Ahoj holky, měla jsem problém se stolickou nahore nesnesitelná bolest(
tepani) nemohla jsem to vydržet a nechala vytrhnout. Je to cca měsíc, teď
stolicky hned vedle mě začíná bolet už asi tři týdny nemůžu ani
zkousnout, pořádně se ani nemajim.Byla jsem u svého zubaře a ten mi
neustále tvrdí že je to po tom vytrzenym zubu ale myslím si že tohle přece
není normální. Prášky na bolest nezabírají Jinak dasen mě nebolí jen ta stolicka pri
skousnuti. Nevíte cim by to mohlo byt??? Dekuji
Neustálá bolest zubů?
@ivisek87 opravdu to může být reakce na vytržení osmičky, mě zubní trhal sedmičku a pár měsíců mě ještě bolela jak šestka tak pětka když jsem tou stranou jedla,pokud jsem jedla na druhé a tamtu vůbec nepoužila bylo to ok pak stačilo zapomenout jíst tam a za chvíli šílena bolest, to nejhorší trvalo asi měsíc, pak se to začínalo klidnit a bolelo už jen někdy nebo chvilkově, teď je to půl roku a mám konečně úplný klid. Udělal ti rtg? Kamarádce tak zůstal zase pidi kousek zubu v dásni huboko a ten tak bolel,poté co vyšel ven vše přestalo. A jaká to je bolest bodání? píchání? tepání? nebo tupá? také se ti mohou zuby posunovat když vzniklo více místa,to také může bolet
Rentgen mi neudělal… Jen když cvaknu zuby tak mě to bolí nemusím ani jíst. V té stolicce už mám plombu tak jestli něco není pod tim
Těžko se to posuzuje, když člověk nevidí, ale rozhodně by to chtělo
rentgen a odbornou prohlídku stomatologa. Měla by to být samozřejmost, ale
pokud můžu doporučit, tak na klinice Schill Dental v Praze stále
přijímají nové pacienty a mají skvělý přístup
Provozovatelem tohoto serveru je MAFRA, a.s., se sídlem Karla Engliše 519/11, 150 00 Praha 5, IČO: 45313351, zapsaná v obchodním rejstříku vedeném Městským soudem v Praze, oddíl B, vložka 1328. Společnost MAFRA, a.s., je členem koncernu AGROFERT.