Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Ani nevím kde začít aby to bylo srozumitelné
jsem dlouhodobá snažilka a i když to zřejmě nebude mít spojitost vše začalo injekci Pregnylu který sem si v pondělí (před týdnem) píchla (5000 jednotek) dvě h po vpichu se mi udělalo u kamarádky špatně (stav na omdlení, nesoustředěnosti nebyla sem to já po cca: hodině stav odezněl a žilo se dále. V pátek se mi stalo to samé kdy jsem musela i odejít s oslavy přátel a od té doby stav trvá. Přisuzuji to na psychické problémy jinak si to neumím vysvětlit
nic mě nebolí, na zvracení mi není, hlava nebolí nic ale už od pátku mám pocit jako bych ráno rozespalá vstala a tak už zustala několik dní (bojím se jít do krámu abych neomdlela mam pocit že vše je kolem mě ztmavené jakoby mě něco utlumovalo. Vzala sem si i neschopenku v tomto stavu nemohu ani do práce (zašla jsem si k dr a ten mi předepsal něco na uklidnění) ale nic nepomáhá já to ubec nechápu (sem kuřák) ale cigarety mi dělají hrozný problém jak si zapálim motá se mi hlava jak blázen. oči jakoby mi padali, pocední rukou, nával tepla
tlak atd mam v pořádku. Dnes si mám jít vyzvednout dopis na poštu a mám pocit že tak primitivní věc nezvládnu a jak přijde návštěva děla se mi huř nejlépe mi je jak sem sama popř. jen přítel.. léky předepsané brát nechci protože co kdyby se zadařilo a já to tímhle zabila
jsem 9 den od Pregnylu a mam slabou čárku (ducha) ale to přikláním spíše Pregnylu ale co když… ![]()
@beručka Prala bych ti, aby tento stav souvisel s tehotenstvim… Ikdyz na priznaky je asi brzy, nikdy nevis… Merila sis tlak?
@Andrejka88 Děkuji
tlak mi měřil lékař a v naprostém pořádku tak já to mu nerozumím a říkám si že na těh. přznaky je eště brzy
jediné co mam je dost citlivé bradavky a dnes bolesti jako na MS ale nedorazila eště a to sem 23 den teprve
Pregnyl obsahuje těhotenský hormon, takže po něm divné pocity být mohou. V těle prý přetrvává 14 dnů než ho tělo vyloučí. Já jsem po něm nikdy žádné takové stavy neměla, akorát mně po něm začala bolet prsa a bolest ustupovala jak se snižovalo množství Pregnylu v těle.
@ivunak četla jsem že 1000 jednotek se z těla vyloučí za jeden den což by znamenalo na 5000 5dní a mělo by to zmizet ale i tak by hladina u mě po 9 dnech měla být malá a je mi huř a huř..
@beručka tak taky si myslim, ze s tehotenstvim to souviset muze. Jinak me napadla jeste panicka porucha, ci neco podbneho, co je psychickeho razu. U panicke poruchy ty stavy myslim vzdy za chvili odezni, ale jinak mohou byt takove, jak popisujes. Mas nejaky dloubodoby stres? Nejsi vynervovana treba i z toho snazeni?
Tak přesně tyhle popsané příznaky a slabá čárka u mě značily první těhotenství
. Ale psychika u snažilek toto taky často vyvolává, co takhle jít na krev?
Ne, je to určitě déle. Někdo má na těhotenském testu po Pregnylu dvě čárky třeba 10 dnů po aplikaci. A já to mám na sobě vyzkoušený, že je to fakt těch 10 dnů klidně v těle. Ale pokud ti je hůř a hůř, jdi k doktorovi. Měla jsi stimulaci před Pregnylem? Můžeš mít taky rozházený hormony.
@beručka jinak z toho pregnylu muzes mit opravdu tehu pocity, protoze tento preparat je ziskany z moce tehotnych zen a vlastne z tebe po aplikaci na par dni udela tehotnou. preji, aby se tento stav opravdu prijevyl v nasledne a prave tehotenstvi. jinak ja tehu carku mela 10dni po IUI…a pregnylova zmizela 4dny od vpichu
@beručka já mela po pregnylu čistý test az 10.den a 12.den ducha a čekám Marusku
Tak přeji hodné stesti ![]()
Souhlasím taky si myslím že to muže být nákého psychického rázu
říkám si že příznaky těhotných jsou jiné (zvracení, stav na omdlení, chutě atd a to já nemám až teda na to omdlení to ano to mam a ty bradavky
. Ano brala jsem Clostylbegyt a folikul byl 20mm a sliznice 7 cm mam dojem snad ty rozměry píši správně. Doufám že pokud je to psychický problém tak že brzy odezní jinak zešílim jsem zavřená doma už o pátku ![]()
@ivunak Rozházené hormony
a to bych měla jít kam k ženskému??
@beručka může to být psychika, totálně rozhozená hormonální rovnováha..a napadlo mně i to těhotenství. Znám případ prodělané stimulace na IVF a pak se teprv zjistilo, že paní, beznadějný případ, je těhotná.. byl to tenkrát na nejmenovaném CARu průser jako hrom.. Kontroloval tě doktor teď před tím Pregnylem někdy?
Jo a hlava mi nebere (neber to prosím ve zlém), že jsi snažilka..rveš do sebe hormony a lítáš po doktorech a KOUŘÍŠ? Víš o tom, že si zvyšuješ riziko, že až jednou konečně otěhotníš, že o to hned zase přijdeš? Vzít si léky bojíš, co kdyby náhodou, ale cigaretového kouře plného svinstev se nebojíš? ![]()
@beručka píše:
@ivunak Rozházené hormonya to bych měla jít kam k ženskému??
Myslela jsem to tak, že stimulace může u někoho způsobovat problém tím, že si do těla dáváš vysoké dávky hormonů. Takže člověk se může cítit blbě od toho. Rozbor krve buď v CARu nebo gyndař.