Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj nevim odkud jsi, ale v Praze v (porodnici) Podoli je perfektni urogynekologicka ambulance, kde resi tyto problemy.
Jestli to nijak nebolí při čurání, tak to nastydnutí nebude, protože to bolí pekelně. Spíš si myslim, že to může být povolené pánevní dno. To je schopen říct gynekolog.
Na gynde jsem byla a nerekla mi nic. Asi sem se mela zeptat vid?..
Jsem z vysocan. Asi do toho Podoli skocim se v tydnu zeptat. Dekuju za tip.Jsem z toho hotova. Nemuzu se v klidu vyspat, kdyz uz me necha prcek, nenecha me mocak..(asi)
@Anonymní píše:
Na gynde jsem byla a nerekla mi nic. Asi sem se mela zeptat vid?..
Jsem z vysocan. Asi do toho Podoli skocim se v tydnu zeptat. Dekuju za tip.Jsem z toho hotova. Nemuzu se v klidu vyspat, kdyz uz me necha prcek, nenecha me mocak..(asi)
můžeš být jen nachlazená - zkus hodně pít, nejlíp urologický čaj a pak si zkus koupit Urinal nebo nějaké brusinky, pokud je to od nachlazení, tak ti to pomůže, event. ATB, ale to musí se vyhodnotit moč
pokud to není od nachlazení, zkusila bych tu ambulanci jak psaly holky, možná je to vevnitř nějaký pošašený od porodu a doktor by na to přišel
@Conulka dekuuju
na gynde jsem byla pred vanoci a nic.Vse ok
zkusim ten caj, dekuju ![]()
Mě to teda dělá kojení, jak kojím, tak se mi chce čůrat. Už od porodnice. A skoro rok ![]()
Ahoj mamči. Jsem pres 4 mesice po porodu a neustale chodim na malou. I kdyz ze me pujde kapka, dve. Stejne ta potreba jit na malou tam je obrovska. Chodim tak 2 x do hodiny.Jako,kdyz sem byla cca v 7-9 mesici tehu. Stalo se to nekomu? Nebo, muzu byt jen nastydla? Poradne se nevyspim, chodim na wc i takhle pres noc. Trva to tak 2 mesice. Dekuju za tipy, rady