Netradiční jméno - jaké jste dali vašemu mimču?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
721
15.1.16 14:18
@A-nonym94 píše:
@neila To když jsem byla malá, jsem si říkala, že budu mít dvojčata Jennifer (Jenny) a Jessicu (Jessy) :D Taky mě to přešlo :D Jinak mě se hrozně líbí Angelika.. ale jak jí pak budeme říkat? Nijak :D Takže nic..

Jednu Angeliku znám a říkají jí „En(d)ží“ Jde to blbě napsat :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16209
15.1.16 14:27
@Bábrdl píše:
Ježiš, tak se hned nerozčiluj.
Proč se hned durdíš, když ti napíše někdo něco, co nevíš? :nevim:Já kdybych chtěla dát jméno, které bude v generaci toho dítěte originální, volila bych třeba Lenka.

Já bych před to ještě přidala, a dala Helenka. Do třídy se mnou chodily dvě, a teď mi teta (učitelka v MŠ) říkala, že Helenka už se u nich neobjevila hodně dlouho. Přitom je to i mezinárodní krásné jméno. Zato Sofie, Emičky, Nelinky, ty frčí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 14:54

@marketa0211 Jo takhle, já myslela, že jsou to dvě děti… :D Já jsem měla spolužačku na škole a ta se jmenovala Anna-Marie a říkalo se jí AMy… Taky pěkné :) Mě se právě líbí jméno Laura, ale nelíbí se mi ty zkratky jako právě Lalinka.. tak jsme říkali panenkám jako malí „laliny“ :D Ale ono je to o zvyku :)

@Chaarlynecka Tak zase jak si to okolí naučíte, tak tomu dítěti budou říkat, to je dobře :) No to se mi nějak zalíbilo teď ten Lio :D :) a Lionel taky není špatný, jako na podpis nebo takhle…

@dortiky.ostrava To se mi moc líbí, ale Teouška má kamarádka morče, takže tak :D

@Bábrdl No jedna je dospělá už a druhá chodí do třetí třídy :)

@ivcii Tak to je možná je tady u nás ve Slezku tak rozmnožené :D Je to možné.. každopádně Sofinek je taky hodně a pořád o tom uvažuju, takže proč ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15225
15.1.16 14:55
@lemanka píše:
Jindřich. Nebo Bedřich. Kornelius Koblížek? To mi přijde jako jméno z Harryho Pottera. Co Pius? Kudrlinka a nemá tři slabiky. A holku Sylvičku.
:mrgreen: Jen u Pia nevidím tu kudrlinku. :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 14:58

@Junkyska Izabel… krásné, vznešené.. to se mi taky moc líbí, ale to by u přítele neprošlo asi :D My jsme chtěli strašně Valentýnku a Leontýnku.. a obě jména mají teď sousedi ve vesnici.. :roll: Jinak přítel si pořád prosazuje nudou Terezku :D

@Krapina No právě.. jak se potom chudák bude podepisovat ve škole nebo tak, když bude Endží…

@zrcadlo Ti se mi taky moc líbí nebo Hedvika.. taky krásné, ale takové jména neprojdou u přítele :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1744
15.1.16 15:01

@A-nonym94

U nás to byla jediná volba :* je nádherné…ale jsi jedna z mála komu se líbí… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.1.16 15:19

Jo, já vím, že s příjmením zní ten Kornelius hrozně :-( Proto vymýšlím, co jiného.. Pius, to se mi zdá že by se mu děti smáli víc, než Korneliovi.. A ani jsem se s tím v Čechách nesetkala.. Kornelius je právě aspoň v tom Potterovi a co jsem koukala na nějaké ty stránky o jménech, tak v ČR jsou Korneliové dva :-) Ale asi to teda bude Jindřich, to je aspoň vznešené, královské jméno, nebo snad přijde ještě nějaká múza.. Děkuju všem za názory, aspoň u těch holek se vytvořil nějaký pořadník :-D

• Citovat
  • Upravit
555
15.1.16 16:16

Scarletr se mi k prijmeni libi :-) jibak co se týká netradicnich jmen, tak hodim par tipu z rodiny - ja jsem Tamara, dal mame Bereniku ( :srdce: ), Lauru, Ninu a Timeu.
Osobne by se mi pro kluka libil napriklad ten Jindrich, Ondrej, obecne nejake tvrdé, bez kudrlinek, aby to nepusobilo tak sladce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
15.1.16 16:16
@zrcadlo píše:
Já bych před to ještě přidala, a dala Helenka. Do třídy se mnou chodily dvě, a teď mi teta (učitelka v MŠ) říkala, že Helenka už se u nich neobjevila hodně dlouho. Přitom je to i mezinárodní krásné jméno. Zato Sofie, Emičky, Nelinky, ty frčí.

To je ale normální. :lol: Jména přicházejí ve vlnách tak, aby se nedávala ůstejná jako mají všichni", ale všichni je mají v generaci rodičů, ne dětí. Tak je to, co svět světem stojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
15.1.16 18:15

@Chaarlynecka Hlavně, že se líbí Vám.. na tom záleží :hug:

@tamikuc Mmm Berenika taky pěkné… teď mě napadlo, že se mě ještě hodně líbí Rebeka nebo Anabell…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.16 19:16
@Anonymní píše:
Jo, já vím, že s příjmením zní ten Kornelius hrozně :-( Proto vymýšlím, co jiného.. Pius, to se mi zdá že by se mu děti smáli víc, než Korneliovi.. A ani jsem se s tím v Čechách nesetkala.. Kornelius je právě aspoň v tom Potterovi a co jsem koukala na nějaké ty stránky o jménech, tak v ČR jsou Korneliové dva :-) Ale asi to teda bude Jindřich, to je aspoň vznešené, královské jméno, nebo snad přijde ještě nějaká múza.. Děkuju všem za názory, aspoň u těch holek se vytvořil nějaký pořadník :-D

Jindřich je moc hezké. I ta Scarlet se mi k příjmení líbí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
15.1.16 19:16
@A-nonym94 píše:
@Chaarlynecka Hlavně, že se líbí Vám.. na tom záleží :hug:@tamikuc Mmm Berenika taky pěkné… teď mě napadlo, že se mě ještě hodně líbí Rebeka nebo Anabell…

Mě se líbí Ráchel, Ester.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7022
15.1.16 19:18

@tamikuc Tamara :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
555
16.1.16 08:28
@mater píše:
@tamikuc Tamara :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

No ja jsem se svym jmenem maximalne spokojena :-) kdybych se tak nejmenovala ja, tak se tak jmenuje moje dite :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5924
16.1.16 10:47

Tamara se mi taky libi, ale okoli ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie