Neurologické vyšetření u 3letého dítěte
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Na neurologii byl pohovor se mnou, anamneza a proc jsme přišli. Pak se na pár věcí ptala syna, vyzkoušela reflexy, chtěla vidět, jak chodí, zkoušela něco s rukama.. a pak byl na EEG. Foniatrie nás teprve čeká, to neporadím.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Midaku dobře moc
děkuji
Na foniatrii jdeme v pátek 9.30 mockrát děkuji . Někde jsem četla že se dělá i magneticka
rezonance snad nebude třeba, na neurologii
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Jak píše paní výše, hlavně pohovor, zkoukne ho celkově, vyšetří. Pak následuje vetšinou eeg, magnetická resonance určitě taky, ale dle mě je to jedna z posledních možností. Nám jí napsala dr až po 2 letech pozorování a eeg skrz bolesti hlavy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
Na foniatrii také anamnéza, zkoukne všechny otvory na hlavě ,na audio je asi ještě malý, náš opakoval
slovíčka, která dr říkala z několika metrů. ale jelikož váš nemluví
…možná bude ukazovat obrázky, zda ví a
slyší. Malý,3 roky, ted mel první audio v tý kukani uzpůsobené pro
děti. Z mikrofonu šeptem říkal člověk slovíčka a on ukazoval
obrázky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Danulinka16 dobře v žádané je napsáno retardace mluvy a opožděný vývoj řeči že opakuje zvuky zvířátek a to jen pár, ať paní doktorka zkontroluje hlasivky
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Danulinka16 dobrý
den, v pátek jsme byli na foniatrii se synem paní doktorka moc hodná milá
syn sní spolupracoval ale bylo vidět že neví nerozumí sluch má
v pořádku,
Závěr vývojová dysfázie s receptivni složkou. Ještě máme před sebou
další vyšetření děkuji všem
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
@Anonymní píše:
@Danulinka16 dobrý den, v pátek jsme byli na foniatrii se synem paní doktorka moc hodná milá syn sní spolupracoval ale bylo vidět že neví nerozumí sluch má v pořádku,
Závěr vývojová dysfázie s receptivni složkou. Ještě máme před sebou další vyšetření děkuji všem
Nemáte zač, tak přeji hodně úspěchů se synem a již jen samé dobré
zprávy
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
- Nahlásit
@Danulinka16 ano jsem za to ráda že se to zjistilo včas a konečně sním budu moct pracovat ta bezmoc kdy vidíte jak vaše dítě chce mluvit ale nejde mu to a brečí kvůli tomu by mi vždycky puklo srdce
- načítám...
- Citovat
- Nahlásit
Další podobná témata podle názvu
- Jak vaříte s dítětem?
- Dítě žárlí na mladší
- UM 3 měsíce
- Roční dítě pláče když...
- Jak se bude Vaše dítě jmenovat?, Knappová
- Je pro vás první dítě víc, než to druhé ?
- Oteklé horní víčko u dítěte v Egyptě
- 8 měsíční dítě málo spí
Dobrý den, chtěla bych se zeptat syn za 2mesice oslavi 3narozeniny nemluví a tak s dr jsme to začali řešit stim že budeme muset udělat kolečko foniatrie neurologie klinicky psycholog a klinicky logoped
Chtěla bych se zeptat co se dětem dělá na neurologii a foniatrii za vyšetření moc děkuji