Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je těžký, asi ho láká nové a nové maso. Nicméně, já bych takovému kur…ovi dala kufry za dveře rychleji, než mě nakazí nějakou hodně ošklivou pohlavní nemocí. Druhá stránka je ta praktická - finance, byt atd.
A co z toho budeš mít? Jako že děti budou mít doma nějakého pána? A jak by se postavil k tomu on, kdyby jste měli volný vztah a i ty bys sis dělala co chtěla?
No, děti stejnak dřív nebo později vycítí, že něco není v pořádku. Já jsem hodně hrdá, takže už po první nevěře bych ho kopla do prd*le a třískla dveřma.
pikola ani kvůli dětem?
Burj Chalifa nejspíš je to tak jak píšeš… lákají ho nové a nové ženy… ![]()
dělala jsem pro něj první poslední, vše okolo domu, dětí…
a on se mi takhle odvděčí
Pořád jenom slyším od rodiny, jak mi to potom budou děti v budoucnu vyčítat…
Ajaj…no kdybych měla zázemí u rodičů tak bych hned odešla k nim, minimálně si rozmyslet co, jak a kam dále…
Já bych s tímhle vědomím nemohla žít vedle takového člověka
Jaké máš možnosti? Máš kam jít?? ![]()
Nakopat ho do pérdele… nez takoveho nevernika tak bych s detmi radeji byla sama, jeste od nej neco chytis
@Uju první nevěřu jsem neměla 100% ověřenou…
ale ted tyhle aférky… kde jich bylo NESPOČET!!! ŽE SE TO NEDÁ ANI SPOČÍTAT! jsou 100% potvrzené ![]()
kolik toho za 7 let stihnul… je fakt humus…
ke všemu stale nějaké ženské problémy… (tak už vím z čeho)
@Anonymní píše:
pikola ani kvůli dětem?Burj Chalifa nejspíš je to tak jak píšeš… lákají ho nové a nové ženy…
dělala jsem pro něj první poslední, vše okolo domu, dětí…
a on se mi takhle odvděčí
To se bere jako samozřejmost
Jeho asi nepřitahuje ta pečlivá manželka stachanovec, která se sice v posteli snaží, ale až poté, co odběhla od sporáku a utrhla dítě od prsu.Jeho lákají - s prominutím - asi děvky. Je to blbý, ale asi je to tak. Já bych ho už nechtěla. Budeš se pořád trápit, on stejně jiný nebude.
@Siam
jít mám kam…
ale víte co je nejhorší? on celou mou rodinu obrátil proti mně! aby on vyšel s čistým štítem!!!
to je největší hnus.
takže cela rodina se na mě divá, jakože, já jsem ta špatná ![]()
No jasně že vykopnout. V první řadě bych s takových chlapem přestala spát, vždyť si představ, do jaké špíny ho všude strkal. Pak bych se začala poohlížet po tom, kam jít a jak to zvládnout s dětma. Buď silná a hlavně si nenechej nic vyčítat a shazovat vinu na sebe, je to blbost
![]()
@Burj Chalifa
ja si taky myslím, že jiny nebude… že se bude ku.vit cely život… ![]()
tolik toho obrážel… nechutny
je mi z toho hrozně…
Milé maminky,
ráda bych od vás radu… jelikož mi nikdo nedokáže neutrálně odpovědět… když situaci nezná
Jsme s manželem 7 let… mame 2 chlapečky. Jednoho 4 roky, druhého 1 rok.
Manžel mě ale neustále celé manželství podvádí… chodí do bordelů, nechá se snad kdekoliv ošu. at. Nevím, asi si tím potřebuje něco dokazovat. nebo to je nějaka nemoc… Sex mu nikdy ode mne nikdy nechyběl, měl ho stale, vždycky. cca tyden, 14 dní… Nikdy nebyla žádná odmlka, jako měsíc, nebo dva.
Jednou jsem mu na nevěru přišla., a to jsem mu odpustila… ale zjistilo se, že to je znovu a znovu a znovu.
Prosim co mam dělat…
mam s ním zůstat jen kvůli dětem?
a cely život žít s tím, že mě podvádí?