Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
@A-nonym94 píše:
@neila To když jsem byla malá, jsem si říkala, že budu mít dvojčata Jennifer (Jenny) a Jessicu (Jessy)Taky mě to přešlo
Jinak mě se hrozně líbí Angelika.. ale jak jí pak budeme říkat? Nijak
Takže nic..
Jednu Angeliku znám a říkají jí „En(d)ží“ Jde to blbě napsat
@Bábrdl píše:
Ježiš, tak se hned nerozčiluj.
Proč se hned durdíš, když ti napíše někdo něco, co nevíš?Já kdybych chtěla dát jméno, které bude v generaci toho dítěte originální, volila bych třeba Lenka.
Já bych před to ještě přidala, a dala Helenka. Do třídy se mnou chodily dvě, a teď mi teta (učitelka v MŠ) říkala, že Helenka už se u nich neobjevila hodně dlouho. Přitom je to i mezinárodní krásné jméno. Zato Sofie, Emičky, Nelinky, ty frčí.
@marketa0211 Jo takhle, já myslela, že jsou to dvě děti…
Já jsem měla spolužačku na škole a ta se jmenovala Anna-Marie a říkalo se jí AMy… Taky pěkné
Mě se právě líbí jméno Laura, ale nelíbí se mi ty zkratky jako právě Lalinka.. tak jsme říkali panenkám jako malí „laliny“
Ale ono je to o zvyku ![]()
@Chaarlynecka Tak zase jak si to okolí naučíte, tak tomu dítěti budou říkat, to je dobře
No to se mi nějak zalíbilo teď ten Lio
a Lionel taky není špatný, jako na podpis nebo takhle…
@dortiky.ostrava To se mi moc líbí, ale Teouška má kamarádka morče, takže tak ![]()
@Bábrdl No jedna je dospělá už a druhá chodí do třetí třídy ![]()
@ivcii Tak to je možná je tady u nás ve Slezku tak rozmnožené
Je to možné.. každopádně Sofinek je taky hodně a pořád o tom uvažuju, takže proč ne ![]()
@lemanka píše:
Jindřich. Nebo Bedřich. Kornelius Koblížek? To mi přijde jako jméno z Harryho Pottera. Co Pius? Kudrlinka a nemá tři slabiky. A holku Sylvičku.
@Junkyska Izabel… krásné, vznešené.. to se mi taky moc líbí, ale to by u přítele neprošlo asi
My jsme chtěli strašně Valentýnku a Leontýnku.. a obě jména mají teď sousedi ve vesnici..
Jinak přítel si pořád prosazuje nudou Terezku ![]()
@Krapina No právě.. jak se potom chudák bude podepisovat ve škole nebo tak, když bude Endží…
@zrcadlo Ti se mi taky moc líbí nebo Hedvika.. taky krásné, ale takové jména neprojdou u přítele ![]()
U nás to byla jediná volba
je nádherné…ale jsi jedna z mála komu se líbí… ![]()
Jo, já vím, že s příjmením zní ten Kornelius hrozně
Proto vymýšlím, co jiného.. Pius, to se mi zdá že by se mu děti smáli víc, než Korneliovi.. A ani jsem se s tím v Čechách nesetkala.. Kornelius je právě aspoň v tom Potterovi a co jsem koukala na nějaké ty stránky o jménech, tak v ČR jsou Korneliové dva
Ale asi to teda bude Jindřich, to je aspoň vznešené, královské jméno, nebo snad přijde ještě nějaká múza.. Děkuju všem za názory, aspoň u těch holek se vytvořil nějaký pořadník ![]()
Scarletr se mi k prijmeni libi
jibak co se týká netradicnich jmen, tak hodim par tipu z rodiny - ja jsem Tamara, dal mame Bereniku (
), Lauru, Ninu a Timeu.
Osobne by se mi pro kluka libil napriklad ten Jindrich, Ondrej, obecne nejake tvrdé, bez kudrlinek, aby to nepusobilo tak sladce
@zrcadlo píše:
Já bych před to ještě přidala, a dala Helenka. Do třídy se mnou chodily dvě, a teď mi teta (učitelka v MŠ) říkala, že Helenka už se u nich neobjevila hodně dlouho. Přitom je to i mezinárodní krásné jméno. Zato Sofie, Emičky, Nelinky, ty frčí.
To je ale normální.
Jména přicházejí ve vlnách tak, aby se nedávala ůstejná jako mají všichni", ale všichni je mají v generaci rodičů, ne dětí. Tak je to, co svět světem stojí.
@Chaarlynecka Hlavně, že se líbí Vám.. na tom záleží ![]()
@tamikuc Mmm Berenika taky pěkné… teď mě napadlo, že se mě ještě hodně líbí Rebeka nebo Anabell…
@Anonymní píše:
Jo, já vím, že s příjmením zní ten Kornelius hrozněProto vymýšlím, co jiného.. Pius, to se mi zdá že by se mu děti smáli víc, než Korneliovi.. A ani jsem se s tím v Čechách nesetkala.. Kornelius je právě aspoň v tom Potterovi a co jsem koukala na nějaké ty stránky o jménech, tak v ČR jsou Korneliové dva
Ale asi to teda bude Jindřich, to je aspoň vznešené, královské jméno, nebo snad přijde ještě nějaká múza.. Děkuju všem za názory, aspoň u těch holek se vytvořil nějaký pořadník
Jindřich je moc hezké. I ta Scarlet se mi k příjmení líbí.
@A-nonym94 píše:
@Chaarlynecka Hlavně, že se líbí Vám.. na tom záleží@tamikuc Mmm Berenika taky pěkné… teď mě napadlo, že se mě ještě hodně líbí Rebeka nebo Anabell…
Mě se líbí Ráchel, Ester.
@mater píše:
@tamikuc Tamara![]()
![]()
![]()
No ja jsem se svym jmenem maximalne spokojena
kdybych se tak nejmenovala ja, tak se tak jmenuje moje dite ![]()