Nevím, na čem jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
JVP
568
1.3.11 16:09

Držím palce :wink: Máš to do porodnice daleko? Že by tě prohlídli a měla bys jasno :mrgreen: - to víš, takhle po netu ti nikdo nic určitého neřekne… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
1.3.11 16:09
lenholka píše:
ahojky,
to by klidne mohl byt pocinajici porod :-D
a to ze ti dr rekne ze budes prenaset neni 100%.
Spouste holcin bylo receno rano na kontrole, ze na porod to jeste zdaleka nevypada a pred pulnoci meli prcka u sebe :wink:

Jojo, přesně můj případ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 16:14

Niky me odesla zatka 14dni pred porodem a pak jsem porodila za 3 hodiny od prasknuti vody :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 16:18

Ahojky,

nenervuj, zklidni se a užívej poslední dny s pupíkem :kytka: .

Hlenová zátka nikdy nemusí odcháze celá najednou - může to být na etapy…
Plodovka by neměla odkapávat, ale když praskne -) teče, odtéká… Špinění - nahnědlý výtok - může signalizovat porod.
A CS - to je jen hodnocení stavu co je teďka - při vyšetření - za hodinu může být všechno jinak.

Máš jen dvě možnosti - pokud zvládneš se zklidnit a poslouchat své tělo, užívat si posledních chvil 2v1. Vydrž a pokud ne vyraž do porodnice. Řešit - jak se na tebe budou dívat, co si budou myslet je na :zed: . Prostě jeď, svěř se s obavama a nech se vyšetřit. Jen dr. uvidí a i on ti může říci, že nic a do 5 hod můžeš mím mimi u sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:18

Do nemocnice je to prave daleko nechci aby byl pritel nastvanej ze jedeme zbytecne. Ted stejne dela na baraku. No dr rikal ze proste prenaset budu, ze jsem jen na prst a neco. :nevim:

lenholko me prave udivuje ze zatka mi odesla v tom 35tt a ted jde ze me zase nejakej hlen a jeste ruzovohnedej :nevim:

A jasna krev to neni jen do hneda

• Citovat
  • Upravit
48576
1.3.11 16:20

Mě zase 4 dr tvrdili ve 30 týdnu že porodim předčasně.Rodila sem v 42 týdnu :nevim: .Doktor přece nemuže vědět kdy porodíš.Já šla ráno a byla sem uplně zavřená,cs 4 a říkali at přijdu na vyvolání,že neporodim a večer sem už rodila(takže porod nastal 5 hodin po tom co sem byla uplně zavřená

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 16:21

Niky opravdu muze odchazet po castech, u me zbytek odesel asi 10 hodin pred porodem, to mi nakonec rekla sestra, ja myslela, ze uz mam zatku celou pryc 14 dnu tkz mozny je vsechno:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16631
1.3.11 16:22

Prosím tě, přítel musí mít jasný priority a tím jsi předpokládám ty a miminko. Tohle neřeš a
A o tom, že jsi otevřená na prst a budeš 100% přenášet - to bych chtěla vidět dr. který tohle umí na 100% říct.

Já měla 37+3TT jen změklý čípek a 38+2TT byla malá venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:25

Ja vím, me ta zaátka odchazela pomalu pres tyden. Tak snad ze by jeste nebyla cela? Ale tyden mi odchazela a po velkych castech :poblion:
No uvidime co se bude dit do zitra.

• Citovat
  • Upravit
4509
1.3.11 16:26

dej pak vedet :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6895
1.3.11 16:28

Taky si myslím,že bys raději měla jet ať se na tebe podívají.přítel naštvaný určitě nebude,když jde o tebe a mimi.mne když jsem jela do porodnice s tím že mi praskla voda řekli,že se narodí tak za 12 hodin.no a za 1.5 bylo po všem.situace se opravdu může změnit z minuty na minutu. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:38

Holky tak mozna… ted me zacal bolet podbrisek o a dost hodne. Na papire jsem mela v hlenu uz vic krve. No a pritele neznate, to jste meli videt ted jak byl nervozni kdyz me musel hodit domu pro vlozky :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
6895
1.3.11 16:42

Je nervózní že má strach o tebe!držím palečky!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:44

Ne on byl nervozni ze musel tak dlouho cekat,

• Citovat
  • Upravit
4509
1.3.11 16:46

tak se seberte a jedte zvlast kdyz mate nemocnici daleko

• načítám...