Nevím, na čem jsem

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4509
1.3.11 17:09
Niky7 píše:
Amabilis77 píše:
Niky7 píše:
No dr rikal ze proste prenaset budu, ze jsem jen na prst a neco. :nevim:
Já jsem v den porodu ráno na kontrole měla jen měkký čípek, jinak nic, žádné otevírání, nic. Takže mi tvrzení tvého doktora přijde fakt docela odvážné :cert:
on je vazne divenj, kdyz jsem mu rikala ze tyden mam louzicky ani se nepodival jestli to treba nemuze byt plodovka nebo neco. Ani ultz uz mi nedela :pocitac: snad to na me prijde driv a ja budu mit od nej klid. A to uz jsem jednoho menila. :zed:

hm tak to je fakt blby, me delal uz na kazdy kontrole, teda najit poradnyho doktora to je nekdy fakt zahul :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:10

to jo u nas snad fakt nejsou normalni sama umrti vymena miminek to jste mohli videt ve zpravach :roll: ten muj dr se mi i vysmiva kdyz se kroutim kdyz do me vjede me to proste boli a a on se smeje.

• Citovat
  • Upravit
11502
1.3.11 17:13

Niki, ono to už bylo v porodce, tam si mě převzali ve 36tt a ve 38tt už mi porod vyvolávali, prý se jim nelíbili ozvy malýho, ale zas tak často ho nekontrolovali a navíc byl pořád nahoře, takže začínám mít pocit, že něco zanedbali. A v tý nemocnici jsem skončila týden před porodem, takže v 37tt. Co jsem odposlechla, tak že jsem měla mít na děloze zánět, copak na to ale nemohli přijít??? Samý testy a nic z toho. Při prvnim vyvolání a zátěžovym testu jsem měla bolesti s porodem nesouvisející, copak je tohle už nemělo přimět k tomu se nade mnou zamyslet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:16

petul myslim ze neco zanedbali ale co ted clovek zmuze? :nevim:

jinak myslela jsem ze me ty stahy presli a uz prisli dalsi. Asi se moc pozoruji :zed:

• Citovat
  • Upravit
rozmary
1.3.11 17:20
Niky7 píše:
petul myslim ze neco zanedbali ale co ted clovek zmuze? :nevim:jinak myslela jsem ze me ty stahy presli a uz prisli dalsi. Asi se moc pozoruji :zed:

Ahoj,nečetla jsem všechny příspěvky,ale být tebou frčím do porodnice,to jestli budeš přenášet ti nikdo neřekne přesně,abys večer neměla mimouška u sebe :wink:

• Citovat
  • Upravit
4509
1.3.11 17:22

souhlasim s rozmary mela bys jet :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4509
1.3.11 17:23

teda holky ja kdyz to ctu tak ja jsem mela vazne luxusni porod a suprovou nemocnici, uff jak ja jsem vdecna :huban:

a co to je za doktora, kterej se ti vysmiva, kdyz te vysetreni boli, na toho bych si snad stezovala smejd jeden :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:28
lenholka píše:
teda holky ja kdyz to ctu tak ja jsem mela vazne luxusni porod a suprovou nemocnici, uff jak ja jsem vdecna :huban:a co to je za doktora, kterej se ti vysmiva, kdyz te vysetreni boli, na toho bych si snad stezovala smejd jeden :pocitac:

ja myslim ze je gay, ale kdo vi, nevim je vazne divnej a nejsem jedina kdo to rika.
jinak na vlozce mam jen hnedej hlen tak to asi porod nebude. :cert:

• Citovat
  • Upravit
11502
1.3.11 17:43

Niki, já vim, že rok a něco po porodu už s tím nic neudělám, ale teď mi nějak začínají docházet souvislosti. fakt aby si člověk ohlídal úplně všechno, ale jak, když s tím nemá žádnou zkušenost, že? No přeju ti, abys měla pohodový porod a trápení brzo přestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:44

Petul to jo cloveka to pak asi pekne stve kdi vo co se mohlo stat.

Ja myslim ze uz neporodim nikdy kdyz na vlozce mam jen hnedej hlen :zed:

• Citovat
  • Upravit
11502
1.3.11 17:49

Niki neboj, určitě porodíš, budeš muset, nic jinýho ti nezbyde.

Opět začínám mít pocit, že ten císař mohl být naprosto zbytečný, kdyby mě hlídali víc, ale už s tím nic nenadělám, jen jsem si myslela, že procento sekcí klesá, ale když tu tak čtu kolik holek sekcí rodilo, tak mi to přijde spíš naopak, že to procento sekcí je stále moc vysoký :-( . Chápu zdravotní problémy, ale pohodlnost lékařů? vim, že nemá cenu se tím zabývat, když už ´jsem dávno porodila, ale vrtat hlavou mi to bude ještě hodně dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 17:52

Mama taky pocit ze se vic rodi sekci… Ale ted uz vazne nic nevyresis :nevim:

• Citovat
  • Upravit
1762
1.3.11 18:12

Niky tak jak je? Čtu s očekáváním :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Niky7
1.3.11 18:15
mishka2 píše:
Niky tak jak je? Čtu s očekáváním :lol:

No na wc jsem se jeste divat nebyla ale intervali jsou na nic. Proste poslicci a zase planej poplach :cry: Akorat bych porad chodila na velkou ale kdyz tam dojud tak nic. A intervali mam
17:15
17:22
17:57
18:08
Takze se rodit nebude :cert:

• Citovat
  • Upravit
1762
1.3.11 18:20

Hele tohle bude porod, žádný poslíčci!! Někdo nemá kontrakce pravidelný, já třeba taky neměla. U prvního jsem je měla až do konce nepravidelné a druhého mimi to byla jedna hodinová kontrakce, během které jsme se málem ani nestihli dopravit do porodnice. Kočko radši jeďte…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí