Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Niky7 píše:
Ne on byl nervozni ze musel tak dlouho cekat,
Pořád je duležitejší dítě než přítel kterej by prudil.bych mu naložila ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Niky7 píše:Pořád je duležitejší dítě než přítel kterej by prudil.bych mu naložila
jo tohle me taky prudi ze se chlap dokaze nastvat ze se jelo do spitalu zbytecne ![]()
Kamča.dalmatinka píše:Niky7 píše:Pořád je duležitejší dítě než přítel kterej by prudil.bych mu naložila
No to ja vim. Ale nemyslim ze rodim. Dala jsem si ted tu vlozku a uvidim co tam pak bude. Ted me zase bricho prestalo bolet
cert aby se v tom vyznal, musim mit vsechno specialni ![]()
ale bricho te nebude bolet nonstop, hlidej si intervaly a dylku trvani bolesti ![]()
lenholka píše:
ale bricho te nebude bolet nonstop, hlidej si intervaly a dylku trvani bolesti
Ja vim, ze ne porad. Budu to zapisovat ale moc tomu neverim
Ahoj, sice ne odpověď zakladatelce, ale takovej dotaz, když už se tu mluví o hlenový zátce a porodu.
Porod jsem měla vyvolávaný, odešla mi hlenová zátka a následně mi tekla jasně červená krev a až asi po čtvrt až půl hodině mi praskla voda. Byla ta krev tam normální? Jak jsem tak četla, tak zakladatelce odešla zátka, ale nekrvácela, kdežto já ano.
Pettulle píše:
Ahoj, sice ne odpověď zakladatelce, ale takovej dotaz, když už se tu mluví o hlenový zátce a porodu.Porod jsem měla vyvolávaný, odešla mi hlenová zátka a následně mi tekla jasně červená krev a až asi po čtvrt až půl hodině mi praskla voda. Byla ta krev tam normální? Jak jsem tak četla, tak zakladatelce odešla zátka, ale nekrvácela, kdežto já ano.
hmm tak u jasne cerveny krve se rika, ze mas hned vyrazit do nemocnice a vzhledem k tomu, ze jsi byla tak jsi byla pod dohledem … ja teda nevim co presne to znamena, asi se muze dit hodne veci a tak je potreba aby clovek nekdo prohledl ![]()
sestricky ti nic nerekly??
pettullejá měla taky vyvolávaný porod a krvácela jsem taky a dost.Říkali,že je to normální kvůli zavádění prášku,častým prohlídkám a tak.Krvácela jsem v porodnici dva dny než jsem porodila.
lenholka píše:Pettulle píše:
Ahoj, sice ne odpověď zakladatelce, ale takovej dotaz, když už se tu mluví o hlenový zátce a porodu.Porod jsem měla vyvolávaný, odešla mi hlenová zátka a následně mi tekla jasně červená krev a až asi po čtvrt až půl hodině mi praskla voda. Byla ta krev tam normální? Jak jsem tak četla, tak zakladatelce odešla zátka, ale nekrvácela, kdežto já ano.hmm tak u jasne cerveny krve se rika, ze mas hned vyrazit do nemocnice a vzhledem k tomu, ze jsi byla tak jsi byla pod dohledem … ja teda nevim co presne to znamena, asi se muze dit hodne veci a tak je potreba aby cloveka nekdo prohledl
sestricky ti nic nerekly??
petule me zatka odesla v 35tt a krvavou jsem ji nemela kdo vi co tam u tebe bylo ale tak hlavne ze jste byly pod dohledem a ted to radeji neres kdyz jste zdrave ![]()
Niky7 píše:
No dr rikal ze proste prenaset budu, ze jsem jen na prst a neco.
Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné ![]()
Amabilis77 píše:Niky7 píše:Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné
a ja cipek mela uplne tuhej jeste 4 hodky pred porodem
Sestře jsem řekla, že krvácim a krvácela jsem až do porodu, ale nikdo nic neřekl, nemyslim si, že by to bylo tím vyšetřením, to bylo v pořádku a do tý doby mě pak nikdo nevyšetřoval, až před monitorem, takže do předchozího večera až do odpoledne před porodem a skončila jsem na stole, co přesně to bylo mi nikdo neřekl
Navíc mi ani nedělali monitor od tý doby co mi praskla voda, (první polovina mi odtekla na monitoru,protože tam mi voda rupla a další monitor už nic a to bylo nějaký 3 hodiny).
Amabilis77 píše:Niky7 píše:Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné
on je vazne divenj, kdyz jsem mu rikala ze tyden mam louzicky ani se nepodival jestli to treba nemuze byt plodovka nebo neco. Ani ultz uz mi nedela
snad to na me prijde driv a ja budu mit od nej klid. A to uz jsem jednoho menila. ![]()
Pettulle píše:
Sestře jsem řekla, že krvácim a krvácela jsem až do porodu, ale nikdo nic neřekl, nemyslim si, že by to bylo tím vyšetřením, to bylo v pořádku a do tý doby mě pak nikdo nevyšetřoval, až před monitorem, takže do předchozího večera až do odpoledne před porodem a skončila jsem na stole, co přesně to bylo mi nikdo neřeklNavíc mi ani nedělali monitor od tý doby co mi praskla voda, (první polovina mi odtekla na monitoru,protože tam mi voda rupla a další monitor už nic a to bylo nějaký 3 hodiny).
ja myslim ze tvi doktori a mi doktori si muzou podat ruce ![]()