Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@pohledzdruhestrany píše:
Pro tebe je přitažlivej nesebevědomej chudáček, kterej se nedokáže ubráníčkovat, když mu zlá milena píše, tak to za synáčka jako vybojuješ ty? Co si najít lepšího chlapa nebo na víc nemáš?
Rozhodně ne.
Nicméně tak jednoduché jako se tady píše to taky, podle mě, neni.
A rozhodně bych to nikomu nedala zadarmo. Ano, dejme tomu rozchod… ale ne zadarmo prostě. Tohle se nedělá. Takže mileně bych udělala peklo a jemu následně taky.
Pro někoho možná ubohé, ale já prostě nejsem typ co by sklopil uši a řekl „Vy dva? Tak jo no. Tak, mějte se tu a hodně štěstí. Já v klidu a pokorně vyklízím pole.“ Nasra*t!!!
@FreeLady12 píše:
@Bubla Bůčková @LalelaleHele holky já bych vám na to jako fakt strašně ráda kývla. Máte pravdu - né, že ne… ale ona neni sranda poslat chlapa do háje. Kor když ho milujete. Potažmo když jsou v tom děti, že ano
Jsem ráda, že podobnou situaci řešit nemusím. Nicméně se dokážu vcítit. Taky pracuju s manželem a jedna kolegyně mi tu speciálně leze krkem - manžel si s ní udělal „nejlepší kámošku“ a jako taky mám všechny smysly v pozoru.
Každopádně to neni tak strašně snadné, jakože „tady máš kufr a čus“
Ona nám naštěstí se svým manželem (doufám) otěhotněla a v tuto chvíli je na mateřský… takže mám klid. Ale jako pracovat v tom neni prča a nedokážu si představit jak bych případně takovou situaci řešila.
Prostě neni.
No pozor na to, těhotenství a mateřství je nejkrásnější čas v životě ženy, kdy má možnost, v zápalu těhotenských hormonů, si uvědomit jakýho si vzala de.bila a empatické ucho v blízkosti už nejednu takto uvědomělou ženu zahnalo na cestu jdoucí za novým, nyní už nefalšovaným štěstím ![]()
@FreeLady12 píše:
Rozhodně ne.
Nicméně tak jednoduché jako se tady píše to taky, podle mě, neni.A rozhodně bych to nikomu nedala zadarmo. Ano, dejme tomu rozchod… ale ne zadarmo prostě. Tohle se nedělá. Takže mileně bych udělala peklo a jemu následně taky.
Pro někoho možná ubohé, ale já prostě nejsem typ co by sklopil uši a řekl „Vy dva? Tak jo no. Tak, mějte se tu a hodně štěstí. Já v klidu a pokorně vyklízím pole.“ Nasra*t!!!
A proč nejsi nejvíc nas. raná na sebe, že sis vybrala blba? Jak potrestáš nejhoršího viníka - sebe?
@Bubla Bůčková píše:
Souhlas. Ale tohle konkrétně je nějaký o šest let mladší ne příliš kvalitní přítel… Já kdybych pak o muže stála, tak jdu brečet i ke tchyni, ať ho srovná. Záleží na okolnostech. Ale tady, nevím nevím… Vždyť paní má děti, do důchodu půjde třeba o osm let dřív než on, to s ním fakt plánovala „do konce života“. Jestli už rodinu má a hledá fajn chlapa, obecně bych se rozhlédla kolem těch 45+.
Jo, to je taky pravda…
A tchýně je taky fajn zbraň - to je fakt. Tu jsem taky jednou využila když jsem měla na alkohol, a četnost alkoholu v životě, jiný názor než manžel. Kupodivu to zabralo… takže cajk. ![]()
@FreeLady12 píše:
Rozhodně ne.
Nicméně tak jednoduché jako se tady píše to taky, podle mě, neni.A rozhodně bych to nikomu nedala zadarmo. Ano, dejme tomu rozchod… ale ne zadarmo prostě. Tohle se nedělá. Takže mileně bych udělala peklo a jemu následně taky.
Neasi! Mně se podařilo rozesíračce zaskodit o několik let a vztahů později a jak to zahřálo o srdce.
A proč nejsi nejvíc nas. raná na sebe, že sis vybrala blba? Jak potrestáš nejhoršího viníka - sebe?
Já? Sebe? Já jsem cajk…
Já se trestat nemusím… Já jsem dokonalá bytost ![]()
Ale jak to má zakladatelka - to nemám šajn.
Každopádně mi trochu vrtá hlavou kam tento příspěvek míří? Jakože si zakladatelka za partnerovu nevěru s kolegyní může vlastně úplně nejvíc sama?
![]()
@Bubla Bůčková píše:
Neasi! Mně se podařilo rozesíračce zaskodit o několik let a vztahů později a jak to zahřálo o srdce.
Holky vy dvě jste fakt slušný zoufalky ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Hyenisticky se zeptám, jak?
opravdu by mě to zajímalo
@Bubla Bůčková píše:
Věřím… ![]()
Když to nejde hned - půjde to později a třeba o to lépe
![]()
Holky vy dvě jste fakt slušný zoufalky
Já myslim, že tohle mají „tak nějak asi“ téměř všechny ženy stejně…
Jsme prostě pomstychtivé mrchy no… ![]()
@FreeLady12 píše:
Já? Sebe? Já jsem cajk…Já se trestat nemusím… Já jsem dokonalá bytost
Ale jak to má zakladatelka - to nemám šajn.Každopádně mi trochu vrtá hlavou kam tento příspěvek míří? Jakože si zakladatelka za partnerovu nevěru s kolegyní může vlastně úplně nejvíc sama?![]()
Tohle je strašidelně zoufalý a mrzce ubohý, ale nemá cenu vysvětlovat, asi tvoje psychonastavení, no jsem rád, že jsem tě nepotkal během Heydrichiády, taková doba je ideální pro lidi jako jsi ty a tvoje soukmenovkyně Bubla zoufalá ![]()
@Lalelale píše:
Hyenisticky se zeptám, jak?opravdu by mě to zajímalo
Měla jsem možnost ovlivnit její pracovní kariéru a ona absolutně netušila, že o tom rozhoduje její bývalá „známá“. Smetla jsem její žádost ze stolu. Jasný, nechodí kvůli mě zebrotou, ale ten pocit…
@Bubla Bůčková píše:
@FreeLady12 simtě chlap…![]()
Jasný, nejlépe aby tady všichni pochopili, že za manželovu nevěru si vždycky může žena sama ![]()
@FreeLady12 píše:
Jasný, nejlépe aby tady všichni pochopili, že za manželovu nevěru si vždycky může žena sama
Tak jasně, protože si nevybrala morálního chlapa, pro kterýho je nevěra tabu
Nebyla natolik kvalitní, aby si takovýho chlapa našla? ![]()
Příspěvek upraven 07.10.19 v 12:37