Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já mám Isabelu
- je ze svého jména nadšená, což jsem moc ráda, protože já svoje jméno od mala nesnáším..
Druhé ještě nemáme vymyšlené, ale určitě nebude nějaké tuctové, jako Terezka nebo Eliška- protože to je pak ve školce masakr, jak je odlišit, kluci jsou teď zase samí Matýskové v různých podobách, to tak určitě nedáme, nic s háčkama a čárkama, prostě zase nějaké mezinárodní, ne moc časté jméno ![]()
@Nik77 ![]()
museli jsme neco mezinarodniho, tak jsem chtela Mia…ale manzel chtel, aby se to hodilo i u nich, takze se tam pridalo to Y…Miya. Je to japonske jmeno, znamena chram.
Netradiční jméno nemusí být jen jméno cizí - třeba moc hezké a v dnešní době netradiční mi přijde Mikuláš (i když poslední dobou jich také přibývá) ![]()
@Nik77 Denda jí neříkáme, to jsem nikdy ani neslyšela.
@boball jj, netradiční jména to nejsou, ale jsou krásná ![]()
@Dino Ono je to docela ohebné jméno, to se mi na něm líbí. Jí se ale nikdy moc nelíbilo, no to už tak bývá.
To my máme česká jména - Marek a chceme Terezku…ale joooo, proč ne
, máma je učitelka a říkala, že teď už netradiční jména nejsou vůbec mimo, naopak jich má spousty dětí ![]()
Ahoj tak já sice netradiční jména nemám, máme Toníčka a Kačenku. Ale moje spolužačka má dvojčata kluka a holku a jmenují se Fridolín a Jenovéfa ![]()
My mame tadease a az bede druhy tak bude linda nebo karolina a kluk samuel nebo simon… Nad s hacek u simona
@Verluka píše:
Ahoj tak já sice netradiční jména nemám, máme Toníčka a Kačenku. Ale moje spolužačka má dvojčata kluka a holku a jmenují se Fridolín a Jenovéfa
Libi se mi teda i sofie tak jeste budu pak vahat…ntadease jsem si u pritele prosadila
. Ale libi se mu to taky… ![]()
@veronikaprazakova píše:
![]()
![]()
Doufam ze se nikdo nebude zlobit, ale chudaci deti…
@Verluka píše:
Ahoj tak já sice netradiční jména nemám, máme Toníčka a Kačenku. Ale moje spolužačka má dvojčata kluka a holku a jmenují se Fridolín a Jenovéfa
Doufam, ze se nikdo nebude zlobit, ale chudaci deti… Myslim ty tvy spoluzacky deti