierem Mirek, tak proc ne prezident Theo…

Máš recht! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6939
19.6.14 23:27

@Kelsey Nic ti prece nepodsouvam, jen vyjadruju svuj nazor nad kombinaci ceskeho prijmeni a prevzatych jmen. Je to diskuze, ty takove byvaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
720
11.7.14 00:49
@natalka1999 píše:
Určitě lepší než Karel, Josef nebo Jaroslav.. ;-) já mám ségru Lily a taky nám hodně lidí říkalo, jak bude vypadat v padesáti.. ale prostě když se nám to líbí tak nevim proč ne.. ;-)

Mám dceru Lilianu. Taky jsem chtěla dát jenom Lily. Potom jsem si uvědomila, že jí jednou bude 50let, 60 let… Může být třeba právnička. A Lily by nebylo zrovna reprezentativní. To je po 25. roku spíš pro holku do nějakýho strip klubu. :lol:
Jinak kluk je Jonáš, moc se mi to líbí i po 7 letech. Pro kluka jsem měla moc jmen, pro holčičku to bylo horší. Jony by se mohl jmenovat: Timon, Alex, Benedikt, Damien, Eliot…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze