Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@FreeLady12 píše:
Rozhodně ne.
Nicméně tak jednoduché jako se tady píše to taky, podle mě, neni.A rozhodně bych to nikomu nedala zadarmo. Ano, dejme tomu rozchod… ale ne zadarmo prostě. Tohle se nedělá. Takže mileně bych udělala peklo a jemu následně taky.
Pro někoho možná ubohé, ale já prostě nejsem typ co by sklopil uši a řekl „Vy dva? Tak jo no. Tak, mějte se tu a hodně štěstí. Já v klidu a pokorně vyklízím pole.“ Nasra*t!!!
Tady by ale neslo o zadne sklopeni usi, ani o tom dat jim pozehnani. Jasne ze kazda mame v sobe tu mrchu, ktera ti naseptava abys jim neco vyvedla, jenze co z toho? Bylo by ti lip? Nebylo.
@arinecka píše:
Tady by ale neslo o zadne sklopeni usi, ani o tom dat jim pozehnani. Jasne ze kazda mame v sobe tu mrchu, ktera ti naseptava abys jim neco vyvedla, jenze co z toho? Bylo by ti lip? Nebylo.
Hele někomu právě jo
![]()
@Sury15 píše:
Ahoj holky, nam docela velky problem a nevim jak dal. Muj pritel mne byl neverny s kolegyni z prace. Tim, ze bohuzel delame vsichni tri v jedne firme, o to je to pro me horsi. Kdyz jsem se to dovedela, odstehovala jsem se z jeho bytu pryc. Za ni jsem si zasla a vsechno ji rekla, ona je vdana a chtela se kvuli nemu rozvest. Byli spolu cca 2 mesice. Kdyz jsem nebyla u neho doma, tahal ji tam, ja si vsimala vlasu, ja jsem blond a ona cernovlasa.Pak to s ni skoncil, ona mu stale psala a tak se nechal ukecat, ale stejne po 14 dnech ji poslal k vode - tak mi to rikal, jenze pak se to provalilo - muj vedouci mi to rekl, tak jsem to s nim skoncila. Premlouval, prosil, sliboval, rikal, ze miluje jen me, proste klasika…a ja se k nemu vratila. Ona mu mezitim neustale psala, tak jsem si za ni zasla znova. Pak dala pokoj, on mi ukazoval mobil, ze si nepisou a tak. Pak mu zacaly chodit zpravy - oni si jinak psali pres Whatsap, takze abych to nevidela, psala mu zpravy, kde mu psala, pis sms, ja ji rekla, ze si nepiseme. On si ji pry zablokoval. Chtela jsem to videt a on mi udelal strasnou scenu, rekl me, ze ho nebavi, jak ho podeziram a tak, pritom holky, ja se tak snazim to neresit, ale on s ni i musi spolupracovat a ja se na to divam, neumim byt proste v klidu, boli to
Od ty doby, jsem zase zacala byt ostrazita. Kazdy den, kdyz jdeme do prace a ja ji vidim, mam zaludek, jak na vode, je mi zle, smutno a citim se strasne zranena! On se me pry snazi chapat, ale mne to tak neprijde. Zrovna dneska opet stale na Whatsapu. a mne nepise. Ptala jsem se ho s kym si zase pise - predtim mi stale tvrdil, ze si pise s kamarady, na me spustil a docela i sproste a ze si me zablokuje a bude mit klid. Takze jsem opet zoufala a nevim, co dal…neverim mu a ani ji a hlavne uz nechci, aby mi za zady delali to, co uz jednou udelali. Je to 2 mesice, co se to stalo. Takze celkem cerstve. Nevim, jak mam prijit na to, jestli s ni udrzuje kontakt. Jsme spolu pres 2 roky, mam ho moc rada, ale tohle byla smrtici rana. Hlavne, jak tu mam pracovat a divat se na ni, jak neustale chodi tam, kde je on
. Mne je 39 a jemu 33, ji 45. Mate nektera podobnou zkusenost??
Pro mě by skončil, že ji tahal nam domů. To je čuňák. Byl by konec. S přítelem bych asi pracovala na tom, jak změnit i práci.
@Bubla Bůčková píše:
Hele někomu právě jo![]()
Jasny, kazda to mame jinak nastaveny ![]()
@arinecka píše:
Jasny, kazda to mame jinak nastaveny
Jak říkáš. O mně by se psalo v Blesku
ale tak kdoví, no…
@pohledzdruhestrany píše:
Tak jasně, protože si nevybrala morálního chlapa, pro kterýho je nevěra tabuNebyla natolik kvalitní, aby si takovýho chlapa našla?
Příspěvek upraven 07.10.19 v 12:37
Ale no táááák… to snad nemůžeš vůbec myslet vážně?
![]()
Do hlavy nikdo nikomu přeci nevidí!
A slibem nezarmoutíš ![]()
@FreeLady12 píše:
@Bubla Bůčková @LalelaleHele holky já bych vám na to jako fakt strašně ráda kývla. Máte pravdu - né, že ne… ale ona neni sranda poslat chlapa do háje. Kor když ho milujete. Potažmo když jsou v tom děti, že ano
Jsem ráda, že podobnou situaci řešit nemusím. Nicméně se dokážu vcítit. Taky pracuju s manželem a jedna kolegyně mi tu speciálně leze krkem - manžel si s ní udělal „nejlepší kámošku“ a jako taky mám všechny smysly v pozoru.
Každopádně to neni tak strašně snadné, jakože „tady máš kufr a čus“
Ona nám naštěstí se svým manželem (doufám) otěhotněla a v tuto chvíli je na mateřský… takže mám klid. Ale jako pracovat v tom neni prča a nedokážu si představit jak bych případně takovou situaci řešila.
Prostě neni.
Tak pro nekoho, kdo ma chlapa jako hodnotu, to musi byt megatezke. Ano, znam takove ženy.
Pro toho, kdo ma jako hodnotu slusnost, ferovost, respekt, to jednoduche je. Kdo se ke me nechova v souladu s temito hodnotami, nemuze byt po mem boku
samozrejme to chce trochu schopnost zajištění a dostatecne silnou osobnost, aby čelil napr. narazkam tech, kteri maji hodnotu „chlapa“, ze jsem ho „neudrzela“, prostredi, kdy single zena je menecenna a jeji titul neplati apod. ![]()
@FreeLady12 píše:
Rozhodně ne.
Nicméně tak jednoduché jako se tady píše to taky, podle mě, neni.A rozhodně bych to nikomu nedala zadarmo. Ano, dejme tomu rozchod… ale ne zadarmo prostě. Tohle se nedělá. Takže mileně bych udělala peklo a jemu následně taky.
Pro někoho možná ubohé, ale já prostě nejsem typ co by sklopil uši a řekl „Vy dva? Tak jo no. Tak, mějte se tu a hodně štěstí. Já v klidu a pokorně vyklízím pole.“ Nasra*t!!!
Nekdo tomu rika sklopit usi, nekdo zase důstojnost ![]()
@FreeLady12 píše:
Já myslim, že tohle mají „tak nějak asi“ téměř všechny ženy stejně…Jsme prostě pomstychtivé mrchy no…
Jak kdo, nekdo si fakt nema potrebu pomstou zasirat karmu ![]()
@PaníKadrnožková píše:
Jak kdo, nekdo si fakt nema potrebu pomstou zasirat karmu
Já jsem nástrojem karmy pro tu dotyčnou ![]()
@Bubla Bůčková píše:
Já jsem nástrojem karmy pro tu dotyčnou
Do diskuze vtipne, ale jako personalistku bych te nechtela
![]()
@Bubla Bůčková píše: Řekla bych to jejímu manželovi, to by se mi osobně ulevilo. Jinak to prostě ořvu a jdu dál
Největší blbost, kdybych byla milenkou nějakého chlapa, byla nezadaná a přišla mě vyhoudat jeho partnerka, tak si ji s gustem do mrtě vychutnám..největší zoufalství, co může ženská udělat..
@arinecka píše:
Jasně, ale peklo svému drahému, on zapomněl že je tak nějak zadaný, proč bych se měla ponižovat jednáním s jeho milenou.
@PaníKadrnožková píše:
Tak pro nekoho, kdo ma chlapa jako hodnotu, to musi byt megatezke. Ano, znam takove ženy.Pro toho, kdo ma jako hodnotu slusnost, ferovost, respekt, to jednoduche je. Kdo se ke me nechova v souladu s temito hodnotami, nemuze byt po mem bokusamozrejme to chce trochu schopnost zajištění a dostatecne silnou osobnost, aby čelil napr. narazkam tech, kteri maji hodnotu „chlapa“, ze jsem ho „neudrzela“, prostredi, kdy single zena je menecenna a jeji titul neplati apod.
@lilith1 píše:
Největší blbost, kdybych byla milenkou nějakého chlapa, byla nezadaná a přišla mě vyhoudat jeho partnerka, tak si ji s gustem do mrtě vychutnám..největší zoufalství, co může ženská udělat..
Na nezadany si nevezmeš nic, ani jsem to s ní nikdy neřešila a nemá to pro mě také smysl.