Nevím, na čem jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
48576
1.3.11 16:48
Niky7 píše:
Ne on byl nervozni ze musel tak dlouho cekat,

Pořád je duležitejší dítě než přítel kterej by prudil.bych mu naložila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 16:50
Kamča.dalmatinka píše:
Niky7 píše:
Pořád je duležitejší dítě než přítel kterej by prudil.bych mu naložila :cert:

jo tohle me taky prudi ze se chlap dokaze nastvat ze se jelo do spitalu zbytecne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:50
Kamča.dalmatinka píše:
Niky7 píše:
Pořád je duležitejší dítě než přítel kterej by prudil.bych mu naložila :cert:

No to ja vim. Ale nemyslim ze rodim. Dala jsem si ted tu vlozku a uvidim co tam pak bude. Ted me zase bricho prestalo bolet :pocitac: cert aby se v tom vyznal, musim mit vsechno specialni :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
4509
1.3.11 16:51

ale bricho te nebude bolet nonstop, hlidej si intervaly a dylku trvani bolesti :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 16:55
lenholka píše:
ale bricho te nebude bolet nonstop, hlidej si intervaly a dylku trvani bolesti :wink:

Ja vim, ze ne porad. Budu to zapisovat ale moc tomu neverim

• Citovat
  • Upravit
11502
1.3.11 16:57

Ahoj, sice ne odpověď zakladatelce, ale takovej dotaz, když už se tu mluví o hlenový zátce a porodu.

Porod jsem měla vyvolávaný, odešla mi hlenová zátka a následně mi tekla jasně červená krev a až asi po čtvrt až půl hodině mi praskla voda. Byla ta krev tam normální? Jak jsem tak četla, tak zakladatelce odešla zátka, ale nekrvácela, kdežto já ano.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 17:00
Pettulle píše:
Ahoj, sice ne odpověď zakladatelce, ale takovej dotaz, když už se tu mluví o hlenový zátce a porodu.Porod jsem měla vyvolávaný, odešla mi hlenová zátka a následně mi tekla jasně červená krev a až asi po čtvrt až půl hodině mi praskla voda. Byla ta krev tam normální? Jak jsem tak četla, tak zakladatelce odešla zátka, ale nekrvácela, kdežto já ano.

hmm tak u jasne cerveny krve se rika, ze mas hned vyrazit do nemocnice a vzhledem k tomu, ze jsi byla tak jsi byla pod dohledem … ja teda nevim co presne to znamena, asi se muze dit hodne veci a tak je potreba aby clovek nekdo prohledl :nevim:
sestricky ti nic nerekly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6378

pettullejá měla taky vyvolávaný porod a krvácela jsem taky a dost.Říkali,že je to normální kvůli zavádění prášku,častým prohlídkám a tak.Krvácela jsem v porodnici dva dny než jsem porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
lenholka píše:
Pettulle píše:
Ahoj, sice ne odpověď zakladatelce, ale takovej dotaz, když už se tu mluví o hlenový zátce a porodu.Porod jsem měla vyvolávaný, odešla mi hlenová zátka a následně mi tekla jasně červená krev a až asi po čtvrt až půl hodině mi praskla voda. Byla ta krev tam normální? Jak jsem tak četla, tak zakladatelce odešla zátka, ale nekrvácela, kdežto já ano.

hmm tak u jasne cerveny krve se rika, ze mas hned vyrazit do nemocnice a vzhledem k tomu, ze jsi byla tak jsi byla pod dohledem … ja teda nevim co presne to znamena, asi se muze dit hodne veci a tak je potreba aby cloveka nekdo prohledl :nevim:
sestricky ti nic nerekly??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:01

petule me zatka odesla v 35tt a krvavou jsem ji nemela kdo vi co tam u tebe bylo ale tak hlavne ze jste byly pod dohledem a ted to radeji neres kdyz jste zdrave :palec:

• Citovat
  • Upravit
20777
1.3.11 17:02
Niky7 píše:
No dr rikal ze proste prenaset budu, ze jsem jen na prst a neco. :nevim:

Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 17:02
Amabilis77 píše:
Niky7 píše:
Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné :cert:

a ja cipek mela uplne tuhej jeste 4 hodky pred porodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11502
1.3.11 17:06

Sestře jsem řekla, že krvácim a krvácela jsem až do porodu, ale nikdo nic neřekl, nemyslim si, že by to bylo tím vyšetřením, to bylo v pořádku a do tý doby mě pak nikdo nevyšetřoval, až před monitorem, takže do předchozího večera až do odpoledne před porodem a skončila jsem na stole, co přesně to bylo mi nikdo neřekl :nevim: Navíc mi ani nedělali monitor od tý doby co mi praskla voda, (první polovina mi odtekla na monitoru,protože tam mi voda rupla a další monitor už nic a to bylo nějaký 3 hodiny).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:07
Amabilis77 píše:
Niky7 píše:
Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné :cert:

on je vazne divenj, kdyz jsem mu rikala ze tyden mam louzicky ani se nepodival jestli to treba nemuze byt plodovka nebo neco. Ani ultz uz mi nedela :pocitac: snad to na me prijde driv a ja budu mit od nej klid. A to uz jsem jednoho menila. :zed:

• Citovat
  • Upravit
Niky7
1.3.11 17:08
Pettulle píše:
Sestře jsem řekla, že krvácim a krvácela jsem až do porodu, ale nikdo nic neřekl, nemyslim si, že by to bylo tím vyšetřením, to bylo v pořádku a do tý doby mě pak nikdo nevyšetřoval, až před monitorem, takže do předchozího večera až do odpoledne před porodem a skončila jsem na stole, co přesně to bylo mi nikdo neřekl :nevim: Navíc mi ani nedělali monitor od tý doby co mi praskla voda, (první polovina mi odtekla na monitoru,protože tam mi voda rupla a další monitor už nic a to bylo nějaký 3 hodiny).

ja myslim ze tvi doktori a mi doktori si muzou podat ruce :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí