Nevěra, láska, rodina

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
9.3.13 16:01

@morčák
hele všechno je možný. Já počítala i s variantou, že si chce užít a snažila jsem se to taky tak brát, ale po tom doznání a po tom, že prostě do sexu nejde za každou cenu, jsem změnila názor a víc věřím i variantě, že je to skutečný

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.13 16:02
@Anonymní píše:
Já tě chápu, prožívám to samé. Jsem vdaná, malé děti a zamilovala jsem se - do staršího, ženatého s dětmi v pubertě. Doma je vše OK, bourat vztahy nechci. Ale ta chemie, s tím se prostě nic dělat nedá, i kdybych si stokrát poručila. Je to hezký a zničující zároveň. Kdybych si měla rozumově vybrat, tak si to zakážu, nejdu do toho, ale rozum zůstává stát opodál.
Třeba Zuzka

Zuzko
v zamilovanosti jde rozum stranou.
Hele doporučím ti knihu 13. komnata milenek, já z ní hodně věcí pochopila

• Citovat
  • Upravit
9.3.13 16:05
@evish píše:
pokud je tvůj milenec opravdu kvalitní člověk, chtěl by s tebou žít, postaral by se o tvé děti, měl by je i tebe rád i po jakési fázi zamilovanosti, kterou teď díky ne moc častým kontaktům pořád procházíte, pak je možná škoda nebýt alespoň chvíli šťastná :nevim:

Je vacsia skoda „nebyt alespon chvili stastna“ alebo vytrhnutie deti z prostredia kde su stastne ony a vyrabat im novu rodinu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
580
9.3.13 16:06
@Anonymní píše:
Zuzko

Taky jsem jí četla. Jen jsem nakonec měla dojem (a i z ukázek z druhého dílu), že si chlap moc nepomohl. Zamiloval se, milenka nakonec vyhrála, ale šťastný s ní po chvíli stejně nebyl, jakmile zamilovanost vyprchala, a začal vzpomínat na léta strávené s manželkou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
9.3.13 16:10

Byla jsem v podobné situaci a rozbourali jsme obě rodiny..
Jaký máš vztah se svým mužem? Rozumíte si?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.3.13 16:12

Moja mama je konzerva ako ja, takze to treba brat trochu s rezervou, ale robila skoro 40 rokov ucitelkou a na stare kolena dospela k presvedceniu ze pre chlapa nakoniec ostane najlepsou prva zena…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.13 16:15

@peggy.sl
právě že hodně problematický. Máme problémy v komunikaci. Velmi často se nechápeme a vznikají zbytečné hádky. Jsme rozdílné povahy. Já jsem aktivní hodně společenský člověk a on ten pasivní

• Citovat
  • Upravit
rozmary
9.3.13 16:15

Neumím si takovou situaci představit. Já osobně se držím toho, že pokud bych se jednou rozvedla, už nikdy bych si jinýho chlapa nevzala, nevěřím že by dokázal milovat moje děti a to by mi hodně vadilo.Tak doufám, že taková situace nikdy nepříjde :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.3.13 16:18
@Anonymní píše:
Zuzko

Díky, jakmile vyšla, pročetla jsem recenze na netu a ten příběh znám - ne teda úplně všechny pasáže - tehdá jsem si myslela, že jsou oba pitomý :roll: Já o sobě taky vím, že jsem blbá, ale neumím ty pocity zastavit. My jsme „na začátku“ nic jsme spolu neměli, pokaždé, když ho potkám se mi podlamují kolena. On mi říkal, že už dva roky, co jsem se přistěhovala a potkal mne na jedné akci, tak na mne myslí. Mně je vlastně jedno, kdyby mě chtěl jenom do tý postele - stejně bych se nerozváděla i kdyby mě chtěl nějak „víc“.

• Citovat
  • Upravit
1957
9.3.13 16:20

Je to pošetilá představa o pravé lásce.
Přitom oba mají strach, co kdyby to ta pravá láska nebyla. Aby zbytečně nepřišli o to co mají a ještě o pěknou iluzi. Takové hraní si na lásku může vydržet roky, když se to správně dávkuje. (Maily, občasné schůzky, sex málokdy, aby se neohleděl.)Kdyby spolu žili, už by to bylo pryč. Oni to vědí a proto to tak natahují. Kdyby on chtěl změnu, už by navrhnul konkrétní řešení. Ale proč? Takto je to jednodušší. Může se TĚŠIT. Když ho žena něčím naštve, tak myslí na milenku. Unikne tím z reailty.
Je to sprosté vůči všem, ale co, hlavní je, že si to pán a paní užívají a tetelí se.
Jeho manželka a její přítel mají ale taky právo být s někým kdo je má rád, ne?

Stačí si přestat lhát do kapsy a zachovat se rovně. Nechtít mít všechno na úkor druhých.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.3.13 16:30
@vendulka72 píše:
Je to pošetilá představa o pravé lásce.
Přitom oba mají strach, co kdyby to ta pravá láska nebyla. Aby zbytečně nepřišli o to co mají a ještě o pěknou iluzi. Takové hraní si na lásku může vydržet roky, když se to správně dávkuje. (Maily, občasné schůzky, sex málokdy, aby se neohleděl.)Kdyby spolu žili, už by to bylo pryč. Oni to vědí a proto to tak natahují. Kdyby on chtěl změnu, už by navrhnul konkrétní řešení. Ale proč? Takto je to jednodušší. Může se TĚŠIT. Když ho žena něčím naštve, tak myslí na milenku. Unikne tím z reailty.
Je to sprosté vůči všem, ale co, hlavní je, že si to pán a paní užívají a tetelí se.
Jeho manželka a její přítel mají ale taky právo být s někým kdo je má rád, ne?Stačí si přestat lhát do kapsy a zachovat se rovně. Nechtít mít všechno na úkor druhých.

Ano, máš pravdu, vystihlas to celkem přesně. Jeho manželka a její manžel maj také právo se takhle zamilovat a i kdyby neměli - oni se nikoho ptát nebudou tak jako ti dva nevěrníci. A že je to na úkor druhých - asi ano. Tedy kdybych byla velká svině, rozvedu ho i sebe a neohlížím se na nic okolo, ani na děti. Že jsem jenom málo, tak se asi držím na uzdě, moc dobře vím, komu všemu by to ublížilo. Úplně se ho vzdát ale nedokážu.
 Zuzka

• Citovat
  • Upravit
G12
9.3.13 16:30

Pokud bych si byla jistá, že chci být s tím druhým, tak by mě asi nezastavilo to, že mám doma manžela.

• Citovat
  • Upravit
8911
9.3.13 16:34
@G12 píše:
Pokud bych si byla jistá, že chci být s tím druhým, tak by mě asi nezastavilo to, že mám doma manžela.

A nezastavilo by tě ani to, že máš doma děti, které tátu milují a zboříš jim rodinu? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
G12

A takové to, že se bojí ublížit ostatním a neví, jak by tě ochránil mi připadá jen jako s prominutím kecy. Buď něco skutečně chci a jdu si za tím, nebo ne a pak je to takové to klasické zahýbání jako všude jinde- jen ať se to proboha nikde neprovalí, bez ohledu na to, jestli je sexu hodně nebo málo,

• Citovat
  • Upravit
580

@vendulka72 S tím únikem od reality naprosto souhlasím. Takovéto občasné scházení se, o kterém se nikdo nikdy nedozví a které jakoby pomůže překonat třeba momentální krizi v partnerství, dobrá. Paradoxně mě to třeba pomohlo. Byla jsem s bývalým 10, chtěli jsme mít svůj byt, soukromí, miminko a z nějakého důvodu to zatím nešlo. A já se zamilovala do kolegy v práci, zatímco doma to šlo do devíti k pěti, nuda, stereotyp, žádná změna zrovna nešla udělat, ačkoliv jsme oba moc chtěli. S tou láskou jsem nic neměla, jen pár sezení na kávě, pak to vyprchalo, ale mě to pomohlo přečkat to špatné období a zůstat s partnerem. Měla jsem najednou čím se zabývat v mysli, po čem toužit, nebyla jsem doma tak protivná, nebudilo mě to. Jsem hrdá na to, že jsem to dokázala takto ukočírovat a ex nic nikdy nepoznal. A pak se nám naše sny splnili a já se z ničeho nic ze dne na den ocitla v roli „manželky, která zjistí, že chlap má milenku“. Zamiloval se tak, že to prostě nešlo přehlédnout, doma dělal peklo, nevěděl kudy kam. Už spolu samozřejmě nejsme, není ale nakonec šťastný ani s ní a mě chce zpátky. Ta obrovská zamilovanost, která se stala najednou veřejnou a povolenou, vyprachala. Rodina rozbitá, deset let budování v háji, jen si předáváme dítě z ruky do ruky a oba jsme z toho nešťastní, jak jsme nakonec dopadli. Jenže už to zpátky nejde vrátit, už nikdy nebudeme spolu, už se po tom všem nemáme jako partneři rádi, není na co navazovat… Život opravdu není jednoduchý a občas jedním rozhodnutím můžeš ovlivnit strašně moc. Takže zakladatelko jednej rozvážně a vše si dvakrát promysli. Už to pak nikdy třeba nebudeš mít šanci vrátit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí