Neustále chodím na malou

Anonymní
3.1.16 13:17

Neustale chodim na malou

Ahoj mamči. Jsem pres 4 mesice po porodu a neustale chodim na malou. I kdyz ze me pujde kapka, dve. Stejne ta potreba jit na malou tam je obrovska. Chodim tak 2 x do hodiny.Jako,kdyz sem byla cca v 7-9 mesici tehu. Stalo se to nekomu? Nebo, muzu byt jen nastydla? Poradne se nevyspim, chodim na wc i takhle pres noc. Trva to tak 2 mesice. Dekuju za tipy, rady :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
3.1.16 13:23

@Peczka jak dlouho jsi po porodu?
Zakl.

• Citovat
  • Upravit
2220
3.1.16 13:28

Ahoj nevim odkud jsi, ale v Praze v (porodnici) Podoli je perfektni urogynekologicka ambulance, kde resi tyto problemy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
267
3.1.16 13:35

Jestli to nijak nebolí při čurání, tak to nastydnutí nebude, protože to bolí pekelně. Spíš si myslim, že to může být povolené pánevní dno. To je schopen říct gynekolog.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 13:52

Na gynde jsem byla a nerekla mi nic. Asi sem se mela zeptat vid?..
Jsem z vysocan. Asi do toho Podoli skocim se v tydnu zeptat. Dekuju za tip.Jsem z toho hotova. Nemuzu se v klidu vyspat, kdyz uz me necha prcek, nenecha me mocak..(asi)

• Citovat
  • Upravit
3753
3.1.16 14:35
@Anonymní píše:
Na gynde jsem byla a nerekla mi nic. Asi sem se mela zeptat vid?..
Jsem z vysocan. Asi do toho Podoli skocim se v tydnu zeptat. Dekuju za tip.Jsem z toho hotova. Nemuzu se v klidu vyspat, kdyz uz me necha prcek, nenecha me mocak..(asi)

můžeš být jen nachlazená - zkus hodně pít, nejlíp urologický čaj a pak si zkus koupit Urinal nebo nějaké brusinky, pokud je to od nachlazení, tak ti to pomůže, event. ATB, ale to musí se vyhodnotit moč

pokud to není od nachlazení, zkusila bych tu ambulanci jak psaly holky, možná je to vevnitř nějaký pošašený od porodu a doktor by na to přišel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.1.16 15:36

@Conulka dekuuju :) na gynde jsem byla pred vanoci a nic.Vse ok :) zkusim ten caj, dekuju :mavam:

• Citovat
  • Upravit
1374
4.1.16 10:37

Mě to teda dělá kojení, jak kojím, tak se mi chce čůrat. Už od porodnice. A skoro rok :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí