Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13672
11.7.14 12:15

Já mám Isabelu :mrgreen: - je ze svého jména nadšená, což jsem moc ráda, protože já svoje jméno od mala nesnáším..

Druhé ještě nemáme vymyšlené, ale určitě nebude nějaké tuctové, jako Terezka nebo Eliška- protože to je pak ve školce masakr, jak je odlišit, kluci jsou teď zase samí Matýskové v různých podobách, to tak určitě nedáme, nic s háčkama a čárkama, prostě zase nějaké mezinárodní, ne moc časté jméno :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
223
11.7.14 12:18

@Nik77 :)
museli jsme neco mezinarodniho, tak jsem chtela Mia…ale manzel chtel, aby se to hodilo i u nich, takze se tam pridalo to Y…Miya. Je to japonske jmeno, znamena chram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
11.7.14 12:28

Netradiční jméno nemusí být jen jméno cizí - třeba moc hezké a v dnešní době netradiční mi přijde Mikuláš (i když poslední dobou jich také přibývá) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
11.7.14 12:30

@Nik77 Denda jí neříkáme, to jsem nikdy ani neslyšela.
@boball jj, netradiční jména to nejsou, ale jsou krásná :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
11.7.14 12:33

@Dino Já jí říkám Denda furt:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18079
11.7.14 12:35

@boball já jí říkám Denis, Denisko, Deni, Deninko, Deňulo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15097
11.7.14 12:43

@Dino Ono je to docela ohebné jméno, to se mi na něm líbí. Jí se ale nikdy moc nelíbilo, no to už tak bývá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
olikovka
11.7.14 12:45

To my máme česká jména - Marek a chceme Terezku…ale joooo, proč ne :-), máma je učitelka a říkala, že teď už netradiční jména nejsou vůbec mimo, naopak jich má spousty dětí :-)

• Citovat
  • Upravit
11.7.14 12:48

Jasny moje kamaradka ma tobiase, bereniku a bibianu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1707
11.7.14 12:50

Ahoj tak já sice netradiční jména nemám, máme Toníčka a Kačenku. Ale moje spolužačka má dvojčata kluka a holku a jmenují se Fridolín a Jenovéfa :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 12:50

My mame tadease a az bede druhy tak bude linda nebo karolina a kluk samuel nebo simon… Nad s hacek u simona

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 12:52
@Verluka píše:
Ahoj tak já sice netradiční jména nemám, máme Toníčka a Kačenku. Ale moje spolužačka má dvojčata kluka a holku a jmenují se Fridolín a Jenovéfa :)
8o :roll: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 12:54

Libi se mi teda i sofie tak jeste budu pak vahat…ntadease jsem si u pritele prosadila :-). Ale libi se mu to taky… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 12:55
@veronikaprazakova píše:
8o :roll: :mrgreen:

Doufam ze se nikdo nebude zlobit, ale chudaci deti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.7.14 12:57
@Verluka píše:
Ahoj tak já sice netradiční jména nemám, máme Toníčka a Kačenku. Ale moje spolužačka má dvojčata kluka a holku a jmenují se Fridolín a Jenovéfa :)

Doufam, ze se nikdo nebude zlobit, ale chudaci deti… Myslim ty tvy spoluzacky deti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí

Petr, Ida a miminko

• (3.7) + 3 recenze